Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

ar kaip vis as jum kokiu medum patepta ar ka?

kokiu dar medum? Atsibusk! Sudais apsitepus ir vaikstai cia su meslinais batai ir drabstai ta mesla aplinkui. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 18, 14:49)
man neidomu ka tu darytum, bet vel akivaizdus teksto nesuvokimas, dorai nematyti gyvenimo, nera tolygu doram gyvenimui  lotuliukas.gif

O kur aš sakau, kad tai tapatu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 18 kovo 2022 - 15:01
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 18, 14:54)
Vėl priepuolis 🤔</p><p></p><p>Tu gal tikrai išgerk vaistų, kaip Idomucia siūlė.</p>

O moontei nepasiulysi vaistu isgerti ? lotuliukas.gif kaip visada falsyvos bobos su falsyvom vertybem ir standartais....
O tu gal klausyk ka tau Idomucia siulys visada? Paklausk, ka jis masto apie tokais moteris, kaip tu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2022 03 18, 14:58)
kokiu dar medum? Atsibusk! Sudais apsitepus ir vaikstai cia su meslinais batai ir drabstai ta mesla aplinkui. </p>

ai tai jus sudmuses, gerai, kad bent suvokiat savo esme lotuliukas.gif pastebek, ne as tai pasakiau, pati pasisakei lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 18, 14:57)
Būtent!!! Ir tai yra didžiausias įžeidimas neįgaliam žmogus, nes tu net neabejodama rašai, kad dorai (visapusiškai) toks žmogus pažinti, patirti gyvenimo negali, nes jis "su negalia".

Taip, apsimelavau biggrin.gif

eik auka tu gydytis, galva svarbiausia, kai galva bus tvarkoj, nebereiks aukos vaidinti nuolat nuskriaustos
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 03 18, 15:00)
O kur aš sakau, kad tai tapatu?

zinai ka as tau padesiu matau negali nuo manes atsikabinti as tave ignoruosiu, kad tu auka vel neturetum progos isizeidineti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 18, 15:13)
eik auka tu gydytis, galva svarbiausia, kai galva bus tvarkoj, nebereiks aukos vaidinti nuolat nuskriaustos

Kokią auką, amorali būtybe? Niekad jos nevaidinau ir nežinau, kaip tai daryti. Auką SM tik tu vaidini, nes tau tinginei "NIEKAS NIEKO NEDAVĖ". Ar neatsimeni, kaip ne kartą SM didžiosiomis raidėmis rašei?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 18, 14:52)

eik nx isversture gyvate biggrin.gif

Ne tavo mados. Ir man su tavimi nepkaleliui. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 18, 13:39)
O Zelenskio isakymu nezudomi? O Bideno isakymu, Obamos, Klintono, Busho isakymu?
Priminsiu viena is senu BIdeno kalbu, kai jis buvo senatorius dar:
Aš pasiūliau susprogdinti Belgradą, aš pasiūliau, kad atsiųstume amerikiečių pilotus ir susprogdintume visus tiltus, o aš pasiūliau paimti visas naftos atsargas.
nuo 1:46 min
https://www.youtube....h?v=G7PPYpJBbh8

Priminsiu Belgradas Serbijos sostine miestas, kuriame gyveno ir gyvena civiliai, tai ne kokia karine baze...Per nato bombardavima ten zuvo apie 500 zmoniu.
https://www.youtube....h?v=iV0m7abAJUA

Visgi man tai zinok visai nenormalu noreti zmogaus mirties. Man norisi kad jie atsakytu pries visatos desnius, kas manau ir buna....

p.s Beja, Bidena vos pazinau, ka visgi su zmogum padaro plastines operacijos ir botoksas, na ir liga matyt zmogu labai paveike...

mes irgi esame Visata, priklausome jos dėsniams. Žmonės turi teisę keikti priešą, naikinti priešą ir pan. Tai ne nuodėmė. Tai būtinoji gintis. Tikri Dievai nesupranta ir nepalaiko kenčiančių, nusileidžiančių, užsileidžiančių ant galvos ir pan., palaiko tik stiprius.
Aš nesidomėjau Amerikos vykdomais karais, negaliu viskuo domėtis, reikia ir savo gyvenimą gyventi, daryti save laimingą (tai irgi priklauso pagal Visatos dėsnius), todėl negaliu komentuoti. Jei kažkur kaltas Bidenas ir kenčiantys jį keikia, vadinasi jis irgi gaus savo ar jo artimieji.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 18, 15:14)
ai tai jus sudmuses, gerai, kad bent suvokiat savo esme lotuliukas.gif pastebek, ne as tai pasakiau, pati pasisakei lotuliukas.gif

Normalus zmones, ne tokie kaip tu, sutre, savo aplinka stengiasi susitvarkyti, o tu cia esi meslo kruva. Jei tu iki tiek beviltiska, liurbe, kad net neusuvoki kad atrodai agailetina, kelianti panieka butybe.. Na bet juk tau ir toks demesys laime.

