Man asmeniskai patinka panasaus amziaus,o mano mociute buvo 9 m vyresne uz senuoli, turejo 3 vaikus, kai jie susituoke, dar 4 pagimde ir nugyveno visa gyvenima kartu. Geriau blogiau kaip ir visos seimos. Kaip i ir vyro senelis buvo kazkur 15 vyresnis uz mociute irgi kuo graziausiai iki pat mirties, net slauge ja po insulto kelis metus, daugiausia pats. Manau, esme tikrai ne metuose. Kai labai didelis skirtumas, kur ten i anukus tinka zinoma atrodo keista, bet jei jiem gerai? svarbu butu pilnameciai ir zinoma jei kokios dvasines, mentalines problemos, kad issiprestu pries kurdami santykius.
Laivininkysteje vartoja tik skolinius. Pasidomekite geometrijos pagrndais ir terminologija. Kur tik neapsisuksi, visur skolniai, zinoma pries tai surusinti.
Lietuviu kalba, yra labai artima giminaite slavu kalbu grupei, tik archajiskesne.
Jei ka, rusu abecele kirilica, ne rusu, o bulgaru, kurie yra net ne slavai, pagal savo kilme

Na niekam nepaslaptis, kad diduma europos kalbu yra kilusios is sanskrito.
Elementarus pvz.
DIEVAS DAVĖ DANTIS, DIEVAS DUOS DUONOS. (lietuviu)
DEVAS ADADAT DATAS, DEVAS DASYATI DHANAS. (sanskritas)
БОГ ДАЛ ЗУБЫ, БОГ ДАСТ ХЛЕБА. (rusu)
Svarbu ir tai, musu baltiski dvigarsiai (дифтонги - zirauriai rusiskas termino pavadinimas, irodantis rusu kalbos turtinguma ir pranasuma pries lietuviu kalba

Lieutviu kalba, yra lingvistinis lobis slavams, kad jos deka galetu tyrineti savo kalbas.

Man lietuviu kalba ir taip artimiausia ir aiskiausia zinoma, bet is zinomu uzsienio artimiausia rusu, anglu moku geriau,bet anglu man tokia technine kalba, tiksli, aiski, bet ne tokia "dvasinga", labai griezta gramatika, sakiniu daryba

Bet kiekviena kalba savai grazi ir turtinga, per ja atsiskleidzia tautos, salies kultura, mastymo budai ir t.t.
Nu nežinau kiek ten proto su sena boba gulinėt... O gal ir protingas, senė namuose, o su jaunom ir savo malonumui gali ir taip pagulinėt.
Ns
Su sena viena beda tik , jos ,,jaunystes laikrodis,, o siaip jei ji protinga ,nuolanki (ji pataikauja jaunam) gyvenimas sviestu teptas . Net sexas smagesnis -stengiasi 😊
Jaunai >senesnis (jei protingas) irgi smagu ,jis stengiasi del jos.
Zodziu ,kirvis kota turi atitikt. metai -tik aplinkai svarbu -kad butu apie ka apkalbet 😂
Moonte kam tu cia tai pasakoji ar kas nezino siu dalyku?
Lietuviai irgi lotynu abecele naudojasi , o ne kazkokia lietuviska, daug zodziu yra skolinti, ir prilipe klaboje, ir pasidare savi. pvz zodys durys, airiskai -doirse, kitom kalbom irgi panasu, gal kas sukure ta daikta, tas ir zodi sugalvojo, kuris paskui pasklido po pasauli, su panasiu , bet siek tiek skirtingu skambejimu. Na ir zmones visada maisesi, ir zodziai maisesi tikriausiai..
Man lietuviu kalba ir taip artimiausia ir aiskiausia zinoma, bet is zinomu uzsienio artimiausia rusu, anglu moku geriau,bet anglu man tokia technine kalba, tiksli, aiski, bet ne tokia "dvasinga", labai griezta gramatika, sakiniu daryba
Bet kiekviena kalba savai grazi ir turtinga, per ja atsiskleidzia tautos, salies kultura, mastymo budai ir t.t.
Aaa vel tu ,neuzdare dar taves ...politines kalines i vyru kalejima uzdaro ,kaip isskes pirmadieni tai tik penktadieni uzskest lis 😁
jie būna taip užraito tuos išsireiškimus, kad atrodo ant galvos atsistot reikia, kad suprasti bent į kurią pusę lenkia. Ir jau atrodo, kad daug visokių išsireiškimų girdėjau kaip o ba ir vėl koks visiškai naujas man išlenda ir pasirodo, kad net neįkertu sakinio visiškai tada. Neaišku net neigiama prasme ar teigiama sakoma. Bėgu tada išsiversti, ieškoti posakio į google

Mano giminaitė trečiąsyk ištekėjo (seniai) ir gyvena su 12 metų jaunesniu vyru. ir puikiai sutaria. Jis, tiesa, toks, nu pobaisis, bet gyvena va sau abu neblogai
Kokio jis to baisaus grozio 😂😂

Jo majo, ji ne tik politologe, bet ir lingvistikos zyyynove. Idomu, zodi brolis matyt irgi sukure tie, kurie pirmi broli pagamino

Papildyta:
Dokumentais ir liudijimais paremtas Latyninos tyrimas del Malaizijos numusto boingo.
https://www.youtube....h?v=e7sC9JykT2w
nu tai skystakelni skunda jau parasei dar ne?

o siaip tu nemoteriske netycia? ziuriu vienoje zinuteje i save kreipiesi moteriska gimine , prasprudo ar cia kokios lyties transformacijos?

Joks ten ne lobis, taip pat sekmingai gali studijuoti rusu kalejimu zeku zhargona.
Ten plunksna reishkia peili, o ozys aministracijos bendradarbi.
taip ir anglai visihskai ishkraipe savo kalba iki zhargono lygio.
jie būna taip užraito tuos išsireiškimus, kad atrodo ant galvos atsistot reikia, kad suprasti bent į kurią pusę lenkia. Ir jau atrodo, kad daug visokių išsireiškimų girdėjau kaip o ba ir vėl koks visiškai naujas man išlenda ir pasirodo, kad net neįkertu sakinio visiškai tada. Neaišku net neigiama prasme ar teigiama sakoma. Bėgu tada išsiversti, ieškoti posakio į google

na tai cia su visom kalbom gi tas pats, kai nezinai gerai vietines kalbos, kai nera patrities, o tik knygines zinios, net anekdotai apie tai kuriami, kai vertejai isvercia pazodziui

sitas geras iki asaru

britu ir amerikeiciu anglu klb palyginimas:
https://www.youtube....h?v=5wSw3IWRJa0
nu tai skystakelni skunda jau parasei dar ne?
laido riteris ......ale koks tu durnas , God bless your heart.
o siaip tu nemoteriske netycia? ziuriu vienoje zinuteje i save kreipiesi moteriska gimine , prasprudo ar cia kokios lyties transformacijos?retorinis klausimas.
Palok daugiau , ir susipazinsim artimiau