Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 10, 23:13)
Nes Ukraina arti, nes Ukraina Europa, nes mus "liečia" emociškai broliškos šalies likimas, nes gali "paliesti" ir ne tik emociškai...
Nes mums realiai dzin ta Palestina ir tai normalu.

aisku, vaidansi man Ukraina gali buti dzin, nes man ji toli? mirksiukas.gif O del ukrianos kaip suprantu turi rupintis tik Lenkija, Lietuva , Moldova ar ne? Na dar Vengrija galetu siek tiek su Slovakija pasijaudinti del ju...
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2022 03 10, 22:51)
Ne, tai ne diskriminacija. Ne visu saliu mokslo pasiekimai yra pripazistami.

Mano drauge europiete buvo lygiai tokioje pat situacijoje. Baigusi mokslus, su patirtimi, bet kad galetu dirbti toki pat darba turejo 2 metus mokytis.

taip, čia pritariu. Europietė kitoje Europos šalyje irgi tapo nuliu ir iš naujo viską turėjo pradėti
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 10, 22:52)
Tai kad ir USA negalioja Europos medicinos diplomai, ir manau atvirksciai. Senas bajeris.
ES tik padare ES ribose, ir kad Lietuviski galiotu, bet galioja tik nauji diplomai, o kas baige prie sovietu ir dirbo, tai tiems negalioja.

Tau jau smegenis plauna ir globalistai ir neomarksistai, ir kremlinai. Tuoj Lanzbergi garbinsi ir skusi cia mane saugumui

tai kad baigė ne prie sovietų, o jau 2000 kažkelintais metais. Va tau Europa Europai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 10, 23:52)
Tai kad ir USA negalioja Europos medicinos diplomai, ir manau atvirksciai. Senas bajeris.
ES tik padare ES ribose, ir kad Lietuviski galiotu, bet galioja tik nauji diplomai, o kas baige prie sovietu ir dirbo, tai tiems negalioja.

Tau jau smegenis plauna ir globalistai ir neomarksistai, ir kremlinai. Tuoj Lanzbergi garbinsi ir skusi cia mane saugumui

Mano klasiokas į JAV išvažiavo baigęs mediciną kelis metus čia atidirbęs, tai berods 4 metus reikėjo mokytis ten, kad mūsų diplomą pripažintų. Bet dabar jis ten savo nuosavą didžiulę kliniką turi.
Paštininke wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 10 kovo 2022 - 23:21
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 10, 23:14)
religijų karai baisus dalykas, juk pati žinai. Įtariu Alachas fainesnis net kaip Dievas, nemiręs gal bent? bet avys įtikėję ir ką tu jom? smile.gif

na ir kataliku Dievas nemires, tai tas pats Dievas gi.
Ne religijos kariauja, o zmones, kurie kaip avys pasidudoa kirsinimui, segregadicjom, neapykantai vieni ant kitu del ivairiausiu kvailiausiu priezasciu, matem neseniai, kaip eliniai skiepai gali supriesinti zmones, net seimas ar geriausius draugus...

Toks senas tarybinis filmukas yra, nebepamenu gaila pavadinimo, rodo, kaip graziai zmones visi draugauja, bendradarbiauja, paskui ateina ragana ir visus sukirsina, tik sakyydama, kad jis pats geriausias ir svarbiausias ir teisingiausias.... ar ne taip ir vyksta pasaulyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 kovo 2022 - 23:24

aisku, vaidansi man Ukraina gali buti dzin, nes man ji toli? mirksiukas.gifO del ukrianos kaip suprantu turi rupintis tik Lenkija, Lietuva , Moldova ar ne? Na dar Vengrija galetu siek tiek su Slovakija pasijaudinti del ju...
Matai, kadangi Putinas pagrasino atominėm bombom ir įrodė, kad yra debilas su tuo karu, tai tapo viso pasaulio reikalu. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 kovo 2022 - 23:28
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 10, 23:13)
Rimtai jau nematai nieko pasaulyje apart sobaku. Kai buvau vaikas, tai pas mama darbe Kauno Medicinos Institutas karta paziurejau i viena patalpa o ten pamaciau shuni nulupta oda ir prijungineta visokiu laidu. Tai buvo labai senai... Pasiurpau

Kai mama pamatydavo koki palaida dideli shuni, tai pasakydavo, kad reikia pasakyt tiems mokslininkams jiems pastoviai reikia...