Tfu, isgama, nesioja sventa zeme toki bruda.

Siandiena gavau pranesima, kad zuvo Tarasikas. Negaliu, o juk jam visas gyvenimas buvo pries akis, svajojo buti pianistu. O dabar viskas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 kovo 2022 - 15:35
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 03 18, 13:49)
<p>ДЕФИЦИТ ИНТИМНОЙ ЖИЗНИ</p>
<p>НАБОР ЛИШНЕГО ВЕСА</p>
<p style="text-align:justify;">Из-за отсутствия интимной жизни у многих людей начинается очень активный набор веса, что объясняется сбоями в гормональном фоне, а также злоупотреблением самого доступного способа увеличить объем серотонина, выделяемого мозгом, - с едой. Чрезмерное употребление пищи в конечном итоге приводит к колоссальному преображению не в лучшую сторону. </p>
<p>НАРУШЕНИЕ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ ЭНДОКРИННОЙ СИСТЕМЫ</p>
<p style="text-align:justify;">Чем дольше у человека нет интимной жизни , тем больше усугубляются проблемы эндокринной системы, вплоть до развития доброкачественных и злокачественных новообразований. </p>
<p>ГОРМОНАЛЬНЫЙ ДИСБАЛАНС</p>
<p style="text-align:justify;">Из-за воздержания ухудшается состояние кожи, волос, ногтей. Г<strong>ормоны сильно влияют на психику, из-за чего появляются навязчивые мысли, мании и даже раздвоения личности</strong>.</p>
<p>ОСЛАБЛЕНИЕ ИММУНИТЕТА</p>

tai vienuoliai, kunigai vaikštantys lavonai turėtų būti biggrin.gif
mano giminėje viena buvo senmergė, nenorėjo vyrų, išgyveno beveik 95 metus su pilnu protu, kūdutė, tik piktoka buvo biggrin.gif
Atsakyti

mes irgi esame Visata, priklausome jos dėsniams. Žmonės turi teisę keikti priešą, naikinti priešą ir pan. Tai ne nuodėmė. Tai būtinoji gintis. Tikri Dievai nesupranta ir nepalaiko kenčiančių, nusileidžiančių, užsileidžiančių ant galvos ir pan., palaiko tik stiprius.
Aš nesidomėjau Amerikos vykdomais karais, negaliu viskuo domėtis, reikia ir savo gyvenimą gyventi, daryti save laimingą (tai irgi priklauso pagal Visatos dėsnius), todėl negaliu komentuoti. Jei kažkur kaltas Bidenas ir kenčiantys jį keikia, vadinasi jis irgi gaus savo ar jo artimieji.

Matai mano pasauleziura visai kitokia, bet tuo ir saunu laisvas pasaulis, kuriame mes visi galim tureti savas pasauleziuras.

O del karu ir prezidentu, tai neimanoma suprasti sio karo, jei nezinai jav politikos. 

Atsakyti

Matai mano pasauleziura visai kitokia, bet tuo ir saunu laisvas pasaulis, kuriame mes visi galim tureti savas pasauleziuras. O del karu ir prezidentu, tai neimanoma suprasti sio karo, jei nezinai jav politikos. 
Nu tai taaaaip. Jav kalta. Ruskiai jau apkaltino, kad nori Rusiją suskaldyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 18 kovo 2022 - 17:11
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 18, 14:19)
Taigi niekas neliepia balsuoti už Ukrainą toj Eurovizijoj. Bet žmonės balsuos išreikšdami palaikymą.

Man jų daina visai patinka, balsuosiu: https://www.youtube....h?v=UiEGVYOruLk

QUOTE(Maja Di @ 2022 03 18, 14:50)
Kur čia radai? Reikia tikėtis, kad tai feikas, bet jau dabar nieko negali žinoti.

https://www.ekhokavk...a/31756233.html

QUOTE(Monteverte @ 2022 03 18, 17:25)

L rašo apie 1999 metus, kai NATO bombardavo Jugoslaviją siekdama sustabdyti Kosovo albanų "etninį valymą" ir karinėse operacijose dalyvavo ne tik JAV, bet ir JK, Ispanijos, Vokietijos karinės pajėgos.
Atsakyti

Man jų daina visai patinka, balsuosiu: https://www.youtube....h?v=UiEGVYOruLk

https://www.ekhokavk...a/31756233.html

L rašo apie 1999 metus, kai NATO bombardavo Jugoslaviją siekdama sustabdyti Kosovo albanų "etninį valymą" ir karinėse operacijose dalyvavo ne tik JAV, bet ir JK, Ispanijos, Vokietijos karinės pajėgos.

Na taip hi siskiai paradyta prie video metai, ir kas bombardavo, o cia ka pateisinimas, kad seniau? Rusai irgi toki pat preteksta turi ir ka??? Cia jau pateisina civiliu zudyma tai?????Tai ko pintinates? 

Atsakyti