Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

NERA JOKIU GENU SKIRTUMU, apart isvaizdos skirumu, ka vel nusisneki doh.gif

Salygos aisku svarbu, bet jos ne nuo tautybes priklauso, ivairiu tautybiu seimos bus ivairus skirtumai yra lietuviu, indu , anglu ir t.t. kurie myli, ugdo savo vaikus, yra kurie nekreipia demesio.

Taip, Indijoje dalis gyvena dideliam skurde ir ne visi turi priejima prie issliavinimo, tai nebent tik tiek, bet jie ir neatvyksta cia dirbti ir jie nera del to kvailesni zmones, jie tik neturi tam tikru ziniu, kaip mes neturim ziniu, ka jie zino, kitokios gyvenimo salygos, kitokie poreikiai. Gyvenant Europoje visi patenka i mokyklas.

Kokio bieso tu "ant" išvaizdos užsiciklinai.

Ir mano poste prieš tai "atrodo normalūs" juk ne apie išvaždą 😁

Atsakyti

Ne šiaip juk juodaodžiai greičiau bėda, o balti geriau šaudo...sporte 😁

(tik nemuškit)

Atsakyti

As siandien radau, man atrodo Melyna/Geltona puslapyje, jei neklystu, kad vaikus is Ukrainos Lietuvoje patalpins uzdarytoje vaikų ligonineje . tuberkuliozininku.
Tuberkuliozininku ligonineje? Galima, leidziama?
Papildyta:
Tu moki konkreciai ir trumpai atsakineti? Tai nemegstu vyru bobiškais liežuviais.. bla bla bla...bla bla bla... rolleyes.gifrolleyes.gif

Kulautuvoje yra ir Trakuose 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 15, 13:42)
Sutinka pagal isvaizda, atsisveikina pagal prota.

Jei as matau asmeni is kazkokiu ten atsilikusiu krastu tai ir ziuriu kaip i toki. Bet pas mane nera nuostatu. Jei tas zmogus protingas tai poziuris pasikeicia atitinkamai.
O jei kvailas tai nepades nei odos spalva nei tautybe

Nei papai vietoj birkos nepades...
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 03 15, 15:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72943512" data-time="1647281502"><div><p>As siandien radau, man atrodo Melyna/Geltona puslapyje, jei neklystu, kad vaikus is Ukrainos <strong>Lietuvoje patalpins uzdarytoje vaikų ligonineje</strong> . tuberkuliozininku.
Tuberkuliozininku ligonineje? Galima, leidziama?
Papildyta:
Tu moki konkreciai ir trumpai atsakineti? Tai nemegstu vyru bobiškais liežuviais.. bla bla bla...bla bla bla... vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kulautuvoje yra ir Trakuose </p>

Man tik keista, kad tuberkulioziniu ligoninių nereikia karantinuoti
Atsakyti

Dirbau su pakistanieciu. Labai protingas zmogus, apie daug ka pasnekejo. Jis papasakojo apie Afganistana idomiu dalyku.
Matai yra tam tikras kulturinis mentalitetas.
Ir pas tave jis matosi.
s. O kit tiesiog trained, sugeba tik siaurus dalykus ir daugiau nieko nemato

Ji galetu dirbti su pabegeliais , jai patiktu 😊

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 03 15, 15:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72943678" data-time="1647338543"><div><p>Dirbau su pakistanieciu. Labai protingas zmogus, apie daug ka pasnekejo. Jis papasakojo apie Afganistana idomiu dalyku.
Matai yra tam tikras kulturinis mentalitetas.
Ir pas tave jis matosi.
s. O kit tiesiog trained, sugeba tik siaurus dalykus ir daugiau nieko nemato</p></div></blockquote><p>Ji galetu dirbti su pabegeliais , jai patiktu 😊</p>

Jau zinok geriau reikalu tureti su I beda papuolusiais kitatauciais, nei su prasigerusiais, nusinarkošinusiais vietiniais tinginiais.
Atsakyti

Nei papai vietoj birkos nepades...
Papildyta:
Man tik keista, kad tuberkulioziniu ligoninių nereikia karantinuoti

Ten sanatorija gal buvo 😁

As kazkada buvau tyrimo ultragarso tuberkuliozinej 😁 greitai ,eiliu nera 😂😂😂

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 03 15, 15:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72943761" data-time="1647347043"><div><p>Nei papai vietoj birkos nepades...
Papildyta:
Man tik keista, kad tuberkulioziniu ligoninių nereikia karantinuoti</p></div></blockquote><p>Ten sanatorija gal buvo 😁</p><p>As kazkada buvau tyrimo ultragarso tuberkuliozinej 😁 greitai ,eiliu nera 😂😂😂</p>

Bėgte visi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Jo 😂

Atsakyti

šitiek žmonių įvairiausių tautybių darbe, o ji spėja ir su kiekvienu pakalbėti, ir sužinoti visą tiesą apie jų šalį, ir čia paklodes austi, ir dirbti :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 15, 16:35)
<p>šitiek žmonių įvairiausių tautybių darbe, o ji spėja ir su kiekvienu pakalbėti, ir sužinoti visą tiesą apie jų šalį, ir čia paklodes austi, ir dirbti biggrin.gif </p>

Jei su tavimi darbe niekas nekalba, tai cia tik tavo problema.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 14, 19:28)
Aš irgi taip manau, nereikia kreipt į jos paklodes dėmesio. Puldinės, aišku, bet ignoruoti ir viskas 4u.gif

Būtent.

Lerva 10 m. varė ant Lietuvos, kaip čia baisu, kokia baisi valdžia, kaip skriaudžia žmones, kaip paprasti žmonės prastai gyvena, kiek žmonių išvažiavo, na vienu žodžiu baisu Lietuvoje. Bet dabar nei vieno žodžio nėra prarašiusi apie Rusiją. Nemato kaip bėga rusai iš šalies, nemato kaip prastai jie ten gyvena. Visai nesvarbu lervai turtuoliai, jų žmonos, vaikai, kurie kažkodėl ne Rusijoje sėdi, o užsienyje. Nesipiktina, kad milicija aikštėse tampo senyvo amžiaus moteris, vien už pasakymą, kad nenori karo. Vienu žodžiu viskas jai gerai.

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 15, 11:01)
<p>:D Nu tiesiog ten biuras su mažiausiai 100 žmonių, visokių rasių ir tautų biggrin.gif Apie ką tik kalba beužeitų-yra jos darbe toks biggrin.gif </p>

Ir dar ne tik toks yra, bet jis ir mąsto taip kaip ji. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 15, 11:48)
<Tai reiškia airiai kaip tik normalūs 🤣</p>

biggrin.gif biggrin.gif O ji net nesuprato. smile.gif
Atsakyti