QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 14, 21:23)
Tu matau nesugebi suvokti nieko sudetingesnio. neveltui dirbi ta ka dirbi. Ko gero nesugebetum net su Ubuntiene ala programuoti. Tai biski ala gudresne
Tavo pusei šešių TAI reikšmės neturi, as manau

QUOTE(paštininkė @ 2022 03 14, 19:28)
Aš irgi taip manau, nereikia kreipt į jos paklodes dėmesio. Puldinės, aišku, bet ignoruoti ir viskas 

kiek as taves galiu prasyti, kad taip darytum?

o dar geriau i savo narveli sulystumet ten ana tema visos , ko jum ten nesibuna, ko jus ci aprie manes priskretusios, kaip vantos lapai?

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 14, 19:47)
Tai ko neignoruoji? Bijai, kad viena tai darysi, be teletabių palaikymo? Jis tau toks svarbus?
Papildyta:
Del to ir tavo dukra skiriasi su vyrais, nes augdama nematė kas yra tikras tėvas. Ji neturi supratimo apie vyrus, nes uzaugo su psichiskai nesveiku individu, kuris nezinoji jis moteris ar vyras.Jai buvo slyksti tavo nevyriska isvaizda, todel ir kiti vyrai yra slykstus.
Papildyta:
Del to ir tavo dukra skiriasi su vyrais, nes augdama nematė kas yra tikras tėvas. Ji neturi supratimo apie vyrus, nes uzaugo su psichiskai nesveiku individu, kuris nezinoji jis moteris ar vyras.Jai buvo slyksti tavo nevyriska isvaizda, todel ir kiti vyrai yra slykstus.
jos tokios trydaliukes, jom reikia susiroganizuoti, ir dantis sukandusios "nekreipia " i mane demesio kokia veina diena

tu ten skaitei ta jo zinute kokias baisybes jam mama rode, as soke, cia reiktu duag metu psichoterapijos, kad is to pasigydyt...O tevo manau ir nebuvo jo gyvenime...

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 14, 19:54)
Mes vakar sunui ir jo panelei nuvežėm spec. respiratorius, cheminio ginklo panaudojimo atveju. Prigrasiau niekam ju neatiduoti 

nu manau mes cia gana saugus salose...
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 14, 21:29)
Su tokiomis trydomis gyvenime nelabai ką nuveiksi. Konkretūs stabdžiai būtų.
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 14, 20:11)
As siandien radau, man atrodo Melyna/Geltona puslapyje, jei neklystu, kad vaikus is Ukrainos Lietuvoje patalpins uzdarytoje vaikų ligonineje . tuberkuliozininku.
Tuberkuliozininku ligonineje? Galima, leidziama?
Tuberkuliozininku ligonineje? Galima, leidziama?
siaubas

Slyksti man ta organizacija, ji jau seniai veikia ir jos tikslas aprupinti ginklais ukrainiecius, ir jau seniai ta linkme kryptingai dirba, kad kuo daugiau kraujo butu pralieta...

QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 14, 21:31)
tu ten skaitei ta jo zinute kokias baisybes jam mama rode, as soke, cia reiktu duag metu psichoterapijos, kad is to pasigydyt...O tevo manau ir nebuvo jo gyvenime...

Jau vaikysteje jis turejo buti su sutrikimais kazkokiais, jei taip baisiai paveikė.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 14, 21:34)
siaubas
Slyksti man ta organizacija, ji jau seniai veikia ir jos tikslas aprupinti ginklais ukrainiecius, ir jau seniai ta linkme kryptingai dirba, kad kuo daugiau kraujo butu pralieta...

Jo, del to as savo organizacijai issiunciau tik ta dali, kur padejimas atvykstantiems ukrainieciams yra skelbiamas
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 14, 20:34)
Jau vaikysteje jis turejo buti su sutrikimais kazkokiais, jei taip baisiai paveikė.
as ne zinau kaip ji augino, bet rodyti vaika suni, su kuriuo atliekami ekspermentai , nudirta gyvam oda, as nezinau kaip man suaugsiai psichika atlaikytu, o cia vaikas... mama jo turejo buti labai ziauri moteris ir pas ji matomai tas ziaurumas toks paveldetas matomai, tevo nemate ir nepazino tiketinai arba kosk buvo kaip seselis, nes paie ji nei zodzio nera pasakes, o kad jauciasi trenktas, tai prisigalvojo visoki transeksualuma, kad pasiteisinti...

Kiek laiko turi buti neleidziama ieiti I tuberkuliozininku patalpas, uzdarius ligoninę?
Tai, kad ja nuo aplinkos neužsikrečiama, tik nuo nešiotojų per orą.
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 14, 21:38)
as ne zinau kaip ji augino, bet rodyti vaika suni, su kuriuo atliekami ekspermentai , nudirta gyvam oda, as nezinau kaip man suaugsiai psichika atlaikytu, o cia vaikas... mama jo turejo buti labai ziauri moteris ir pas ji matomai tas ziaurumas toks paveldetas matomai, tevo nemate ir nepazino tiketinai arba kosk buvo kaip seselis, nes paie ji nei zodzio nera pasakes, o kad jauciasi trenktas, tai prisigalvojo visoki transeksualuma, kad pasiteisinti... 

Tqi tu paziurek, kaip jis raso apie moteris ir viskas bus aisku.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 14, 21:38)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72943518" data-time="1647282276"><div><p>Kiek laiko turi buti neleidziama ieiti I tuberkuliozininku patalpas, uzdarius ligoninę?</p></div></blockquote><p>Tai, kad ja nuo aplinkos neužsikrečiama, tik nuo nešiotojų per orą.</p>
Klausiu konkreciu nuorodu apie ligoniniu karantinus.
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 14, 20:36)
Jo, del to as savo organizacijai issiunciau tik ta dali, kur padejimas atvykstantiems ukrainieciams yra skelbiamas
as manau zinoma reiktu suteikti nakvyne, bet del tolimesnes pagalbos tikrinti zmoniu turimas santaupas, jei jos prieinamos bankose, nematau reikalo jiem padeti, jei turtingesni uz dauguma lietuviu, padeti reiktu
tik tiem, kurie tikrai biedni zmones. Bet kiek zinau dauguma tu biednu ir nepabego, nes tai irgi kainuoja.
Manau lygiai tokias pat salygas jiem reiktu suteikti kaip pabegeliem is visu kitu karu, kur jie gyvena ir juos rektu apgyvendinti, nematau skirtumo del rases.
Papildyta:
Aš mėlynos-geltonos net nesiūliau 😁
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 14, 20:38)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72943518" data-time="1647282276"><div><p>Kiek laiko turi buti neleidziama ieiti I tuberkuliozininku patalpas, uzdarius ligoninę?</p></div></blockquote><p>Tai, kad ja nuo aplinkos neužsikrečiama, tik nuo nešiotojų per orą.</p>
na nezinau nejau jau nera kitu patalpu, kur pagyvendina pabegelius, o kaip visi iki siol kur buvo apgyvendinami? keista tam naudoti infekcines ligonines, jose daznia buna nevaldomu bakteriju virusu iv atmainu, kurie tampa atsparus ir antibiotikams ir dar vaikus, nu ziauriai keista... jie gal uzkresti tie vaikai?