Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

😅😅😅😅 kai bufetava ima vaidint, kad išmano teisę, tas pats,kaibkerva bando laužt aistringą moterį 😅😅😅

Atsakyti

Nu pralośei tu, pralošei. Senuties terminas - 5 metai. Taip, kad dar 4 metus galiu bet kada priduoti visą jūsų šutvę - nuo uzsakovo iki vykdytoju.

oj oj oj :D bėkim slėptis visi nuo piktos burbeklės

ar tu suvoki, kad visiškus vėjus sapalioji?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 17, 18:45)
Nu pralośei tu, pralošei. Senuties terminas - 5 metai. Taip, kad dar 4 metus galiu bet kada priduoti visą jūsų šutvę - nuo uzsakovo iki vykdytoju.
Papildyta:

Tai gyveni mano gyvenimu, vis, kvėpuoji juo. Vargšė vieniša moteris.  4u.gif  4u.gif Areik, priglausiu, tave prie savo papo, pagailėsiu.

Taip. Varnas skaitau. Giega man ten patinka.

O tau tik papas svarbu, nu jo... savanore biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 17 kovo 2022 - 18:49
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 17, 19:46)
<p>😅😅😅😅 kai bufetava ima vaidint, kad išmano teisę, tas pats,kaibkerva bando laužt aistringą moterį 😅😅😅</p>

Klaidų taisytojos darbas tikrai nera karjera. As nezinau kas tau sake kad tai prestizinis darbas?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 17, 19:47)
Taip, ach. Varnas skaitau. Giega man ten patinka.

O tau tik papas svarbu, nu jo... savanore biggrin.gif

Kiek jus laisvo laiko turit tamstele, skaityti visus, kas raso mamkose. Tu turbut net katės neturi, neturi kuo rūpintis?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 17, 18:50)
Klaidų taisytojos darbas tikrai nera karjera. As nezinau kas tau sake  kad tai prestizinis darbas?
Papildyta:

Kiek jus laisvo laiko turit  tamstele, skaityti visus, kas raso mamkose. Tu turbut net katės neturi, neturi kuo rūpintis?

Taip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 17, 19:51)

Isigyk bent katę, pamatysi kaip atsiras kazkoks tikslas gyvenime
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 17, 18:54)
Isigyk bent katę, pamatysi kaip atsiras kazkoks tikslas gyvenime

Dėkui, savanore biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 17, 19:59)
Dėkui, savanore biggrin.gif

Prašom wub.gif žinok gyvunai labai padeda psichologiniam balansui. Pabandyk kada, tik neprisipirk daug gyvunu, nes is karto bus aisku, kad laba...labai...i tau truksta švelnumo gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 17, 19:02)
Prašom  wub.gif  žinok gyvunai labai padeda psichologiniam balansui. Pabandyk kada, tik neprisipirk daug gyvunu, nes is karto bus aisku, kad laba...labai...i tau truksta švelnumo gyvenime.

Tu visiškai teisi, savanore biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 17, 20:04)
Tu visiškai teisi, savanore biggrin.gif

As visada pasiruošus padeti tiems, kurie pasiklydo rūke 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 kovo 2022 - 19:06

Klaidų taisytojos darbas tikrai nera karjera. As nezinau kas tau sake kad tai prestizinis darbas?
Papildyta:
Kiek jus laisvo laiko turit tamstele, skaityti visus, kas raso mamkose. Tu turbut net katės neturi, neturi kuo rūpintis?

O kas tau sakė, kad aš klaidų taisytoja? 😅😅

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 17, 20:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72944656" data-time="1647535848"><div><p>Klaidų taisytojos darbas tikrai nera karjera. As nezinau kas tau sake kad tai prestizinis darbas?
Papildyta:
Kiek jus laisvo laiko turit tamstele, skaityti visus, kas raso mamkose. Tu turbut net katės neturi, neturi kuo rūpintis?</p></div></blockquote><p>O kas tau sakė, kad aš klaidų taisytoja? 😅😅</p>

Tekstu taisymas nera prestizinis darbas. Turbut tu jautiesi daug pasiekusi palyginus su tavo seserimis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 kovo 2022 - 19:13