Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 21, 18:16)
O kaip su kudais alkoholikais?

žiūrint kiek geria
jei daug, tai aišku ilgai netraukia, bet jei tokie kur po čiut vis ant kojos garažuose su draugais paima, tai visaip būna. "Prasiaktyvina" kraujagysles ir ilgai tempia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 21, 19:19)
žiūrint kiek geria

Ką?

Wow...tau normalu geriantys vyrai.
OK...zinosiu .. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 kovo 2022 - 18:21

Del bombos, prisiminkime, kad Zyrinovskis pirmas garsiai "kliedejo",

Ukraina nepasiduos, ne ta tauta.

Nu ten pasirodo :kremliaus mintys garsiai 😂

Del Ukrainos -yra pas juos ir sabotozniku ,tik juos nugesina . 

Esme ,visa Europe remia Ukraina , sankcijuoja Ru. renka lesas,labdara ... o vaiku jie turi ,moterys po 5 gimdo -neisnyks 😉

Atsakyti

Man tai tas ruskių koncertukas iš galvos nelipa.

Ten gi kalbėjo, kad gelbėja, vaduoja,o ukrainiečiai nacistai ant savų kasetines bombas mėto Mariupoly. 

Atsakyti

Nu ten pasirodo :kremliaus mintys garsiai 😂 Del Ukrainos -yra pas juos ir sabotozniku ,tik juos nugesina .  Esme ,visa Europe remia Ukraina , sankcijuoja Ru. renka lesas,labdara ... o vaiku jie turi ,moterys po 5 gimdo -neisnyks 😉
Jie tikrai neišnyks, jie suklestės (Ukraina).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 kovo 2022 - 18:22
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 21, 18:17)
COVID mirtingumas buvo nedidelis. Tai buvo psichoze, kaip ir shis karas
Kokia nauja psichoze baigsis karas?

o kaip iki Covido be psichozių gyvenome? nereikia taip nusiteikti, kad jos jau niekada nesibaigs.
Svarbiausia priešintis kaip įmanoma visoms nesąmonėms, nelaisvėms, sekimo programoms. Visose apklausose, kur įmanoma sakyti ne robotizavimui, visokių emocijų sekimo ir skenavimo programoms, visokiems čipams gyvūnams, veidų atpažinimams, vien tik el. pinigams ir pan. Viskas mūsų rankose. Bet jei dauguma teletabiai, kurie tam nusileidžia, tai tada jo, bėda.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 21, 18:10)
taip, tu teisi
būna, kad vyresnės moterys palaidoja jaunesnius vyrus. Žinau tokių atvejų. Vienos net 10 metų jaunesnis buvo, kitos penkiais.
O ir ligos skirtingos, būna tokios, kurios įveikiamos, pvz. vėžys, o kraujagyslių jau nelabai dažnam įveikiamos. Tai žinau vieną vyrą, kuris sužinojęs, kad žmonai vėžys ją jau laidojo, piktinosi net, kad jinai jį vieną paliks, vos jau ne kitų dairėsi, o ji po šiai dienai gyva, gal 20 metų po vėžio jau beveik praėjo, o diedo jau seniai nėr

Va butent, svarbu sveikata.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 21, 18:19)
Ką?

Wow...tau normalu geriantys vyrai.
OK...zinosiu .. rolleyes.gif

kur aš parašiau, kad normalu?
aš tik iš bendro gyvenimo/žmonių pažinojimo tau rašau ką žinau, atsakau į tavo klausimus
Atsakyti

o kaip iki Covido be psichozių gyvenome? nereikia taip nusiteikti, kad jos jau niekada nesibaigs.
Svarbiausia priešintis kaip įmanoma visoms nesąmonėms, nelaisvėms, sekimo programoms. Visose apklausose, kur įmanoma sakyti ne robotizavimui, visokių emocijų sekimo ir skenavimo programoms, visokiems čipams gyvūnams, veidų atpažinimams, vien tik el. pinigams ir pan. Viskas mūsų rankose. Bet jei dauguma teletabiai, kurie tam nusileidžia, tai tada jo, bėda.

O kuo blogai gyvūnų čipai?

Atsakyti
Tai matau teletabes nebegali atsakyti I klausima del rožių...
Tai liudna, moteriskes save pasilaidoje su visam, neturi visai jokio ekspyrienco biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 21, 19:23)
kur aš parašiau, kad normalu?
aš tik iš bendro gyvenimo/žmonių pažinojimo tau rašau ką žinau, atsakau į tavo klausimus

Tevas megejas buvo pakiloti stikliuka su draugais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 kovo 2022 - 18:25
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 21, 18:20)
Man tai tas ruskių koncertukas iš galvos nelipa. Ten gi kalbėjo, kad gelbėja, vaduoja,o ukrainiečiai nacistai ant savų kasetines bombas mėto Mariupoly. 

TAi ka ten jie pezejo yra normalu, net desninga. Va idomiau, kad putino kalba buvo nutraukta. O ir kazkodel, merginos visus metus nepersirenge ir toje pacioje vietoje lauke pakartojimo mirksiukas.gif

Va toks sukciavimas, montazas, kazkas negerai ten dedasi...
Atsakyti

Jei tikesime Arestoviciumi, kai nuzudys Putina, rusija pati atiduos Kryma.

Tada derybose jie nereikalaus Krymo...

Atsakyti