Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 11, 15:32)
Šunims? Mano iniciatyva šunys, aš esu jų vadė ir galva. Hierarchijoj esu dievas. </p>

ne ,ne tavo iniciatyva, suo paprasciausiaij aucia kas seimoje bosas. biggrin.gif nenustebciau, kad tai butu suo pas jus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2023 10 11, 15:37)
https://www.tiktok.c...562158584483077
Bet keista kaip jie kirto siena, kai tokia apsauga

jo zinok, man sis naujas karas irgi labai neaiskus, kaip ir su Ukraina, kad buvo, kaip ir su covidu, atrodo to pacio plano dalys. Izraelis tikrai buvo gerai saugumas, labai stipri kariuomene, ginklai, maciau ne viena video, kai zmones stebisi kaip taip tas hamas praejo, ka dare, sako kazkokios pievos, taip nebuna.
Nors zinoma seniai jie ten kariauja, bet tai kas dabar buvo tai kazkas is visai naujos operos, sako viskas ssustyguota, suplanuota, tikrai ne paciu hamas darbas.jei jie butu taip sugebeje , nebutu to karo tiek desimtmeciu, na kas logiska.
Atsakyti

kadangi mano iniciatyva, tai ir rūpinuosi jais daugiausia aš. laikas, pramogos, dresūra ir etc-mano sritis.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 11, 15:47)

jo zinok, man sis naujas karas irgi labai neaiskus, kaip ir su Ukraina, kad buvo, kaip ir su covidu, atrodo to pacio plano dalys. Izraelis tikrai buvo gerai saugumas, labai stipri kariuomene, ginklai, maciau ne viena video, kai zmones stebisi kaip taip tas hamas praejo, ka dare, sako kazkokios pievos, taip nebuna.
Nors zinoma seniai jie ten kariauja, bet tai kas dabar buvo tai kazkas is visai naujos operos, sako viskas ssustyguota, suplanuota, tikrai ne paciu hamas darbas.jei jie butu taip sugebeje , nebutu to karo tiek desimtmeciu, na kas logiska.

Tai butent tas konfliktas jau virs 70m. Kokia ten apsauga aukstam lygyje, o praslydo kaip niekur nk. Gi visada perspejami jie ten budavo, jeigu kazkokie neramumai vyksta. Lb keistai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 11, 15:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73108109" data-time="1697022741"><div><p>tai nenori, kad tavo vyras vedliu būtų?</p></div></blockquote><p>Šunims? Mano iniciatyva šunys, aš esu jų vadė ir galva. Hierarchijoj esu dievas. </p>

Taip, šunims. Šunys visgi geras rodiklis.
Tai vyriokas visai neprisideda? Pati viena ir vargsti su jais? Nes nu jei prisidėtų ir būtų alfinis vyras, tai šunys rinktųsi jį, ne tave mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 11, 15:34)
Tai ji vedlys ? Beje,svarbu jai ta forma tinka 😁</p>

Nu matai, o tiek čia mums bandė parodyti, kad tas jos vyras oho koks, su oho kokiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 11, 15:39)
<p>esu statistinis turbūt vienetas, 168 cm. Man gana. Tam, kad šuo pripažintu tave vadu, ūgis absoliučiai nereikšmingas.</p>

tada ne savo foto dėjai arba su tokiu ūgiu esi trumpakojė smile.gif geriau tada 155, bet ilgom kojom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 11, 13:11)
Vyras su alimentais ir savais vaikais dar labiau problematiskas. Nes jis, prie viso to kad islaiko savo vaikus, dar jiems ir alimentus moka, kas yra tragedija bendram antros šeimos  biudžetui.

Jau tau ir pinigu pradejo trukti? Tavo vyras kiek suprantu uzhdirba pakankamai galetu ishlaikyti kelias meiluzhes su vaikais ir nesuprastum.

QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 11, 13:11)
Tu jautiesi gyvas, kai galvoji apie pirmąją?

Kaia galvoju apie pirma tai jauciuosi mires o ne gyvas.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2023 10 11, 15:47)

Butent taip. Vel kazhkokie akli kvaili. neitiketina.
Jei jau tokie kvaili tai tokiai valstybeii jau suskaiciuotos dienos.

Bet sako, kad cia tas pats planas - 3cias pasaulinis.
COVID, Ukraina, dabar laukia Irano eile.
pries 8-9 metus jau buvo isterija, kad reikia ta Irana subombinti nes gamina atomini ginkla. Bet kazkaip neisejo sukurstyti.
Atsakyti
šaunuoliai, kad domitės, aš net laiko neturiu jau tam, perdaug jau tų kovidų, karų ir t.
Atsakyti

Taip, šunims. Šunys visgi geras rodiklis.
Tai vyriokas visai neprisideda? Pati viena ir vargsti su jais? Nes nu jei prisidėtų ir būtų alfinis vyras, tai šunys rinktųsi jį, ne tave mirksiukas.gif
Papildyta:
Nu matai, o tiek čia mums bandė parodyti, kad tas jos vyras oho koks, su oho kokiu biggrin.gif
Papildyta:
tada ne savo foto dėjai arba su tokiu ūgiu esi trumpakojė smile.gifgeriau tada 155, bet ilgom kojom smile.gif

Mano kojos labai proporcingos :) jau kuo kuo, o trumpakoje nepavadinsi :) 

Prisidėti prie šunų auginimo yra ne tas pats, kas jiems vadovauti :) O ką, šunys tau vargas? Man ne :)

Atsakyti

Įdomu kada Kinija į Taivaną mes akelę...

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 11, 16:41)
<p>Įdomu kada Kinija į Taivaną mes akelę...</p>

Noretum?
Patinka karai
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 11, 16:25)

pries 8-9 metus jau buvo isterija, kad reikia ta Irana subombinti nes gamina atomini ginkla. Bet kazkaip neisejo sukurstyti.

Dabar irgi matyt nori kurstyti. Bliamba, gal neistrauks kiti arabai.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2023 10 11, 16:36)
šaunuoliai, kad domitės, aš net laiko neturiu jau tam, perdaug jau tų kovidų, karų ir t.

Ir gerai, kad nesidomi. Ten tokie kosmarai vyksta.
Atsakyti
Kad ir šuniui žiurkei, bet vis vadas. Bent kažkam biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 11, 16:41)
<p>Įdomu kada Kinija į Taivaną mes akelę...</p>

O tai kaip Ukraina? Jau neidomi?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 11, 16:25)
Jau tau ir pinigu pradejo trukti? Tavo vyras kiek suprantu uzhdirba pakankamai galetu ishlaikyti kelias meiluzhes su vaikais ir nesuprastum.

----'
Kaia galvoju apie pirma tai jauciuosi mires o ne gyvas.

Liuosiai islaikytu ir meiluze, ir dar jos du vaikus biggrin.gif . Bet visas grožis yra tame, kad as ji ėmiau ne kaip senbernį, ne kaip ženotzmogi, be vaiku. biggrin.gif ir ne išsiskyrusį. Vien žo - ėmiau be sunkaus bagažo, laisvą bachūrėlį biggrin.gif biggrin.gif
O seip, tai ir be svetimų yra kas mėgsta pasiknisti artimų giminių piniginėse biggrin.gif
--------
Ji maitina tavo sielą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 spalio 2023 - 16:30
QUOTE(-burbanti- @ 2023 10 11, 17:17)

Ji maitina tavo sielą.

O gal velnias per ja?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2023 10 11, 17:35)
O gal velnias per ja?

Pasamonės lygyje tave tai dirgina
Atsakyti