Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

o ko ten nesuprast? vakarietiškos vertybės, kur auka niekam neįdomi, svarbu nenuskriausti dar daugiau skriaudėjo, deja tokia karti tiesa. Ir jau senokai buvo paleistos, dirbo net kasininke ir gyveno su boba ir vaiku viena iš jų
aš manau, kad taip ir pragyventų visai gerai gyvenimą, jei po teismo giminės nebūtų jų prakeikę. Dabar laukim žinių apie antrą ir taip jau ilgai užtruko
Atsakyti

Nu is sono ziurint baisu . O kazin kai atsidurtum nukentejusio pusej ,ko linketum jiem.

Daba ,kaip tas vokietijoj  ivaziavo i minia .... vienas vokietis idomiai asake: kiek dar lauksim kol atsibus tauta 😲

o kai atsibus ...?

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 12 22, 19:02)
<p>Nu is sono ziurint baisu . O kazin kai atsidurtum nukentejusio pusej ,ko linketum jiem.</p><p>Daba ,kaip tas vokietijoj  ivaziavo i minia .... vienas vokietis idomiai asake: kiek dar lauksim kol atsibus tauta 😲</p><p>o kai atsibus ...?</p>

Prasideda idomus dalykai.
Iki pavasario daug kas bus aiskiau
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 12 22, 19:02)
<p>Nu is sono ziurint baisu . O kazin kai atsidurtum nukentejusio pusej ,ko linketum jiem.</p><p>Daba ,kaip tas vokietijoj  ivaziavo i minia .... vienas vokietis idomiai asake: kiek dar lauksim kol atsibus tauta 😲</p><p>o kai atsibus ...?</p>

jei užmuštų mano vaiką, aš užmuščiau juos, paprasta ir sena tiesa, kuri buvo nepelnytai iškreipta laikams keičiantis, kad subujotų nusikaltimai ir nusikaltėliai išsisuktų
o kas 'daba' toje Vokietoijoje? juk nieko naujo, seniai tas buvo, nuo Amerikoje įvykių berods prasidėjo, ten pirmieji tokie išpuoliai prasidėjo berods
valdžiažmogiai gudrūs, jie juk nepapuola, turi apsaugas, savo vilas ir po tokius 'kalėdinius miestelius' ar kitus atvirus koncertus nevaikšto, kur gali patys papulti. Bet vaidina gerus, prikviečia neva tai pigios darbo jėgos iš kitų kultūrų ir po to pastato į pavojų savo pačių tautiečius. Taip, gera kai kas nors kitas atlieka visus purvinus darbus ir koks vokietis, amerikonas ar italas gali sau su pasimėgavimu tik kavutę gerti rerstoranuose, bet deja, tai turi savo kainą, gana nemažą. Tai belieka pasidžiaugti, kad dar tie teroro aktai palyginus labai menkučiai, kai žūna tik koks vienas, du, na ar dvidešimt. Ir nepavyksta pavieniams binladenams kokių 500-1000 žmonių nuimti ant karto.

Papildyta:
o šiaip tai mes irgi jau turime problemų ir didelių...
https://rsc.lrv.lt/l...ITzw9w0idTz71jg
tipo problemų anot mūsų tarnybų nėra, iki Lietuvos nedaėjo, bet... pvz. kažkaip vakar mano šuo labai nenorėjo būti lauke, keistai elgėsi... žinant kad gyvūnai tokiais atvejais jaučia ir supranta daugiau, tai... ir kažin ar tai tik dėl atvėsusio oro ir minimalaus snygio. Ne pirmas toks oras jos gyvenime
Atsakyti

Prasideda idomus dalykai.
Iki pavasario daug kas bus aiskiau

Daba blogi laikai - infliacija baisi . Nu karas dar basiau. 

Man jau nebeidomus - tie laikai 😁  vien todel kad ka uzdirbi -ta pravalgai. Kazkaip nera stabilumo,jei kazkur pakyla -tai kitur dvigubai 😊   visos permainos- bus tik blogyn

Atsakyti

jei užmuštų mano vaiką, aš užmuščiau juos, paprasta ir sena tiesa, kuri buvo nepelnytai iškreipta laikams keičiantis, kad subujotų nusikaltimai ir nusikaltėliai išsisuktų
o kas 'daba' toje Vokietoijoje? juk nieko naujo, seniai tas buvo, nuo Amerikoje įvykių berods prasidėjo, ten pirmieji tokie išpuoliai prasidėjo berods
valdžiažmogiai gudrūs, jie juk nepapuola, turi apsaugas, savo vilas ir po tokius 'kalėdinius miestelius' ar kitus atvirus koncertus nevaikšto, kur gali patys papulti. Bet vaidina gerus, prikviečia neva tai pigios darbo jėgos iš kitų kultūrų ir po to pastato į pavojų savo pačių tautiečius. Taip, gera kai kas nors kitas atlieka visus purvinus darbus ir koks vokietis, amerikonas ar italas gali sau su pasimėgavimu tik kavutę gerti rerstoranuose, bet deja, tai turi savo kainą, gana nemažą. Tai belieka pasidžiaugti, kad dar tie teroro aktai palyginus labai menkučiai, kai žūna tik koks vienas, du, na ar dvidešimt. Ir nepavyksta pavieniams binladenams kokių 500-1000 žmonių nuimti ant karto.