Matau. Dar graži gamta yra gerai. O gražūs šunys labai ramina, veikia kaip terapija, suteikia viltį, kad gal dar kažkaip gėris, grožis grįš. Valandų valandomis galėčiau žiūrėti į ilgaplaukius šunis.
Mama tavo sadistė, baisi moteris. Turėtumei jos išsižadėti...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 10, 23:17)
taip, čia pritariu. Europietė kitoje Europos šalyje irgi tapo nuliu ir iš naujo viską turėjo pradėti
Papildyta:

tai kad baigė ne prie sovietų, o jau 2000 kažkelintais metais. Va tau Europa Europai

Tikrai ne, visoje ES diplomai yra pilnai pripazystami ir mano pirmas diplomas is Lietuvos irgi pripazintas buvo, net iki to, kai Lietuve nebuvo ES.
Kaip issilavinimai visi pripazystami, tik ne visada tinka zinios, kaip minejau pvz teise, nes kievienoje salyje ji bus kitoke. Medikai pilnai dirba, pasimoke anglu klabos, jei nezino. PIlna kliniku lietuvisku ar lietuviu dirbanciu klinikose.

pvz medikai

The Irish healthcare system heavily relies on foreign-trained doctors, as around 42% of doctors in the country come from overseas, making it the 3rd highest in the world. This means that there is no shortage of jobs at Irish hospitals, and foreign-trained doctors should have no trouble finding one

https://www.globalme...-and-relocation
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 10, 23:26)
Matai, kadangi Putinas pagrąsino atominėm bombom ir įrodė, kad yra debilas su tuo karu, tai tapo viso pasaulio reikalu.

As MB pasakiau, kad vis tiek bus atominis karas ir mes mirsime, todel as kol kas isipilsiu ir isgersiu.
Taip ir padariau.
Paziurejau dyzelis jau 2.05 eur kainuoja... pzdc...
Vaizneju su dujomis kol kas
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 10, 23:26)
Matai, kadangi Putinas pagrasino atominėm bombom ir įrodė, kad yra debilas su tuo karu, tai tapo viso pasaulio reikalu. 

Jav negrasino, Jav numete atomines bombas ir? Zelenskis irgi papezejo apie atomines bombas PIRMAS...
O Putinas siaip neivardino atominiu bombu, cia jau zmoniu fantazija. mirksiukas.gif
Atsakyti

Tikrai ne, visoje ES diplomai yra pilnai pripazystami ir mano pirmas diplomas is Lietuvos irgi pripazintas buvo, net iki to, kai Lietuve nebuvo ES.
Kaip issilavinimai visi pripazystami, tik ne visada tinka zinios, kaip minejau pvz teise, nes kievienoje salyje ji bus kitoke. Medikai pilnai dirba, pasimoke anglu klabos, jei nezino. PIlna kliniku lietuvisku ar lietuviu dirbanciu klinikose.

pvz medikai

The Irish healthcare system heavily relies on foreign-trained doctors, as around 42% of doctors in the country come from overseas, making it the 3rd highest in the world. This means that there is no shortage of jobs at Irish hospitals, and foreign-trained doctors should have no trouble finding one

https://www.globalme...-and-relocation

Tai dar priklauso ir nuo to kokį statusą turi mokslo įstaiga, kurią baigi  t.y. ne visi diplomai vienodai pripažįstami.

Atsakyti

As MB pasakiau, kad vis tiek bus atominis karas ir mes mirsime, todel as kol kas isipilsiu ir isgersiu. Taip ir padariau. Paziurejau dyzelis jau 2.05 eur kainuoja... pzdc... Vaizneju su dujomis kol kas
Aš ir nustojau bijot. Tikiuos, kad nebus, o  jei bus, tai bus. 

Nuo kraustymosi iš proto geriau nebus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 kovo 2022 - 23:36
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 10, 23:32)
Tai dar priklauso ir nuo to kokį statusą turi mokslo įstaiga, kurią baigi  t.y. ne visi diplomai vienodai pripažįstami.

visiskai visi vienodai pagal isigyta laipsni, jei baigsi bakalaura, tai ir cia jis bus prilygintas bakalaurui ir t.t.
Lietuvoje nera tokiu Universitetu, kad jie butu kazkaip iskirtinai vertinami uzsienyje . O ir vertinami pirmiausai zmogau sugebejimai, o diplomas tik siaip del varneles.
Atsakyti