Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Seku dabar viena šeima iš Charkovo, tai žaviuosiu mama. Sako savo vaiką laikau kokone, kiek tai imanoma. Šalia bombarduoja, o ji šoka lezginka, garsiau dainuoja ir t.t.. nors ir kaip pačiai baisu, vaikui stengiasi to neparodyti.

Šaunuolė mama, o tai po to vaikai net fejerverkus išgirdę iš baimės stingsta ir klykia. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 03 14, 17:32)
O as labai dziaugiuosi, kad mes, Lietuvoje gyvenantys identifikavome sarsalo kelejus. Silpnaja visuomenes grandi, kuri gali isduoti, karo su Rusija atveju. Viskas, kas nesidaro, viskas i gera. Man tik gaila kad manipuliatoriai suvedziojo zmones. Bet labai viliuosi, kad dabartine situacija Ukrainoje, daugeli isblaive.

Visa laimė, kad kremliniai pagrinde emigrantai. Bet kaip man patinka žiūrėti kai ubuntė nervuojasi kai niekas į jos pezalus dėmesio nebekreipia. Amadėja tik. Ji pradėtų ignoruoti, tai visai pasiustų biggrin.gif
Ir tikrai, išblaivė kai kuriuos. Vieną draugę antivakserę turiu, nesiskiepijo, bet labai sąmokslo teorijom netikėjo, tik va užsispyrusi buvo, mol nes verčia, aišku pyko ant valdžios. Bet va dabar sako, kad gerai gyvenam ir nebenori tos valdžios versti biggrin.gif . Dabar juokauja, kad ir pasiskiepytų, kad tik karo nebūtų.
Bet jei kas varo rusišką propagandą, tai garantuotai antivakseris ir baisus valdžios nemylėtojas. Mano kolega antivakseris buvo, dabar dar labiau aršesnis kremliaus propagandos skleidėjas. Kai dėl skiepų, niekas labai su juo nesiginčijo, o dabar siunčiam su visu rusų kariniu laivu. O nervuojasi, visas išraudonavęs laksto visokius paulauskus ir panašias atplaišas cituoja... Pyksta, kad į jo pezalus niekas dėmesio nekreipia.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 12, 16:47)
Čia kaip kam, kaip koks organizmas.</p><p></p><p>Man atrodė, kad sirgt didesnis blogis už skiepą.</p>

Na nežinau kaip su skiepais, bet aš persirgau lb lengvai.
Atsakyti

Visa laimė, kad kremliniai pagrinde emigrantai. Bet kaip man patinka žiūrėti kai ubuntė nervuojasi kai niekas į jos pezalus dėmesio nebekreipia. Amadėja tik. Ji pradėtų ignoruoti, tai visai pasiustų biggrin.gif
Ir tikrai, išblaivė kai kuriuos. Vieną draugę antivakserę turiu, nesiskiepijo, bet labai sąmokslo teorijom netikėjo, tik va užsispyrusi buvo, mol nes verčia, aišku pyko ant valdžios. Bet va dabar sako, kad gerai gyvenam ir nebenori tos valdžios versti biggrin.gif. Dabar juokauja, kad ir pasiskiepytų, kad tik karo nebūtų.
Bet jei kas varo rusišką propagandą, tai garantuotai antivakseris ir baisus valdžios nemylėtojas. Mano kolega antivakseris buvo, dabar dar labiau aršesnis kremliaus propagandos skleidėjas. Kai dėl skiepų, niekas labai su juo nesiginčijo, o dabar siunčiam su visu rusų kariniu laivu. O nervuojasi, visas išraudonavęs laksto visokius paulauskus ir panašias atplaišas cituoja... Pyksta, kad į jo pezalus niekas dėmesio nekreipia.

Matai, tarp antivaksų yra absoliučiai normalių žmonių. Tiek, kad ta pandemija...kai kaip ir reikėjo skiepytis...

Ir dar blogai labai buvo, kad reiškėsi tie kremlinai, o žmonės viską į viena suplakė. Ir apie liaudies skaldymą sugalvojo ne šiaip antivaksai, o putinistai situacija padinaudojo savo purviniems tikslams. 

Bent aš taip matau. Jau praeitų metų į galą man ėmė ryškėti, kad ne visai viskas yra taip, kaip, kad atrodo. Šiuo aspektu tie visokie gp buvo pavojingas reikalas vistik. Tobulas pretekstas kilti pasiptiešinimui panaudojant jį nešvariems tikslams. 

Atsakyti

Na nežinau kaip su skiepais, bet aš persirgau lb lengvai.

