Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2023 10 03, 17:48)
Aš tai abejoju, kad dalis prekių iš viso originalios. Deja, sušikti vartotoj. teisės to netikrina, domėjausi. Reikia kreiptis į policiją blink.gif  biggrin.gif na tai kas kreipsis? nebent kas faktiškai įsigijo ir iš karto pabyrėjo. Bet negi aš dabar tiesiog įtardama, kad prekės kažkokios nelabai Nike, turiu bėgti į policiją? Totali nesąmonė. Vartotojų teisės turėtų nuvykti ir patikrinti sertifikatus. Kai į kavines iš karto bėga, jei kas surėkia neskanuuuu ir tikrina, o kai kokį Nike patikrinti, tai nereikia rolleyes.gif
Nes pvz. esu skaičius kažkada FB pas vokiečių gamintoją atsiliepimą iš lenkės, batų pirktų Lenkijoje normalioje parduotuvėje, ne turguje kokiam, buvo įdėtas linkas ir skundas, kad neatlaikė 2 metų, pabyrėjo, kulnai palūžo ir pan. Tai tas gamintojas jai atsakė: ko jūs ponia norite, kad nebyrėtų, kolekcijai tai jau 20 metų blink.gif  biggrin.gif ta liko nesupratusi ir vėl rėkia atgal: kokie 20 metų, aš pirkau prieš nepilnus 2 metus. Tas vėl jai: ponia, čia labai sena kolekcija, aš neįsivaizduoju iš kur jūs ją gavote blink.gif  biggrin.gif
Manai pas mus geriau nei Lenkijoj? Kad tik blogiau nebūtų biggrin.gif

As tai irgi abejojau. Nu wtf kaip timberland odiniai batai gali suplysti po krleliu men.?Tai zinok atsiunte man visus kontaktus, uzsakymo nr. Ir t.t. tik po kreipimosi tiesiogiai i gamintoja atgavau pinigus. Irgi siule sutvarkyti broka. Nu nereikia man tokiu batu...

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 03, 18:44)
tai as viena kart taip isejau nesusimokejusi doh.gif lotuliukas.gif pardaveja atbego is paskos, sako jusu mokejimas nepraejo. O ka as zinau tokia uzsisvajojusi matyt apsipirkinejau, kelis daiktus, kortele pridejau ir man pasirode kad viskas gerai, bet kazkas matyt nesuveike. Tai grizau sumokejau, nieko baisaus pas mus vagim nelaiko, bet vis tiek nesmagu kazkaip, dabar jau pasiziuriu atidziai kas kart ar viskas praejo ir renkuosi dazniausiai grynais atsiskaityti.

As tai be cekio neiseinu. Lb daznai reikia aiskintis kodel kaina ismusta kita 🙄 dar anksciau gaudavau 5€ kupona uz ju klaida. Dabar jau nebe.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 10 03, 19:06)
As tai irgi abejojau. Nu wtf kaip timberland odiniai batai gali suplysti po krleliu men.?Tai zinok atsiunte man visus kontaktus, uzsakymo nr. Ir t.t. tik po kreipimosi tiesiogiai i gamintoja atgavau pinigus. Irgi siule sutvarkyti broka. Nu nereikia man tokiu batu...

as zinok, esu maciusi, akd zmones jais skundziasi. Sako, kai gamyklas iskele is Jav suprastejo kokybe.
matyt daugumos produktu taip, visak daro dabar kokioj Kinijoje, Indijoje, ir ne faktas, kad kokybiskai.
kaip ir kai kurios prekes kai pradejo Lenkijoje gaminti irgi sake suprastejo.
is vis pastebejau po tos praeitos krizes krito kokybe, o dabar po covido tai visai kazkas baisaus. Lankausi devetu prekiu parduotuvese, kad nors ka idomesnio atrasti, bet jau ir ten sudukas. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 10 03, 19:12)

Papildyta:

As tai be cekio neiseinu. Lb daznai reikia aiskintis kodel kaina ismusta kita 🙄 dar anksciau gaudavau 5€ kupona uz ju klaida. Dabar jau nebe.

as ala gamta saugau biggrin.gif , bet jei daug perku pasiimu. O ir moku grynais, kad su tom kortelem nevargti, nes tai ten rysio kokio nepagauna, tai ji kazko nenusiskaito kartais, ai paprasciau zinai kiek turi matai kiek lieka, kiek isleidi, man paprsciau taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 03, 18:45)
Cia netoli manes maxima pastate ,kasininku nera .budi vienas apsauginis -kuris padeda skanuot 😁  visada reikia kvita paimti ir ziureti</p>

koks siaubas
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 10 03, 19:12)

prie Rieker žieminių vyriškų duoda ilgiausią instrukciją kaip prie kompo kokio blink.gif biggrin.gif be tepalų visokiausių ir purkštukų kelių rūšių neatlaikys žiemos, subyrės. Kai senesniais laikais iš lenkų vežami odiniai batai atlaikydavo vos ne 6 žiemas ir niekada niekuo netrinami biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:

Dabar jei isikisa vartotoju teises ,jie gali gauti didele bauda ... ir isimt visa produkcija is prekybos

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 03, 19:48)
Dabar jei isikisa vartotoju teises ,jie gali gauti didele bauda ... ir isimt visa produkcija is prekybos</p>

