aš manau, kad taip ir pragyventų visai gerai gyvenimą, jei po teismo giminės nebūtų jų prakeikę. Dabar laukim žinių apie antrą ir taip jau ilgai užtruko
Nu is sono ziurint baisu . O kazin kai atsidurtum nukentejusio pusej ,ko linketum jiem.
Daba ,kaip tas vokietijoj ivaziavo i minia .... vienas vokietis idomiai asake: kiek dar lauksim kol atsibus tauta 😲
o kai atsibus ...?
Prasideda idomus dalykai.
Iki pavasario daug kas bus aiskiau
jei užmuštų mano vaiką, aš užmuščiau juos, paprasta ir sena tiesa, kuri buvo nepelnytai iškreipta laikams keičiantis, kad subujotų nusikaltimai ir nusikaltėliai išsisuktų
o kas 'daba' toje Vokietoijoje? juk nieko naujo, seniai tas buvo, nuo Amerikoje įvykių berods prasidėjo, ten pirmieji tokie išpuoliai prasidėjo berods
valdžiažmogiai gudrūs, jie juk nepapuola, turi apsaugas, savo vilas ir po tokius 'kalėdinius miestelius' ar kitus atvirus koncertus nevaikšto, kur gali patys papulti. Bet vaidina gerus, prikviečia neva tai pigios darbo jėgos iš kitų kultūrų ir po to pastato į pavojų savo pačių tautiečius. Taip, gera kai kas nors kitas atlieka visus purvinus darbus ir koks vokietis, amerikonas ar italas gali sau su pasimėgavimu tik kavutę gerti rerstoranuose, bet deja, tai turi savo kainą, gana nemažą. Tai belieka pasidžiaugti, kad dar tie teroro aktai palyginus labai menkučiai, kai žūna tik koks vienas, du, na ar dvidešimt. Ir nepavyksta pavieniams binladenams kokių 500-1000 žmonių nuimti ant karto.
Papildyta:
o šiaip tai mes irgi jau turime problemų ir didelių...
https://rsc.lrv.lt/l...ITzw9w0idTz71jg
tipo problemų anot mūsų tarnybų nėra, iki Lietuvos nedaėjo, bet... pvz. kažkaip vakar mano šuo labai nenorėjo būti lauke, keistai elgėsi... žinant kad gyvūnai tokiais atvejais jaučia ir supranta daugiau, tai... ir kažin ar tai tik dėl atvėsusio oro ir minimalaus snygio. Ne pirmas toks oras jos gyvenime
Prasideda idomus dalykai.
Iki pavasario daug kas bus aiskiau
Daba blogi laikai - infliacija baisi . Nu karas dar basiau.
Man jau nebeidomus - tie laikai 😁 vien todel kad ka uzdirbi -ta pravalgai. Kazkaip nera stabilumo,jei kazkur pakyla -tai kitur dvigubai 😊 visos permainos- bus tik blogyn
jei užmuštų mano vaiką, aš užmuščiau juos, paprasta ir sena tiesa, kuri buvo nepelnytai iškreipta laikams keičiantis, kad subujotų nusikaltimai ir nusikaltėliai išsisuktų
o kas 'daba' toje Vokietoijoje? juk nieko naujo, seniai tas buvo, nuo Amerikoje įvykių berods prasidėjo, ten pirmieji tokie išpuoliai prasidėjo berods
valdžiažmogiai gudrūs, jie juk nepapuola, turi apsaugas, savo vilas ir po tokius 'kalėdinius miestelius' ar kitus atvirus koncertus nevaikšto, kur gali patys papulti. Bet vaidina gerus, prikviečia neva tai pigios darbo jėgos iš kitų kultūrų ir po to pastato į pavojų savo pačių tautiečius. Taip, gera kai kas nors kitas atlieka visus purvinus darbus ir koks vokietis, amerikonas ar italas gali sau su pasimėgavimu tik kavutę gerti rerstoranuose, bet deja, tai turi savo kainą, gana nemažą. Tai belieka pasidžiaugti, kad dar tie teroro aktai palyginus labai menkučiai, kai žūna tik koks vienas, du, na ar dvidešimt. Ir nepavyksta pavieniams binladenams kokių 500-1000 žmonių nuimti ant karto.
