QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 16, 13:32)
Lyg per TV sake, kad dujas toliau pompuoja net per Ukraina, cia jums adekvatu?
Papildyta:
Cia tik taip ishsireishke. Abejoju ar jos tikincios.
ZIurek giliau. Px Europai kas darosi Ukrainoje, biznis ir dujos svarbiau.
Px gal bus kas darysis Lietuvoje ar net Lenkijoje.
Cia tik USA zada kazka ginti, o kitos valstybes per silpnos net grasinti
as seniai ziuriu giliau ir seniai man site dalykai aiskus, o tau ka prasvitimas atejo? pas tave kazkoks asmenybes susidvejinimas jeibogu
Ka jav gins pati viskam dirigavusi?

nesvaikit, niekas tos Ukrainos negins, kol bus patogu karas Jav, tol jis tesis, Ukrainos valdzia gi tik parsidavusios jav marionetes.
Dabar man jau aiskiau, kad visas tas projektas kvartal95 ir visa Zelenskio prodiusuojama grupele ir buvo surinkta tam, kad vykdyti jav paliepimus, keli metai tikslines reklamos ir vualia, Zelenskis ir visa jo aktoriu trupe valdzioje, tai tikriausiai kiciskiausias valdzios prastumimas, koki man teko matyti, tiesiog negali patiketi, kad zmones suvalge sitoki akivaizdu jauka. Jau kai vyko rinkimai as negalejau patiketi, kaip naiviai zmones balsuoja. Dauguma balsavo pries Porosenka, ne uz Zelenski, nes norejo paglaiau taikos ir ramybes,jis ja zadejo, ir uzsoko nuo vilko ant meskos. Uzsoko ant to, kuriam buvo pavesta kariauti....
as kol kas nesuprantu Rusijos roles tame ar jie visame kartu su Jav, ar jie pries Jav na bet laikas parodys...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 16, 14:55)
Esi konkreti kvaisha, prisiskaitai proogandos apie kazkokias laboratorijas. Jau tik Ukrainoje jas ir kurti.
Papostinai propogandines nuotraukas is sovietu afganistano, tai reikejo ir is USA kontroliuojamo kabulo panashias... Visai nemastanti ir nieko nesuvokianti. Todel ta Kremliu ir skaitai nes buka.
Tau rimtai varyt i Azija uazmaukslint chadra ir i harema be jokiu kompu
propogandos apie laboratorijas? tu rimtai nezinai, kad jos egzistuoja? gi jav pati patvritino, vel po savaites man rasysi apie laboratorijas?

tau kazkaip labai ilgai dasyla info ziuriu.
Kinija jau pareikalavo detalios info apie jas,Jav jau ju nebeneigia, kokia tau cia porpoganda, tau tokie prasvitimai ziuriu labai reti uzeina, lauksim kito
tau tai ziuriu su teletabem tik bendrauti , daugiau tu nepatempi

vietoj argumentu tas pats teletabiskas adhominem , pripiesi man kremliu ir vsio argumentu nebereis?

ar tau abydna, kad pats nesuvoki, kad esme gali buti laboratorijose?
Del Afganistano faktas, kad ju bedos prasidejo, kai atejo pas juos Jav.