😅😅😅😅 kai bufetava ima vaidint, kad išmano teisę, tas pats,kaibkerva bando laužt aistringą moterį 😅😅😅
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 17, 18:45)
Nu pralośei tu, pralošei. Senuties terminas - 5 metai. Taip, kad dar 4 metus galiu bet kada priduoti visą jūsų šutvę - nuo uzsakovo iki vykdytoju.
Papildyta:
Tai gyveni mano gyvenimu, vis, kvėpuoji juo. Vargšė vieniša moteris.
Areik, priglausiu, tave prie savo papo, pagailėsiu.
Papildyta:
Tai gyveni mano gyvenimu, vis, kvėpuoji juo. Vargšė vieniša moteris.

Taip. Varnas skaitau. Giega man ten patinka.
O tau tik papas svarbu, nu jo... savanore

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 17, 19:46)
<p>😅😅😅😅 kai bufetava ima vaidint, kad išmano teisę, tas pats,kaibkerva bando laužt aistringą moterį 😅😅😅</p>
Klaidų taisytojos darbas tikrai nera karjera. As nezinau kas tau sake kad tai prestizinis darbas?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 17, 19:47)
Taip, ach. Varnas skaitau. Giega man ten patinka.

Kiek jus laisvo laiko turit tamstele, skaityti visus, kas raso mamkose. Tu turbut net katės neturi, neturi kuo rūpintis?
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 17, 18:50)
Klaidų taisytojos darbas tikrai nera karjera. As nezinau kas tau sake kad tai prestizinis darbas?
Papildyta:
Kiek jus laisvo laiko turit tamstele, skaityti visus, kas raso mamkose. Tu turbut net katės neturi, neturi kuo rūpintis?
Papildyta:
Taip

QUOTE(paštininkė @ 2022 03 17, 19:51)
Isigyk bent katę, pamatysi kaip atsiras kazkoks tikslas gyvenime
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 17, 18:54)
Isigyk bent katę, pamatysi kaip atsiras kazkoks tikslas gyvenime
Dėkui, savanore

QUOTE(paštininkė @ 2022 03 17, 19:59)
Prašom

QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 17, 19:02)
Prašom
žinok gyvunai labai padeda psichologiniam balansui. Pabandyk kada, tik neprisipirk daug gyvunu, nes is karto bus aisku, kad laba...labai...i tau truksta švelnumo gyvenime.

Tu visiškai teisi, savanore

QUOTE(paštininkė @ 2022 03 17, 20:04)
As visada pasiruošus padeti tiems, kurie pasiklydo rūke

Papildyta:
O kas tau sakė, kad aš klaidų taisytoja? 😅😅
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 17, 20:09)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72944656" data-time="1647535848"><div><p>Klaidų taisytojos darbas tikrai nera karjera. As nezinau kas tau sake kad tai prestizinis darbas?
Papildyta:
Kiek jus laisvo laiko turit tamstele, skaityti visus, kas raso mamkose. Tu turbut net katės neturi, neturi kuo rūpintis?</p></div></blockquote><p>O kas tau sakė, kad aš klaidų taisytoja? 😅😅</p>
Papildyta:
Kiek jus laisvo laiko turit tamstele, skaityti visus, kas raso mamkose. Tu turbut net katės neturi, neturi kuo rūpintis?</p></div></blockquote><p>O kas tau sakė, kad aš klaidų taisytoja? 😅😅</p>
Tekstu taisymas nera prestizinis darbas. Turbut tu jautiesi daug pasiekusi palyginus su tavo seserimis?