Papildyta:
o šiaip tai mes irgi jau turime problemų ir didelių...
https://rsc.lrv.lt/l...ITzw9w0idTz71jg
tipo problemų anot mūsų tarnybų nėra, iki Lietuvos nedaėjo, bet... pvz. kažkaip vakar mano šuo labai nenorėjo būti lauke, keistai elgėsi... žinant kad gyvūnai tokiais atvejais jaučia ir supranta daugiau, tai... ir kažin ar tai tik dėl atvėsusio oro ir minimalaus snygio. Ne pirmas toks oras jos gyvenime

Jie zino ,kad nebus nubasti tolygiai uz padaryta nusikaltima.Is sono ziurint ,kazkokia nesamone .Nes praejus kokiem 10m jis prasys isleisti i laisve  '.  Ir cia tycia ,siekant kuo daugiau zalos padaryti ,kiek invalidais liks😔

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 23 gruodžio 2024 - 21:44
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 12 23, 21:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="73174622" data-time="1734894617"><div><p><strong>Prasideda idomus dalykai</strong>.
Iki pavasario daug kas bus aiskiau</p></div></blockquote><p>Daba blogi laikai - infliacija baisi . Nu karas dar basiau. </p><p>Man jau nebeidomus - tie laikai 😁  vien todel kad ka uzdirbi -ta pravalgai. Kazkaip nera stabilumo,jei kazkur pakyla -tai kitur dvigubai 😊   visos permainos- bus tik blogyn</p>

https://www.tv3.lt/n...mpaign=meteofor

nu nu... o durneliai avelės vistiek džiūgaus ir 31 dieną šaus šampaną, fejerverkus pagal primestą kažkokio grigaliaus kalendorių, o po to sausio antrą dieną jau verks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 12 27, 11:22)
o durneliai avelės vistiek džiūgaus ir 31 dieną šaus šampaną, fejerverkus pagal primestą kažkokio grigaliaus kalendorių,

Shiaip kalendoriu sugalvojo romenai.
Julijaus kalendorius yra pagrindas.

Grigaliaus kalnedorius tik pakoregavo metu trukme pagal mokslo duomenis panaikindamas kalendorinius metus kai kuriais metais tikslu tikriau atspindeti zemes apsisukimo apie saule laika

staciatikiai naudoja dar sena romenu kalendoriu tai jau gaunasi skirtumas zymus.

Tai tik susitarimas, bet kuri diena gali buti nauju metu, va sovietai norejo spalio revoliucijos metus padaryti atskaitos tasku
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 12 27, 11:58)
Shiaip kalendoriu sugalvojo romenai.
Julijaus kalendorius yra pagrindas.

Grigaliaus kalnedorius tik pakoregavo metu trukme pagal mokslo duomenis panaikindamas kalendorinius metus kai kuriais metais tikslu tikriau atspindeti zemes apsisukimo apie saule laika

staciatikiai naudoja dar sena romenu kalendoriu tai jau gaunasi skirtumas zymus.

Tai tik susitarimas, bet kuri diena gali buti nauju metu, va sovietai norejo spalio revoliucijos metus padaryti atskaitos tasku

tai nepamirškim, kad po to pagal kinų kalendorių dar įves gyvatės ir t.t. metus biggrin.gif
makalynė, maišalynė
kaip sau nori sakyk, bet rusai visgi arčiau tiesos
yra duomenų, kad anksčiau metai galėjo prasidėti nuo protėvių kapų lankymo, t.y. kažkur nuo spalio pilnaties
Atsakyti
gražiai čia Naglis https://www.tv3.lt/n...mpaign=meteofor
Atsakyti
Sutikom Naujus su Vokietijos TV. Buvo neblogi koncertu irashai parodyti per 3SAT
Bryan Adams, Liam Gallagher. Nuo 21 val Lt laiku prasidejo gyvas koncertas prie Branderburgo vartu. Visai nieko.

Pries pat naujus pasirode ala pasirodymo vinis lietuve Shirin David (Barbara Davidavicius). Na man tai tokios nepatinka, bet keista, kad Lietuvoje apie ja nei mur mur...

https://en.wikipedia...ki/Shirin_David
Atsakyti
Prūsaitis irgi smagus vyras, toks lietuviškas ir pozityvus, buvo jo koncertas. Nepatinka tau visai?
Papildyta:
Dakaras prasidės, kaip smagu
Atsakyti