Papildyta:
o šiaip tai mes irgi jau turime problemų ir didelių...
https://rsc.lrv.lt/l...ITzw9w0idTz71jg
tipo problemų anot mūsų tarnybų nėra, iki Lietuvos nedaėjo, bet... pvz. kažkaip vakar mano šuo labai nenorėjo būti lauke, keistai elgėsi... žinant kad gyvūnai tokiais atvejais jaučia ir supranta daugiau, tai... ir kažin ar tai tik dėl atvėsusio oro ir minimalaus snygio. Ne pirmas toks oras jos gyvenime
Jie zino ,kad nebus nubasti tolygiai uz padaryta nusikaltima.Is sono ziurint ,kazkokia nesamone .Nes praejus kokiem 10m jis prasys isleisti i laisve '. Ir cia tycia ,siekant kuo daugiau zalos padaryti ,kiek invalidais liks😔
Iki pavasario daug kas bus aiskiau</p></div></blockquote><p>Daba blogi laikai - infliacija baisi . Nu karas dar basiau. </p><p>Man jau nebeidomus - tie laikai 😁 vien todel kad ka uzdirbi -ta pravalgai. Kazkaip nera stabilumo,jei kazkur pakyla -tai kitur dvigubai 😊 visos permainos- bus tik blogyn</p>
https://www.tv3.lt/n...mpaign=meteofor
nu nu... o durneliai avelės vistiek džiūgaus ir 31 dieną šaus šampaną, fejerverkus pagal primestą kažkokio grigaliaus kalendorių, o po to sausio antrą dieną jau verks

Shiaip kalendoriu sugalvojo romenai.
Julijaus kalendorius yra pagrindas.
Grigaliaus kalnedorius tik pakoregavo metu trukme pagal mokslo duomenis panaikindamas kalendorinius metus kai kuriais metais tikslu tikriau atspindeti zemes apsisukimo apie saule laika
staciatikiai naudoja dar sena romenu kalendoriu tai jau gaunasi skirtumas zymus.
Tai tik susitarimas, bet kuri diena gali buti nauju metu, va sovietai norejo spalio revoliucijos metus padaryti atskaitos tasku
Julijaus kalendorius yra pagrindas.
Grigaliaus kalnedorius tik pakoregavo metu trukme pagal mokslo duomenis panaikindamas kalendorinius metus kai kuriais metais tikslu tikriau atspindeti zemes apsisukimo apie saule laika
staciatikiai naudoja dar sena romenu kalendoriu tai jau gaunasi skirtumas zymus.
Tai tik susitarimas, bet kuri diena gali buti nauju metu, va sovietai norejo spalio revoliucijos metus padaryti atskaitos tasku
tai nepamirškim, kad po to pagal kinų kalendorių dar įves gyvatės ir t.t. metus

makalynė, maišalynė
kaip sau nori sakyk, bet rusai visgi arčiau tiesos
yra duomenų, kad anksčiau metai galėjo prasidėti nuo protėvių kapų lankymo, t.y. kažkur nuo spalio pilnaties
Bryan Adams, Liam Gallagher. Nuo 21 val Lt laiku prasidejo gyvas koncertas prie Branderburgo vartu. Visai nieko.
Pries pat naujus pasirode ala pasirodymo vinis lietuve Shirin David (Barbara Davidavicius). Na man tai tokios nepatinka, bet keista, kad Lietuvoje apie ja nei mur mur...
https://en.wikipedia...ki/Shirin_David
Papildyta:
Dakaras prasidės, kaip smagu