Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

1300km nuo Kauno pirmyn atgal. 110 litru duju tai 70 eur. Pavojaus nera jokio, tai 1000 euru uz reisa butu labai normali kaina 250-300 euru nuo zmogaus
Papildyta:
Zmones cia emociju pagauti kol kas... Nemasto, kad cia prasidejo labai globalus ir ilgai trunkantys dalykai

Ant benzo daugiau ..  Bega zmones ne nuo gero gyvenimo..

Įsivaizduoju kiek aferistų subujos....
Suprantu pavežėjus, na paimtų už benziną, už sugaištą laiką, bet taip iš žmonių nelaimės užsidirbinėt.... Jei tikrai 3 tūkst nuo sienos žmogui, tai iš 15 tūkst už 5 žmones kiek tu tam benzui išleisi, 500 max. Bet daug turtingų ukrainiečių atvažiuoja, tai tie 3 tūkst jiem bėgant nuo karo nėra daug, tai tikiu, kad moka kai kas...

Joo ,visokiu yra . Vakar viena ukrainiete supykus buvo,FB isdejo visus i suns dienas , sako kaip jum negaila :moteris stovi su 1m kudikiu ant ranku ir negauna nakvynes .. nebuvo vietu kur nakvoti ..

Ten vietoj ir cia tokie vaizdai , o kur daiktai ,drabuziai ...maistas 

https://www.facebook...294077994171869

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 19 kovo 2022 - 14:55
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 19, 13:25)
Nežinau ar čia sąmonė ar ne, Impulse išgirdau kaip lietuvaičiai biznį daro. sakė nuo Ukrainos_Lenkijos sienos 1 žmogaus atvežimas 3 tūkst eur, o jei Ukrainoj paimi - 5 tūkst. Tai reisiuką su 5 žmonėm padarai ir 15 tųkst kišenėj, o jei iiš Ukrainos, tai visi 20. Man kažkaip nelogiška, nu nes, sakau, už dyką veža. Bet, sako, ten tokios eilės, kad tie, kurie nenori laukti kelias dienas eilėj moka pinigus ir naudojasi pavežėjų "dosnumu" blink.gif .

Nu i nx unsure.gif
lenkai girdėjau jau piktinosi, kad už 350 zl vežė, o čia
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 19, 14:34)
Įsivaizduoju kiek aferistų subujos....
Suprantu pavežėjus, na paimtų už benziną, už sugaištą laiką, bet taip iš žmonių nelaimės užsidirbinėt.... Jei tikrai 3 tūkst nuo sienos žmogui, tai iš 15 tūkst už 5 žmones kiek tu tam benzui išleisi, 500 max. Bet daug turtingų ukrainiečių atvažiuoja, tai tie 3 tūkst jiem bėgant nuo karo nėra daug, tai tikiu, kad moka kai kas...

bet iš kitos pusės nelengva važiuoti. Mes kai į kalnus beveik 1000 km važiuojam tai nu i nx. Sunku juk. Keliesi prieš 3 val. nakties ir varai su sustojimais iki vakaro pažiovaudamas. Kavos papildomai geri, krūvis organizmui vien nuo jos. Maistas šiaip sau, nes jei lauksi dar kavinėse, kol pagamins, tai iš viso naktyje atvažiuosi.
Mes nesirinkdavom mokamų kelių, kad šuns neskenuotų (sugalvoja gi būna debilai). Tai keliai blogesni tada.
O jei rinktis mokamus, tai keliai dar kainuoja. Ir ne atostogų gi važiuoja. Mes atvažiuodavom ir į minkštą lovą, o čia paimt ir vėl varyt atgal. Tada pagalvojus gal ir logiškos kainos. Na kas ką už dyką dėl svetimo dabar daro? Nebent su reklama, kad vėliau užsidirbtų daug daugiau. Koks advokatas pvz. pasigarsina
Atsakyti

