Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 09 21, 12:15)
Manau, kad net gumine boba yra daug geresne. Juolab, kad gumines bobos dabar ne tik labai tikrovishkos, bet i jas dar imontuotas tavo dievinamas AI tai jos gali palaikyti pokalbi ir intelektualiai bendrauti.

O pati cia varai, kaip sena uzhstrigusi plokshtele

As paprasiau AI parasyti tau palinkej8mą šia tema biggrin.gif biggrin.gif

"This is totally fine, what you prefer. Your brain cells work like this in error, so live with it."
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 09 21, 12:35)
<p>Pagaliau uždraudė tas kailių fermas😍</p><p></p><p>Labai įdomiai subalsavo...</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.lrs.lt/sip/portal.show?p_r=37067&p_bals_id=-50331&fbclid=IwAR3KUzr3STO7kvcztCd34GaW-0yWnZyk3bfuIE732qEfwJ9JCno8Nc_aOTo'>https://www.lrs.lt/sip/portal.show?p_r=37067&p_bals_id=-50331&fbclid=IwAR3KUzr3STO7kvcztCd34GaW-0yWnZyk3bfuIE732qEfwJ9JCno8Nc_aOTo</a></p>

Kada uzdraus laikyti fermas buteliuose? Kada uz tai balsuos?
Papildyta:
biggrin.gif biggrin.gif
Apsimyšiu biggrin.gif

AI paprasiau, kad truputeli mandagiau suformuluoti sakini, skirta Idomuciai biggrin.gif

It's absolutely fine; everyone has their unique way of thinking. Embrace your brain's unique processes

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 rugsėjo 2023 - 12:02
QUOTE(Amadėja* @ 2023 09 21, 12:35)
<p>Pagaliau uždraudė tas kailių fermas😍</p><p></p><p>Labai įdomiai subalsavo...</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.lrs.lt/sip/portal.show?p_r=37067&p_bals_id=-50331&fbclid=IwAR3KUzr3STO7kvcztCd34GaW-0yWnZyk3bfuIE732qEfwJ9JCno8Nc_aOTo'>https://www.lrs.lt/sip/portal.show?p_r=37067&p_bals_id=-50331&fbclid=IwAR3KUzr3STO7kvcztCd34GaW-0yWnZyk3bfuIE732qEfwJ9JCno8Nc_aOTo</a></p>

Super. Matulas ir čia pasižymėjo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 21, 13:02)
Kada uzdraus laikyti fermas buteliuose? Kada uz tai balsuos?

nepavydėk, Montekristos šunys dyyyrba, o po to vargšai tik miega, kojas į viršų likusią parą
Atsakyti

Puidokas urgi nori kailinukus pasilikt :D

Atsakyti

Puidokas urgi nori kailinukus pasilikt :D

Nu 😃

Veryga irgi gal kiek nustebino...

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 09 21, 14:48)
Veryga irgi gal kiek nustebino...</p>

nu
todėl ir kvaišos teletabės, kai dergiasi iš tų, kurie neina balsuot
nes nu nėra už ką balsuot arba pagal testus dėl panašių pažiūrų būna išmeta kažkokį vargšiuką berniuką iš kaimo, kuris gal ir gerai dirbtų, bet nėra kaip jam praeiti į valdžią parazitų uzurpuotoje šalyje
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 09 21, 11:36)
Gal įsivertina galimybes? kas iš to, kad, pvz, duobkasys užsinorės 2 tūkst? 

o tu bent zinai kiek duobkasiai uzdirba? lotuliukas.gif jie zinok tikiu dabar daugiau nei 2000 gauna, tu pasiteirauk kokia vienos duobes iskasimo kaina. Zinau, kad seniau bele kiek uzsidirbdavo tie zmones.
tu dar is pramones revoliucijos kilimo laiku uzsilikusiu mastymu, kad tik su aukstuoju kazkokie darbai ar atlyginimai geresni. biggrin.gif
Atsakyti

nu todėl ir kvaišos teletabės, kai dergiasi iš tų, kurie neina balsuot nes nu nėra už ką balsuot arba pagal testus dėl panašių pažiūrų būna išmeta kažkokį vargšiuką berniuką iš kaimo, kuris gal ir gerai dirbtų, bet nėra kaip jam praeiti į valdžią parazitų uzurpuotoje šalyje

Bet čia jų asmeninės vertybės atsiskleidė...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 rugsėjo 2023 - 14:49
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 09 21, 09:47)
<p>Šuniui dzin, kiek kambarių, svarbiausia, ką jam šeimininkas siūlo už buto ribų. Kai šuns poreikiai patenkinami, jis namie miega, ilsisi. </p>

ji apie zmones, ne sunis rase doh.gif , nesupranti visiskai teksto prasmes. Zmonem butuose nesveika gyventi, sunim aisku pripranta prie bet ko, is cia posakis ir suo kariamas pripranta. Bet tai nereiskia, kad gerai.
visai nesupranti sunu psichikos, ir poreikiu, jiem ne tik iskrautiem reikia buti, jie ir savo terotorija turi saugoti ir kiemuka tureti, o ne tik pagal valandas is vestam i lauka buti, kur teritorija bute. kur gamta?
tikrai labai abejoju ar tu kas diena, 365 per metus po 4,5 val buni su sunim lauke, toliau nesiplesiu, nes 100k jau tos temos aptartos, tai nei dasilo nei dasils, esi kazkokiu madu auka.
Jau geriau zinok suo name su nulakuotais nagais, nei bute be. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pati gi lakuojiesi, ko sunim gaili? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2023 09 21, 15:46)
Bet čia jų asmeninės vertybės atsiskleidė...