Gal, kad savo organizmu rūpiniesi realiai, o ne žodžiais. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 14, 19:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72943480" data-time="1647276618"><div><p>Na nežinau kaip su skiepais, bet aš persirgau lb lengvai.</p></div></blockquote><p>Gal, kad savo organizmu rūpiniesi realiai, o ne žodžiais. </p>

Tikrai ne. Neseku madu 😊 valgau ir bandeles, ir picas, ir cukru. Valgau viską, bet saikingai... į sporto salę irgi nevaikstau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 14 kovo 2022 - 19:05
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 14, 20:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72943480" data-time="1647276618"><div><p>Na nežinau kaip su skiepais, bet aš persirgau lb lengvai.</p></div></blockquote><p>Gal, kad savo organizmu rūpiniesi realiai, o ne žodžiais. </p>

As neskiepyta, vyras pilnai pasiskiepines. Abiejų pokovidiniai side effects kaip dvynės seserys . Kiek man, tiek jam ir tuo paciu metu.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 14, 18:59)
<p>Matai, tarp antivaksų yra absoliučiai normalių žmonių. Tiek, kad ta pandemija...kai kaip ir reikėjo skiepytis...
</p><p> Ir dar blogai labai buvo, kad reiškėsi tie kremlinai, o žmonės viską į viena suplakė. Ir apie liaudies skaldymą sugalvojo ne šiaip antivaksai, o putinistai situacija padinaudojo savo purviniems tikslams. </p><p></p><p>Bent aš taip matau. Jau praeitų metų į galą man ėmė ryškėti, kad ne visai viskas yra taip, kaip, kad atrodo. Šiuo aspektu tie visokie gp buvo pavojingas reikalas vistik. Tobulas pretekstas kilti pasiptiešinimui panaudojant jį nešvariems tikslams. </p>

Tie issigimeliai kurie cia stume prievarta, naglai apgaudinejo - -nieko nesiskiria nuo putinistu. Na yra skirtumas.
Tie rezimai kurie cia uzsieme segregacijom, patyciom ir represijom tai dare naglai ir paniekinanciai.
Putinas, kaip senas KGBistas linkes meluoti. Kol jo parankiniai dare panasia prievarta, tai jis melavo, kad jis pries prievarta. Na KGBistas.
Bet skrtumo didelio nematau.

Dabar viena diktatura kovoja pries kita, tik ta musu puseje dar bando imituot laisve. Man darosi baisu, kad viskas yra gal net kazkoks kruvinas performancas. Nu pamastykit ar jus matot kazkokia iseiti apart atominio karo, pasaulines diktaturos ivedimo ar geriausiu atveju pauzes - naujo salto karo forma?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 14, 15:09)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72943239" data-time="1647185522">paštininkė, 13 Kov 2022 - 15:32, parašė: Na, tavim, apsiskelbusia čia, kad dirbi UK su pažeidžiamais žmonėmis ir jų šeimomis, o čia šioje temoje viešai kedeni konkrečių moterų istorijas ir jų patalus (jos buvo slaptose temose vartotojo įkelta nuotrauka), mažai kas patikės vartotojo įkelta nuotraukaAš netikėčiau. Netikiu, kad dirbi rimtoj organizacijoj - neturi tam įgūdžių ir iš tavo postų tai matosi.</blockquote> 1.Tu nesugebi isidemeti, kad negalima jokios zmoniu grupes vadinti pazeidziamais, tau yra zmoniu zeminimas, menkinimas. Jei nori save prisistatinek pazeidziama, nori vaidink auka, nedrisk taip zeminti kitus. 2.O, kad paaukot pinigus ir pasidalino sia info reikia dirbti labai rimtoj organizacijoj??? lotuliukas.gif o kas yra nerimta?? Kuom tas rimtumas matuojamas??? bigsmile.gif Eilini karta praleidai proga patyleti.

Tegul tegul...tegul jos raso ka galvoja. Zinosime kurios kliūškos nieko gyvenime nedaro, tik cia unaravina parekauti kokios jos patriotes.
Atsakyti

Tikrai ne. Neseku madu 😊 valgau ir bandeles, ir picas, ir cukru. Valgau viską, bet saikingai... į sporto salę irgi nevaikstau

Laikas gamtoj jaučiu geriau už sporto salę.

Žiūrint atgal, tai buvo viena didelė nesąmonė per pirną karantiną, kad nerekomendavo eit į lauką, nes ta galimybė užsikrėst lauke buvo totali paranoja. 

Atsakyti

As neskiepyta, vyras pilnai pasiskiepines. Abiejų pokovidiniai side effects kaip dvynės seserys . Kiek man, tiek jam ir tuo paciu metu.

Džiaugiuos, kad užteko smegenų mažo neskiepyt, o mums manau nepakenkė...

Jei objektyviai, tai atkeliavus omicronui pažįstu ir labai lengvai prasirgusių su 0 skiepų ir jokių šalutinių, ir su visais 3 sunkokai įskaitant po to varginusį nuovargį. 

Mes nepasigavom dar. Skiepyti, bet msžas irgi nepasigavo, nors bent dusyk sirgo vsikai darže ir jis tada tikrai su jais bendravo. 

Atsakyti

Tie issigimeliai kurie cia stume prievarta, naglai apgaudinejo - -nieko nesiskiria nuo putinistu. Na yra skirtumas.
Tie rezimai kurie cia uzsieme segregacijom, patyciom ir represijom tai dare naglai ir paniekinanciai.
Putinas, kaip senas KGBistas linkes meluoti. Kol jo parankiniai dare panasia prievarta, tai jis melavo, kad jis pries prievarta. Na KGBistas.
Bet skrtumo didelio nematau.

Dabar viena diktatura kovoja pries kita, tik ta musu puseje dar bando imituot laisve. Man darosi baisu, kad viskas yra gal net kazkoks kruvinas performancas. Nu pamastykit ar jus matot kazkokia iseiti apart atominio karo, pasaulines diktaturos ivedimo ar geriausiu atveju pauzes - naujo salto karo forma?

Renkuosi naują šaltą karą, jei tik tokie variantai 😁

Atsakyti