šaunuoliai, oho Papildyta: iš kitos pusės kiek kaimiečių vaikų matė skerdžiamus gyvulius, po to net valgė jų mėsą... ar parduotuvėse aš dar pati vaikas būdama pamenu, kad dirbdavo skerdikai ir vietoje atkirsdavo kokią dalį. Išeidavo tokie apkruvinti dideli diedai su kirvukais. Žiauru. Bet tokia ta mėsos kaina. Dabar durniukams suvynioja į rožinį popieriuką, te, mėsytė, graži. Ar net Maxima iškepa už juos. Bet esmė gi ta pati. Ten toks pats skerdimo ir mirties kvapas. Gal kaip tik jei daugiau žmonių tą skerdynių vaizdą pamatytų, tai mažiau mėsos rytų?Tai ir matai kokie traumuoti dauguma. Nors visgi man ne tas pats, kas nuzudyto greit maistui ir kankinti, visiskai ne tas pats. Ir visgi suo daigumai turi kitokia reiksme... Parduotuveje niekas neskersdavo gyvunu. Mesos kombinatose ar namuose kaime. Turguje gal kur kapodavo mesa, bet nesu maciusi dazniausiai gabalais jau budavo, galvos visokios sudetos, bet jau negyvu. Tragedija net suaugusi ten nemegdavau eiti....
Ot tai oficialus šaltinis!!! Istrauka iš laikraštuko...kavokis tu po lapais, a?
Reik po higienos normas pasiknist, užkrečiamų ligų įstatymą paskaityt. Kažkur turi būt norodoma. Aš esu girdėjudi tik apie prievolę dezinfekuoti patalpas, o tada nors kitą dieną galima, bet ne būtent tbc.atveju. Ieškok, skaityk, jei aktualu.
Ot tai oficialus šaltinis!!! Istrauka iš laikraštuko...kavokis tu po lapais, a?
Papildyta:
Oi prasieis gražios ukrainietės per lietuvius, kai viskas aprims.
Pavilios mūsų vyrelių... Gražios ir karštos.
Pasakysiu taip: pas mus mielai priima žmonės ukrainiečius,bet nepriimtų į šeimas nei kokių sirų ar irakiečių. Taip yra. Tiesiog.
Liudna tada, jei toks gilus rasizmas salyje. Matyt del to ir nyksta tokia tauta, be artimo atjautos.
Tai ir matai kokie traumuoti dauguma. Nors visgi man ne tas pats, kas nuzudyto greit maistui ir kankinti, visiskai ne tas pats. Ir visgi suo daigumai turi kitokia reiksme...
Parduotuveje niekas neskersdavo gyvunu. Mesos kombinatose ar namuose kaime. Turguje gal kur kapodavo mesa, bet nesu maciusi dazniausiai gabalais jau budavo, galvos visokios sudetos, bet jau negyvu. Tragedija net suaugudi ten nemegdavau roti....
Turguose po pusę kiaulės būdavo ir dabar į pardes taip atveža.
Oi pavilios

Papildyta:
Su tbc tik dezinfekacija? Kaip keista.
Liudna tada, jei toks gilus rasizmas salyje. Matyt del to ir nyksta tokia tauta, be artimo atjautos.
O kaip nebus? Tai natūralu. Priimame geriau panašius į save.
O šiaip iš praktikos kai teko dirbti su žmonėmis, kurie atykdavo darytis leidimų gyventi Lt, tai tik ukrainiečiai atrodė tikrai normalūs. Lengva rasti bendrą kalbą. Ne falšyvi. Skirtumas, kad jie karštesnio būfo už mus, bet normos ribose.
bus joms nelaikyti vyrų ant trumpųjų, atskirai atostogauti, neleisti į rankinuką ar savo telefoną rankos įkišti
tos tai viską leis

bus joms nelaikyti vyrų ant trumpųjų, atskirai atostogauti, neleisti į rankinuką ar savo telefoną rankos įkišti
tos tai viską leis
Joooo 😁
Neišpindėję ir gamint skaniai moka
Konkurentės🙄
va va, namie joms gera su vaikais
dėl lygių galimybių nesivaržo tiek, nerėkia, kad alga turi būti vienoda būtinai ir viskas tik per pusę
as klausiau kuom panasesni, bet neatsakai, tipo isvaizda panasesni ir del to kitaip i juos reaguojama, bet tai kvaila

as pazystu geru ir blogu lietuviu, taip pat ir visu kitu tautu atstovu, man spresti apie zmogu pagl ajo tautybe yra kvialiau, nei kvaila. Tipo jei jau lietuvis, tai turi buti artmiausias ir geriausas zmogus pasaulyje? ar kaip jus mastot?
jetau kelis pazystu ukrainiecius, nu ramiausi zmones, jokio karstumo, is kur jus pesat tuos steriotipus?

Papildyta:
uzjauciu moteris, kurios uz tokiu vyru istekeje, kurie gali buti paviliojami.....