vargšytė, karas maras, lervai turi būti viskas paduota ant lėkštutės...Subinę celiulitinę judink, nerūgus čia ištisai. Gal gyvenimas nušvis.
Lutuke, o , jei Lietuva sugalvbotų, kad nori Kaliningrado nusiginklavimo, nes jai nesaugu pasidarė?
Jav turi?

Papildyta:
tikrai ne..

Papildyta:
O kokie ginklai yra Kalingrade?

Jav turi?
Papildyta:
tikrai ne..Tai ir Putinas tau tada zavus?
Papildyta:
O kokie ginklai yra Kalingrade?
Tankai, Iskander raketos, branduolinių galvučių nešėjos, karių pulkai.
Ispirkt kalte tau yr du budai:
1.Nuoga keturiom turesi atropot pas mane ,ir as tavim naudosiuos tris dienas😁
2.Skusiu ,ir tave pasodins i vyru kalejima (uz propaganda,izeidinejimus zmoniu) ,ka jie darys su tavim :nuo pirmadienio iki penktadienio man neidomu 😁
Fui, kažkam gali atsistot ant lervos????
tikrai ne..
Tai ir Putinas tau tada zavus?
Senas nusipenėjęs kuilys.
Brrrrr.🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Nebekliedek, niekas cia netiki ta tavo Ukrainos propoganda, nebent tu pati

WTF? Čia vakarams reikia kruvinų karų? Ne rusijai? Čia vakarai turi atsiklausti rusijos kaip jiems gyventi. O jei rusijai nepatinka kaip vakarai elgiasi, tada jau reiškia jie pradėjo karą, ne ruskiai?
Griūk negyvas, tavo kremline propaganda tai visi čia tiki

Tau nuo jos bloga nepasidarys? Kaip tu ja naudosies? Ji gi nieko nemoka apart paklodes aust.
O kas liečia pabėgėlius, tai man įdomu ar kažkokia atranka vyksta juos registruojant, gi manau visokių atbėgančių yra ir prorusiškų, kurie ant tos bangos pasinaudojo proga į ES pabėgti. Bent šalia manęs Impulse 4 damos persirenginėjo, rusiškai tarpusavy šnekėjo, visos tatuiruotos, viena iš jų priturbintom iki negalėjimo lūpom, grynos ruskės

Nu rusių ur Ukrainoj daug ;) mėgsta jos pribumbasus, mėgsta
Parase ta, kuria dulkina visi kas netingi, dar ir savo dukra mokina buti dvasios prostitute.
Nebandyk dergtis iš kitų personažų vaikų.
Nebandyk dergtis iš kitų personažų vaikų.
pasakė bufetava, linkėjusi kitų vaikams raupų :D
Senas nusipenėjęs kuilys.
Brrrrr.🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
nu jau, vyras ogo koks, su kulniukais, su papais, patemptu veidu, mažu pimpaliuku, senas, sekundę pasitrintų ir baigta