Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Erkiu pilna,atsargiai.Vienai bobai net i    .ute ilindus buvo 😂

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 05 14, 12:09)
<p>Erkiu pilna,atsargiai.Vienai bobai net i    .ute ilindus buvo 😂</p>

Landsbergis išardė kolūkius, laukai nebepurškiami, tai va biggrin.gif
Atsakyti

jei ne šlapia pats tas miškai tada tame ir esmė, kad tie šaligatviai ne ištisiniai, kur ne kur, žodžiu infrastruktūra visiškai normaliems, aktyviems žmonėms nepritaikyta tai namas, kad atvažiuoti vėlai vakare ir tiesiog permiegoti, o ne oriai gyventi
Yra niuansų, tas tiesa. Dičkis per teškas iki mokyklos autobuso vaikšto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 gegužės 2024 - 15:05
Man tai mažiausiai rūpi kaip ir kur menkavertei patinka gyventi. Kiekvienas renkasi pagal savo poreikius ir galimybes. Bet menkavertė visiem madas nori diktuoti biggrin.gif
Sakartvele kas dedasi, va ką reiškia prorusiška valdžia.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 05 14, 17:54)
Man tai mažiausiai rūpi kaip ir kur menkavertei patinka gyventi. Kiekvienas renkasi pagal savo poreikius ir galimybes. Bet menkavertė visiem madas nori diktuoti biggrin.gif

Gruzinai visada garbino Stalina bet LT valdziai tai netrukde, nes nera jokios savigarbos.
Atsakyti

Gruzinai visada garbino stalina bet LT valdziai tai netrukde, nes nera jokios savigarbos.

Nu tie beprociai,pasirodo, ji ir dabar  garbina.Ten jo gimimo diena svencia 😔  as draugeli turiu:kai papasakojo ,man net atvipo zandas. Patylejau ir tiek 

Atsakyti

Landsbergis išardė kolūkius, laukai nebepurškiami, tai va biggrin.gif

Nu tu visai,kada kaime buvai?  ten smirda viskas ,ypac tie laukai kur geltonai zydi.Kada krumuose buvai ,kaime?😆

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 05 14, 18:54)

nu ir kvailė
kokios čia mados? klampok palei gatvę per druskas arba sėdėk namie be judesio, jei taip nori
matos gi, kad žmogaus iš tavęs nebus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 05 14, 21:28)
<p>Nu tu visai,kada kaime buvai?  ten smirda viskas ,ypac tie laukai kur geltonai zydi.Kada krumuose buvai ,kaime?😆</p>

nebūnu kaime, nebent Rumšiškių mirksiukas.gif mano miestas su geru oru palyginus smile.gif
Atsakyti

Gruzinai visada garbino Stalina bet LT valdziai tai netrukde, nes nera jokios savigarbos.

Nu ne. Paskaityk "Aštuntas gyvenimas", nuostabiai pavaizduota jų tautos tragedija grožiniame kūrinyje.

Atsakyti

Kaip gerai, kai mano šunys visur gali vaikščioti, nėra asfaltiniai tik. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2024 05 15, 10:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="73148615" data-time="1715704041"><div><p>Gruzinai visada garbino Stalina bet LT valdziai tai netrukde, nes nera jokios savigarbos.</p></div></blockquote><p>Nu ne. Paskaityk "Aštuntas gyvenimas", nuostabiai pavaizduota jų tautos tragedija grožiniame kūrinyje.</p>

Tai ka siulai? Ju tragedijas diegti kitose valstybese. Korupcija, atsilikimas, Stalino garbinimai ir aplamai tai tolima valstybe kuri neturetu Lietuvos dominti. Kuo toliau nuo tokiu...

Man idomiau skaityti, kaip Gorbaciovas ir Shevarnadze ten korumpuota ju KULTURA kiek patvarke.

Manau, kad Gruzija remiama USA nurodymu. Lietuvos interesu cia nera jokiu. Apart klausyti USA.
Na nezinau ar tai atsipirks, ar tiesiog LT bus pasinaudota, o po to numes sudraskyti Rusijos meshkai. Tikekimes geriausio... smile.gif
Atsakyti
nepųkuoti šunys ne šunys
Atsakyti