Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

O zinai kodel kompanija tau šunys, ne vaikai? Todel, kad tu vaiku neauginai, todel ir nera pas jus ryšio.

:) kompanija tai mano šeima ir sesės su vyrais ir vaikais_mes dažniausiai va tokiom krūvom vaikštom :) Būūū :D

Atsakyti

🤣
Tai jau maudyti pradejai?
Ne per seniausiai aiskinai visiems, kad nereikia maudyti sunu ir net kvepia jie pas tave.

Maudyt reikia, bet ne dažnai/ ir vežti  niekur man jų nereikia, veislės ne tos, kur reikia fenuot ir etc.

Taip, mano šunys neturi šuns kvapo.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 12, 13:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73108404" data-time="1697105968"><div><p>rašei Mylimukei, kad sveria 4-5 kg. Na gerai, tarkime dabar 4, neduodi valgyti vargšui, nukūdo. Tai kaip jis smulkesnis, kai ką tik rašiau, kad mano pusiau mažesnis vartotojo įkelta nuotraukaTu vėl šikine skaitai? vartotojo įkelta nuotrauka
Ką reiškia brangūs? į 1000 įtelpi? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mažesnis nereiškia smulkesnis.</p><p>kaip supratau, taiu prabanga net šuns šūdmaišius pirkt, tai kur ten rūbus siūdinti šuniui...</p>

Nu nenusisnekek tu biggrin.gif .Su tavimi net nereikia dirbti psichologui, kad suprasti, jog fermą užsiveisei, kad pajustum meilę. Vaiku neauginai, jie tau svetimi, o laikrodukas tsi tiksi - norisi jau ir tau atskleisti kazkokius motiniskus jausmus savo, gamta gi ne durna - ji viska sustato I savo vietas. Va taip va katės su šunimis tau pasidare tavo vaikai. Tu juos rengi, jie tau - pati geriausia kompanija. O kaip gi vyras? Senti jau pradejo ar prašla liubov, zaviali pomidory?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 spalio 2023 - 13:15
QUOTE(arbuzas77 @ 2023 10 12, 12:02)
<p>Smagu,turit uzsiemima 😁</p><p>Jei babajai sukils visi> pries Izraeli <bus i mums ne kas.Gali brangti nafta ,>>>paskui ja ,vel  infliuacija 😐</p>

Jei sukils bus ne iki kainu augimo ir infliaciju...
Dabar kiek iveda nauju mokesciu, brangina leidimus ir t.t. ir nk. Priprato jau visi prie tu infliaciju ir branginimu.
Atsakyti

Kokie nauji mokesčiai? Gal ką praleidau 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 12, 14:12)
<
<p>Maudyt reikia, bet ne dažnai/ ir vežti  niekur man jų nereikia, veislės ne tos, kur reikia fenuot ir etc.</p>
<p>Taip, mano šunys neturi šuns kvapo.</p>

Rasei, kad karta i metus. Tai toks ten ir vargas kai maudai yik karta i metus. Gal tiesiog ipratai ir nejauti suns kvapo.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 12, 14:14)
<p>Kokie nauji mokesčiai? Gal ką praleidau </p>

Ivesk i google ir ieskok.
Atsakyti

Rasei, kad karta i metus. Tai toks ten ir vargas kai maudai yik karta i metus. Gal tiesiog ipratai ir nejauti suns kvapo.

Yra veislių tokių :) Bet net jei smirdėtų šunim, man tas kvapas fainas :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 12, 14:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="73108412" data-time="1697108894"><div><p>O zinai kodel kompanija tau šunys, ne vaikai? Todel, kad tu vaiku neauginai, todel ir nera pas jus ryšio.</p></div></blockquote><p>:) kompanija tai mano šeima ir sesės su vyrais ir vaikais_mes dažniausiai va tokiom krūvom vaikštom smile.gif Būūū biggrin.gif</p>

Tu galvoji persiausi batus eidama? biggrin.gif

Užmirśk.
Tu parašei kas tau geriausia kompanija - šunys, nepagalvojusi, kad išsiduosi taip kvailai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 10 12, 14:17)
Bet net jei smirdėtų šunim, man tas kvapas fainas biggrin.gif </p>

Tai va va. Apie ka ir kalbu, tau patinka tas specifinis kvapas
Atsakyti

Tu galvoji persiausi batus eidama? biggrin.gif

Užmirśk.
Tu parašei kas tau geriausia kompanija - šunys, nepagalvojusi, kad išsiduosi taip kvailai.

Ne, taip nerašiau :) O ką tu ten sau interpretuoji-ne mano reikalas. Įdomiau, kad kompaniją tu suvoki kaip.... šunis. Esi tokia vieniša? 

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2023 10 12, 14:20)

Nu, sunys sar śunys...nu bet katės, tai kazkoks košmaras. Nosi riecia uzejus I bet kokius namus, kur gyvena katinai. Fu
Atsakyti

taip, ir aš jį jaučiu :)

Tai kokie nauji mokesčiai?

Atsakyti