QUOTE(Moonte @ 2022 03 23, 20:03)
Cia reik suprasti, tavo gili mintis... Nu jo, nenuostabu, kai zinai kas raso.
Na matot, ka as rasiau... Amnezija jau prasidejo. TAs pats laukia ir po sio karo. GAliu lazintis.
O kas sake kad jos nebuvo? Ukraina buvo isnuomojusi teritorija rusu karinems bazems, pasitikejo suskiais. Negalvojo, kad ten esantys karininkai uzgrobs pusialsali, net nevilkedami savo uniformu, slepdami savo atskirties zenklus.
Cia tu pamirsti, kaip visada. Gyvenimas parodis, bet tu kaipv siada issisukinesi
kokia gili? tik pastebejimas tavo asmenybes.
pacituok,arba nustok smeisti.
kaip as galiu kazka, neigti, kai nei nezinau apie ka turasai, kokie zali zmogeliukai klausiu, neatsakai? o rusu kariuomene buvo, dar karta pakartoti? ten del to gi jie Kryma ir pasieme, nes ten jiem svarbus taskas.
Tai kas tie zali zmogeliukai? jei ne kariuomene?
Nu jei vel kokiu fantaziju rasysi tai zinoma neigsiu. Tu jau dabar mane smeizi tipo as pateisinu ukrainieciu zudyma, tai zinoma jei ir veliau tai rasysi irgi neigsiu
ka pamirsiu? dabar is kart parasyk, issisaugosim sia zinute ir patikrinsim
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 03 23, 19:53)
Idomucia, manau, kad tu labiau esi pasichinis, puoli mane, lipdai visokias etiketes. galvoji mane izeisti. Vien todel, kad as gyvenu, mastau ne taip kaip tu. NOri, putok vienas, be manes. Man pofig, kas ten darosi tavo galvoje, tau atrodo, kad jei as pasiskiepyjau, tai kazkaip itakoja tavo gyvenima? Pasakyk kaip? Ir as tikrai pagalvojau, gal tikrai reketu karo, tikro karo, kad tu savo subine pajaustum visas jo grozybes. Ir skaitysiesi su savo zodziais. NOrs abejoju, tau si tema bzikas fazeje.
bet gi visai kaip tu