Nu i nx unsure.gif lenkai girdėjau jau piktinosi, kad už 350 zl vežė, o čia Papildyta: bet iš kitos pusės nelengva važiuoti. Mes kai į kalnus beveik 1000 km važiuojam tai nu i nx. Sunku juk. Keliesi prieš 3 val. nakties ir varai su sustojimais iki vakaro pažiovaudamas. Kavos papildomai geri, krūvis organizmui vien nuo jos. Maistas šiaip sau, nes jei lauksi dar kavinėse, kol pagamins, tai iš viso naktyje atvažiuosi. Mes nesirinkdavom mokamų kelių, kad šuns neskenuotų (sugalvoja gi būna debilai). Tai keliai blogesni tada. O jei rinktis mokamus, tai keliai dar kainuoja. Ir ne atostogų gi važiuoja. Mes atvažiuodavom ir į minkštą lovą, o čia paimt ir vėl varyt atgal. Tada pagalvojus gal ir logiškos kainos. Na kas ką už dyką dėl svetimo dabar daro? Nebent su reklama, kad vėliau užsidirbtų daug daugiau. Koks advokatas pvz. pasigarsina
Į ten veža visokių dalykų... Normalu, kad uždirba....gal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 19 kovo 2022 - 15:23
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 19, 15:04)

bet iš kitos pusės nelengva važiuoti. Mes kai į kalnus beveik 1000 km važiuojam tai nu i nx. Sunku juk. Keliesi prieš 3 val. nakties ir varai su sustojimais iki vakaro pažiovaudamas.

Nesamone keltis. Reikiai issimiegoti, tada sedi ir vaziuoji. 1000km tai normaliai. 3000km is Ispanijos tai jau vargina
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 19, 16:25)
Nesamone keltis. Reikiai issimiegoti, tada sedi ir vaziuoji. 1000km tai normaliai. 3000km is Ispanijos tai jau vargina

Man irgi atrodo juokas tas 1000 kilometrų, kad ir ne superduper keliais važiuojant ax.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 19, 15:46)
O tai kam tada teletabes draskesi, kai pries kiek laiko rasiau, jog aferistai pirmi suskubs 'padėti'? Jos reiskias yra visiskos glušės peroksidines, neturi jokio analitinio mastymo. Ka cia analitinio...jokio mastymo išvis neturi.

Nu pacituok kur kas draskėsi, aš tai nemačiau. Visada aferiugų ir nesąžiningų žmonių atsiranda. Toks gyvenimas. Bet kokioj situacijoj atsiranda tokių, kurie iš svetimų nelaimių pelnosi. Užtat kai klausei patikimų firmų ir kai Amadėjaį dėjo savo nuorodą, ko tai ten nelabai patikimas man anas pasirodė. Na o tau patikimiausias. Bert aš galiu klysti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 19, 15:41)
Nu pacituok kur kas draskėsi, aš tai nemačiau.

Aš irgi. Lai pacituoja.

Ir dar: man labai arbuzas77 ima patikt - rašykit čia dažniau 4u.gif

Mylimuke, labas, kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 19, 15:25)

ir atvažiuoti naktyje? serpentinais? nu tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 19, 16:22)
ir atvažiuoti naktyje? serpentinais? nu tikrai ne biggrin.gif

Kokiais serpantinais? Serpantinai yra Austrijoje tai jau 1500km, o Lenkijos Cekijos kalnuose tai nera serpantinu praktiskai. Atvaziuot geriausia ant pietu, pailsejus.
Tai ar automobilyje numiegi, ar pasiimi viesbuti, kai lieka 100-300km
Atsakyti

Kaip jums tas putinuko koncertukas?

Atsakyti
Jei yra poreikis padeti galite pasirinkti ivairias padejimo formas. Monteverte, gali net apdeti gyvunams is Ukrainos mirksiukas.gif

https://suukraina.lt
Atsakyti
Isirasiau filma "The Courier" apie snipus 1960 metais susijusius su sovietu branduoline programa. Kubos krize ir negaliu ramiai ziuret net, atrodo esam kazkur dar baisesnioje situacijoje
Atsakyti

Isirasiau filma "The Courier" apie snipus 1960 metais susijusius su sovietu branduoline programa. Kubos krize ir negaliu ramiai ziuret net, atrodo esam kazkur dar baisesnioje situacijoje

Aš negaliu žiūrėt apie pasaulunes katastrofas 🙈

Tie filmai, kad juos kur, į realybę linkę persikelt 😁

Atsakyti