Ne. Skaityk žinutes. Jei tiesiog galvoji, kad fuflo, tai nieko negali padaryti, nebent kreptis į policiją, bet ar norėtum dėl to bėgioti po policijas? O vartotojų tarnyba netirs. Nebent nusipirktum tą fuflo ir apsitrintų, kažkas nutiktų, tada galėtum keliauti į vart. tarnybą
Atsakyti

Ne. Skaityk žinutes. Jei tiesiog galvoji, kad fuflo, tai nieko negali padaryti, nebent kreptis į policiją, bet ar norėtum dėl to bėgioti po policijas? O vartotojų tarnyba netirs. Nebent nusipirktum tą fuflo ir apsitrintų, kažkas nutiktų, tada galėtum keliauti į vart. tarnybą

https://www.vvtat.lt...usirupinima:960

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 03, 23:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73106246" data-time="1696352261"><div><p>Ne. Skaityk žinutes. Jei tiesiog galvoji, kad fuflo, tai nieko negali padaryti, nebent kreptis į policiją, bet ar norėtum dėl to bėgioti po policijas? O vartotojų tarnyba netirs. Nebent nusipirktum tą fuflo ir apsitrintų, kažkas nutiktų, tada galėtum keliauti į vart. tarnybą</p></div></blockquote><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.vvtat.lt/naujienos-ir-pranesimai-ziniasklaidai/377/skundai-del-avalynes-kelia-vartotoju-teisiu-gyneju-susirupinima:960'>https://www.vvtat.lt/naujienos-ir-pranesimai-ziniasklaidai/377/skundai-del-avalynes-kelia-vartotoju-teisiu-gyneju-susirupinima:960</a></p>

Ar tu skyri nusipirktą ir jau dėvimą daiktą nuo tiesiog užėjimo į parduotuvę, apsidairymo, prekių pačiupinėjimo ir įtarimo, kad tai netikras brandas, o padielka?
Aš juk apie tai kalbu tau.
Atsakyti
https://madeinvilniu...k-ir-instagram/

apapa biggrin.gif dykai nespėsite atsimušinėti nuo spamerių biggrin.gif
Atsakyti

Na ką aš sakiau, pedofilų aukos pasirodo turi būti apsišvietusios. Kažkokie iškrypėliai valdžioje. Čia problema jam kame, kad pastojo? Jis nesuvokia, kas tokio amžiaus iš vis niekas paliesti vaiko negalėjo? 

A. Dulkys: besilaukiančios 11-metės atvejis rodo, kad moksleiviams trūksta žinių apie lytiškumą

Skaitykite plačiau JP.lt:

https://jp.lt/smsm-a...jl7OLnC4VN-cfVM

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 04, 22:34)
<p>Na ką aš sakiau, pedofilų aukos pasirodo turi būti apsišvietusios. Kažkokie iškrypėliai valdžioje. Čia problema jam kame, kad pastojo? Jis nesuvokia, kas tokio amžiaus iš vis niekas paliesti vaiko negalėjo? </p><p></p><p>A. Dulkys: besilaukiančios 11-metės atvejis rodo, kad moksleiviams trūksta žinių apie lytiškumą</p><p></p><p>Skaitykite plačiau JP.lt:</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://jp.lt/smsm-atstove-11-metes-nestumas-parode-kad-gyvenimo-igudziu-programa-labai-reikalinga1/?feed_id=46135&_unique_id=651d460ddd43e&fbclid=IwAR1ONzW4Hl2ifJnqUHbsuF5dDVDzKDIM63bnx23hYMS4jl7OLnC4VN-cfVM'>https://jp.lt/smsm-atstove-11-metes-nestumas-parode-kad-gyvenimo-igudziu-programa-labai-reikalinga1/?feed_id=46135&_unique_id=651d460ddd43e&fbclid=IwAR1ONzW4Hl2ifJnqUHbsuF5dDVDzKDIM63bnx23hYMS4jl7OLnC4VN-cfVM</a></p>

ne paslaptis, kad visų mūsų intelektas atsispindi ir mūsų veide, iš protėvių atėjusioje duotybėje. pažiūrėk į žmogaus veidą ir suprasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Prie ko čia veidai, kai pedofilija yra psichinė liga?

Pedophilia (alternatively spelled paedophilia) is a psychiatric disorder in which an adult or older adolescent experiences a primary or exclusive sexual attraction to prepubescent children.[

Gi šiais laikais kiekvienas ligonis gali net šalis valdyti, visur gi lygybė rolleyes.gif rolleyes.gif , net i psichūškes nieko nepaguldysi, kai reikia. Toks vaizdas, kad kažkada psichiniai valdzioje gerai padirbejo, kad visi po ju ateinantys psichiniqi, galetu pretenduoti I valstybių ir normalių žmonių vakdymą

Kas cia bl istampe ekraną su savo nuorodomis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 spalio 2023 - 10:28
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 05, 11:27)
Prie ko čia veidai, kai pedofilija yra  psichinė liga?

tai veidai ir išduoda psich. ligas (dažniausiai) mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 05, 11:27)
Toks vaizdas, kad kažkada psichiniai valdzioje gerai padirbejo, kad  visi po ju ateinantys psichiniqi, galetu pretenduoti I valstybių ir normalių žmonių vakdymą

Nes dažniausiai normalūs žmonės nori gyventi taikiai, leisti laiką gamtoje, su šeima, draugais, augintiniais, būti laisvi, važiuoti kur nori nesekami ir nestebimi, o valdžioje esant to nepadarysi. Daugų daugiausia dalį išvardytų dalykų gali padaryti mažo meistelio meras, bet ir tai juk visų stebimas.
Atsakyti