Nes mums realiai dzin ta Palestina ir tai normalu.
aisku, vaidansi man Ukraina gali buti dzin, nes man ji toli?

aisku, vaidansi man Ukraina gali buti dzin, nes man ji toli?Matai, kadangi Putinas pagrasino atominėm bombom ir įrodė, kad yra debilas su tuo karu, tai tapo viso pasaulio reikalu.O del ukrianos kaip suprantu turi rupintis tik Lenkija, Lietuva , Moldova ar ne? Na dar Vengrija galetu siek tiek su Slovakija pasijaudinti del ju...
Tikrai ne, visoje ES diplomai yra pilnai pripazystami ir mano pirmas diplomas is Lietuvos irgi pripazintas buvo, net iki to, kai Lietuve nebuvo ES.
Kaip issilavinimai visi pripazystami, tik ne visada tinka zinios, kaip minejau pvz teise, nes kievienoje salyje ji bus kitoke. Medikai pilnai dirba, pasimoke anglu klabos, jei nezino. PIlna kliniku lietuvisku ar lietuviu dirbanciu klinikose.
pvz medikai
The Irish healthcare system heavily relies on foreign-trained doctors, as around 42% of doctors in the country come from overseas, making it the 3rd highest in the world. This means that there is no shortage of jobs at Irish hospitals, and foreign-trained doctors should have no trouble finding one
https://www.globalme...-and-relocation
Tai dar priklauso ir nuo to kokį statusą turi mokslo įstaiga, kurią baigi t.y. ne visi diplomai vienodai pripažįstami.
As MB pasakiau, kad vis tiek bus atominis karas ir mes mirsime, todel as kol kas isipilsiu ir isgersiu. Taip ir padariau. Paziurejau dyzelis jau 2.05 eur kainuoja... pzdc... Vaizneju su dujomis kol kasAš ir nustojau bijot. Tikiuos, kad nebus, o jei bus, tai bus.
Nuo kraustymosi iš proto geriau nebus.