Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Po psichopatu gulei savo noru. Cia geriau?

Tokio psichipato kaio putka gerai paieškot reik. 

Didžiausi banditai recidyvisksi su juo palyginus...angelai. 

Hitleris tik gal gali lygintis, bet laikai biškį kiti buvo. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 03 17, 23:09)
O kada ji atsiprase? Nepamenu tokio stebuklo.

O kodel tau butina, kad kazkastai neaiskaus neaiskioje erdveje taves atsiprasinetu? Jautiesi amzina auka?

Tu tiki, kad as masturbuojuosi darbo tualetuose, kaip Montekrista?
Atsakyti

biggrin.giftikiuosi visi patikės.

Aišku tikim 😉

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 17, 23:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72944801" data-time="1647547647"><div><p>Po psichopatu gulei savo noru. Cia geriau?</p></div></blockquote><p>Tokio psichipato kaio putka gerai paieškot reik. </p><p></p><p>Didžiausi banditai recidyvisksi su juo palyginus...angelai. </p><p></p><p>Hitleris tik gal gali lygintis, bet laikai biškį kiti buvo. </p>

Tave jaudina psichopatai?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 17, 22:08)
biggrin.gif  tikiuosi visi patikės.

dabar montekrista tave fantazuosis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 17, 23:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72944806" data-time="1647547695"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukatikiuosi visi patikės.</p></div></blockquote><p>Aišku tikim 😉</p>

Primink pastininkei,vkad issisaugotu mano posta apie mano masturbacoja tualetuose biggrin.gif
Atsakyti

Nu, kai vyras piniginė tik, tai lervos ir gali pakentėt, svarbu ,kad atskirai miegotų 😅😅

Nu tai ne šiaip Šveicarijoj sėdi ta 🤣

Atsakyti

Tave jaudina psichopatai?
Mane nuo jų purto.  Mano exas tik biškį psichas. Lengvai :)

Žooodžiu, pakeičiau orientaciją 😆

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 17 kovo 2022 - 22:16
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 17, 23:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72944798" data-time="1647547544"><div><p>As tai darbe tualetuose masturbuojuosi irgi kaip Montekrista.
Pas mane 12 tualetu, liko trys nenumasturbuoti dar.</p></div></blockquote><p>Jėzau, tai vyrui nebestovi ar kaip? Mesk svorį, gal pradės kirkinti ? 🤭</p>

A ty ka, galvoji, kad tik tu savo liesais pirstais kaulinę savo putę gali masazuoti prišiktuose darbo tualetuose, o as ne? Mano pirstai per stori?
Atsakyti

😅 k..va ir Šveicarijoj k..va 😅😅😅😅kad ir kiek išperų beprigimdytų.

Atsakyti

A ty ka, galvoji, kad tik tu savo liesais pirstais kaulinę savo putę gali masazuoti prišiktuose darbo tualetuose, o as ne? Mano pirstai per stori?

Fiu, keisk darbą. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 17, 23:15)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72ų944820" data-time="1647547930"> Tave jaudina psichopatai?</blockquote> Mane nuo jų purto.  Mano exas tik biškį psichas. Lengvai smile.gif
<p>Žooodžiu, pakeičiau orientaciją 😆</p>

Tave jqudina nesveiki?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 17, 23:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72944826" data-time="1647548154"><div><p>A ty ka, galvoji, kad tik tu savo liesais pirstais kaulinę savo putę gali masazuoti prišiktuose darbo tualetuose, o as ne? Mano pirstai per stori?</p></div></blockquote><p>Fiu, keisk darbą. </p>

Nu jo, tau labiau pasisekiojo - tavo dsrbo tualetuose šikat tik jus, mano darbo - visi kas netingi biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 17, 23:13)
dabar montekrista tave fantazuosis  lotuliukas.gif

Dirba kaire ranka. Nors ne...jau padirbo, nes parase 'fiiiiuuuuuu', reiskiasi jau viskas - baigė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 kovo 2022 - 22:20