Tai ko cia prisikabinai pr8e mano nuomones durbe? Pati kabinasi, paskui pati rekia, kad kazkas skriaudzia. Vienas zodis - teletabė.
na, tikėtis iš tavęs ko nors kito, nei skambių epitetų-neįmanoma.
patikslink, kurioje vietoj išgirdai rėkimą
Asile, ne visi kariai yra zudikai ir recidyvistai.
Papildyta:
Su vaizdziais atpasakojimais - striuka makaulė, kaip matau.
Atstok, tu esi išgama, ja ir liksi iki galo. Dar nebuvo taip, kad as komentuociau pirma tavo postu. Tu lendi prie manes pasirieti. Gyvenimas sunkus, reikia issikrauti?
na, tik patvirtinai tai, kas apie tave jau žinoma.
gaila, kad šeimoje esi užspausta ir ujama, užtai ateini čia išlieti susikaupusios blogos energijos.
psichologams tu lengvas grobis
Karo metu - galimas sušaudymas vietoje.
------
Lietuvoje pirma bardaka sutvarkykit, kad galetumet kazkq kalbeti apie kitu saliu bardakus
O kur LT kas saudosi,sprogdina,griauna ?
Siaip idomiai su pabegeliais ,vieni atvaziuoja pernakvot menesi issinomuoja, kiti atbega po triusikais ir iesko kas ka suselps , bet dirbt ne visi iesko darbo .Jei iesko tai uz brangiai 1000 ir virs .. as dziaugciaus isvis gavus darbo .Nu tikejosi kad gal , bet dabar jie beveik uzpildys trukstamas vietas ir kaip ir pilna bus.
O man gaila, nes vieni vykdo isakyma, kiti apgauti ,treti is durnumo. Jiems duos isakyma vienas kazkoks generolas:ir jie apsisuks per valanda atgal .. Pas mus ir gali karo atveju nuo 18-60 mobilizuot,neisleist isvaziuot ... cia isakymas istatymas ir viskasRusijoj karo nėr.
Ir išvis čia gi spec.opracija. Kaip visada.
Nežinojimas (nuo savęs pridėčiau-aklumas ir kurtumas) neatleidžia nuo atsakomybės.
Tai galioja visiems rusijos piliečiams.
Gal iš pradžių man ir buvo gaila paprastų rusijos žmonių, bet...jie visi savo rankomis sukūrė šį monstrą, šildė ir augino jį užantyje. Todėl nuo šiol man jų nebegaila, kiekvienas nusipelnė to, ką dabar turi savo "didingoje" rusijoje
Gali būti, kad jiems patinka jaustis galingos ir diningos šaliies piliečiais.