QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 09 20, 11:19)
As turiu vyrishka patirti, sugebejimus, vyrishka specialybe ir tokios savybes yra paklausios, kai tu esi tiesiog bemoksle boba. Dar kai buvai jaunesne tai galejai viliot vyrus.
Man vyru vyliot niekada nereikejo, nebuvo tokio intereso.
Papai man nemaisho, o jei tau jie maisho - tai gali ishsibadyti akis, tai tavo problema.
Lyti nustato institucijos, kurios tam igaliotos, kazhkokios bobos nuomone visai neidomi.
Putes padaro labai kokybishkas dabar. Geresnes tai genetines moterys turi. Tau normliu prichindalu niekas nepadarys nera tokiu technologiju.
Ash galiu kazhka dar rinktis o tu tai neturi pasirinkimo
Papildyta:
Visokiu atskiru atveju yra, bet gal zhiurime i visuma.
Visumoje moterys po 50 metu jau pasmerktos, nebet kokios artistes daininkes investavusios i savo kuna, tai dar iki 65 palaiko forma.
Vyresni vyrai kur kas geriau ishsilaike, aishku tai ne taisykle 100 proc.
Man vyru vyliot niekada nereikejo, nebuvo tokio intereso.
Papai man nemaisho, o jei tau jie maisho - tai gali ishsibadyti akis, tai tavo problema.
Lyti nustato institucijos, kurios tam igaliotos, kazhkokios bobos nuomone visai neidomi.
Putes padaro labai kokybishkas dabar. Geresnes tai genetines moterys turi. Tau normliu prichindalu niekas nepadarys nera tokiu technologiju.
Ash galiu kazhka dar rinktis o tu tai neturi pasirinkimo
Papildyta:
Visokiu atskiru atveju yra, bet gal zhiurime i visuma.
Visumoje moterys po 50 metu jau pasmerktos, nebet kokios artistes daininkes investavusios i savo kuna, tai dar iki 65 palaiko forma.
Vyresni vyrai kur kas geriau ishsilaike, aishku tai ne taisykle 100 proc.
Kiek tu cia berasytum,kaip besivartytum, kaip kepamas karpis keptuvėje, tu esi diedas su psichiniais sutrikimais.