As pries tuos kailiu ukius, tikrai ziauru. Bet jie valstieciu partija, tai ziuri kaip geriau ukininkam, nes dalis gi laiko tuos kailinius zveriukus, manau logiska. Pagal partija ir vertybes.
Man keisciau kai koncervatoriai persiseme liberaliom vertybem ir t.t. Geriau kokia bebutu partija, bet stovetu uz savo vertybes ir principus, o ne isverstu kailiukus, pagal madas.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 21, 11:40)
lenkai iš viso yra labai piktybiška tauta ir tai teigiu aš, turinti jų kraujo smile.gif
tai man iš tiesų keista kaip tiek laiko jie dar taip padėjinėjo svetimiems, kai lenkas lenkui į gerklę labai kanda
Papildyta:

ek eik, galimybe tu su savo dirbančiais šunimis biggrin.gif
tai kaskis sau duobes pati, greitai įsivertinsi biggrin.gif

nezinau daug lenku, bet keik cia teke susidurti tai jie gana vieningi, labai uz savo tauta stovi, labai daug ko kur issireikalauja. Pvz Lenkija remia cia esancias lenku savaitgalines mokyklas
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2023 09 21, 15:46)
<p>Bet čia jų asmeninės vertybės atsiskleidė...</p>

tai tame ir esmė, kad nėra už ką balsuoti, vieni tik šiek tiek geresni už kitus
juokinga dabar žiūrėti kaip daug kas nusivylė Nausėda ir gailisi, kad balsavo. Neturi žmonės visiškai vidinės nuojautos. Aš nebalsavau ir už jį, tai dabar ramu. Čia gal tik teletabėms sumelavusi buvau, kad dalyvavau rinkimuose, kad nesiknistų, nes užknisdavo tas durnas jų politikavimas ir kabinėjimasis, mol reikia rinkti, tai nereiks verkti biggrin.gif Ne, geriau jau nerinkti eilinio durniaus kiek geresnio už dar durnesnį biggrin.gif Būtų gerai, kad rinkimai iš viso neįvyktų, žmonės juos boikotuotų, gal tada kažkas ir keistųsi pamažu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 21, 16:02)
tai tame ir esmė, kad nėra už ką balsuoti, vieni tik šiek tiek geresni už kitus
juokinga dabar žiūrėti kaip daug kas nusivylė Nausėda ir gailisi, kad balsavo. Neturi žmonės visiškai vidinės nuojautos. Aš nebalsavau ir už jį, tai dabar ramu. Čia gal tik teletabėms sumelavusi buvau, kad dalyvavau rinkimuose, kad nesiknistų, nes užknisdavo tas durnas jų politikavimas ir kabinėjimasis, mol reikia rinkti, tai nereiks verkti biggrin.gif Ne, geriau jau nerinkti eilinio durniaus kiek geresnio už dar durnesnį biggrin.gif Būtų gerai, kad rinkimai iš viso neįvyktų, žmonės juos boikotuotų, gal tada kažkas ir keistųsi pamažu

As balsavau gi, ne tai, kad nusivyliau, nes nelabai ko i sjo tikejausi, bet dabar manau, galejau balsuoti i Simonyte, ji blogis, bet nors kazkokia asmenybe, nu tas tai i svis kazkoks ameba net ziureti priklu, nors, deja, taip maniau ir bus. Tikrai nera uz ka balsuoti.
Jei Nida ikurs partija balsuosiu uz juos, nors zmogus su galva ir loginiu mastymu ir teisingumo jausmu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 09 21, 16:01)
As pries tuos kailiu ukius, tikrai ziauru. Bet jie valstieciu partija, tai ziuri kaip geriau ukininkam, nes dalis gi laiko tuos kailinius zveriukus, manau logiska. Pagal partija ir vertybes.
Man keisciau kai koncervatoriai persiseme liberaliom vertybem ir t.t. Geriau kokia bebutu partija, bet stovetu uz savo vertybes ir principus, o ne isverstu kailiukus, pagal madas.

nezinau daug lenku, bet keik cia teke susidurti tai jie gana vieningi, labai uz savo tauta stovi, labai daug ko kur issireikalauja. Pvz Lenkija remia cia esancias lenku savaitgalines mokyklas

čia irgi tiesa

oi tai jie savus išmėtytus po pasaulį labai myli ir remia, aš ten nuvažiavusi labai gerai jausdavausi, bet savoje šalyje tai kažkaip meilės vienas kitam nedemonstruoja kiek pastebėjau biggrin.gif būdavo tkių, kurie net piktinasi, kad ant manęs tipo nekas nevaro dėl klausimų paie kalnus, o ant savų baisiausiai. Mus vadindavo Vitoldo anūkais (Vytauto tipo) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2023 09 21, 16:06)
čia irgi tiesa

oi tai jie savus išmėtytus po pasaulį labai myli ir remia, aš ten nuvažiavusi labai gerai jausdavausi, bet savoje šalyje tai kažkaip meilės vienas kitam nedemonstruoja kiek pastebėjau biggrin.gif būdavo tkių, kurie net piktinasi, kad ant manęs tipo nekas nevaro dėl klausimų paie kalnus, o ant savų baisiausiai. Mus vadindavo Vitoldo anūkais (Vytauto tipo) biggrin.gif

kaip man vena slenkas Lietuvoje dar labai seniai sake, lenkas ne tautybe, lenkas profesija lotuliukas.gif
Atsakyti