QUOTE(Moonte @ 2022 03 14, 17:32)
O as labai dziaugiuosi, kad mes, Lietuvoje gyvenantys identifikavome sarsalo kelejus. Silpnaja visuomenes grandi, kuri gali isduoti, karo su Rusija atveju. Viskas, kas nesidaro, viskas i gera. Man tik gaila kad manipuliatoriai suvedziojo zmones. Bet labai viliuosi, kad dabartine situacija Ukrainoje, daugeli isblaive.
Visa laimė, kad kremliniai pagrinde emigrantai. Bet kaip man patinka žiūrėti kai ubuntė nervuojasi kai niekas į jos pezalus dėmesio nebekreipia. Amadėja tik. Ji pradėtų ignoruoti, tai visai pasiustų
Ir tikrai, išblaivė kai kuriuos. Vieną draugę antivakserę turiu, nesiskiepijo, bet labai sąmokslo teorijom netikėjo, tik va užsispyrusi buvo, mol nes verčia, aišku pyko ant valdžios. Bet va dabar sako, kad gerai gyvenam ir nebenori tos valdžios versti

. Dabar juokauja, kad ir pasiskiepytų, kad tik karo nebūtų.
Bet jei kas varo rusišką propagandą, tai garantuotai antivakseris ir baisus valdžios nemylėtojas. Mano kolega antivakseris buvo, dabar dar labiau aršesnis kremliaus propagandos skleidėjas. Kai dėl skiepų, niekas labai su juo nesiginčijo, o dabar siunčiam su visu rusų kariniu laivu. O nervuojasi, visas išraudonavęs laksto visokius paulauskus ir panašias atplaišas cituoja... Pyksta, kad į jo pezalus niekas dėmesio nekreipia.