Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 23, 19:44)
Na kuo skiriesi nuo Putinistes?
Anie irgi "nezudo" o tik "GELBEJA". Kaip prispiria i kampa, tai irgi pasako, kad neidomu.

Dar pasakys, kad jie nekariauja, tai daro samdyti.
Taip ir tu nieko nevertei skiepytis, TAVO REZIMAS TA DARE

OK. Jei lendi i asmeniskumus ir mane iziedineji. Gerai. Konkreciai,. Kada as tave agitavau skiepytis?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 03 23, 19:43)
As neinu i tavo namus, nezudau nei taves, nai tavo zmonos, neverciu taves skiepytis.

Istiesu, man net neidomu.
Papildyta:
Tu gi neigei ir tai kad Kryme yra rusai persirenge zaliais zmogeliukais  mirksiukas.gif

Kai Ukraina laimes, neabejoju tu taip pat uzmirsi savo zodzius.
Papildyta:
Visiskai nesijauciu neva isdurta. Dar daugiau, man asmeniskai si "problema" nebeegzistuoja, todel kad visiskai neitakoja mano gyvenimo.

Neturi valdzios, turetum, kazin kaip yen butu...

???rusai persirengia zaliais zmogeliukais? lotuliukas.gif leprechaunai? lotuliukas.gif ka rukai?

Ten rusu kariuomene visada buvo ir gana skaitlinga, ka ten neigti reikejo?

Ka uzmirsti? Bet na, kad Ukrainos valdzia laimes, tai koks 2 proc sansas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 23, 19:48)
Kaip ir rusu gyvenimo neitakoja prievarta kitose valstybese. Visi fanatikai nenori matyti nieko tokio kas netelpa i ju fanatizmo paveiksleli.
Putinas jiems PADEDA, nevartoja zodzio "karas" nerodo ka jo smogikai isdarineja.
Rodo teletabems paruostus vaizdeliui, kaip rusu kareiviai padeda gyventojams, gina nuo banditu fashistu. Tai ten vietiniai teletabiai ziuri ir zhavisi Putinu. Niekas daugiau jiems neidomu, kaip jums buvo neidomu ir YRA dalykai kurie netelpa i jusu suvokima

Idomucia, manau, kad tu labiau esi pasichinis, puoli mane, lipdai visokias etiketes. galvoji mane izeisti. Vien todel, kad as gyvenu, mastau ne taip kaip tu. NOri, putok vienas, be manes. Man pofig, kas ten darosi tavo galvoje, tau atrodo, kad jei as pasiskiepyjau, tai kazkaip itakoja tavo gyvenima? Pasakyk kaip? Ir as tikrai pagalvojau, gal tikrai reketu karo, tikro karo, kad tu savo subine pajaustum visas jo grozybes. Ir skaitysiesi su savo zodziais. NOrs abejoju, tau si tema bzikas fazeje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 kovo 2022 - 19:55
QUOTE(Moonte @ 2022 03 23, 19:49)
OK. Jei lendi i asmeniskumus ir mane iziedineji. Gerai. Konkreciai,. Kada as tave agitavau skiepytis?

jūs labai piktindavotės, kad mes neva jūsų pažeidžiamų neatjaučiame, neiname su banda ir dėl jūsų nesibadome, mol' mes egoistai ir visuomenės priešai.
Tik pamiršote faktą, kad jei mano organizmas neduokdie blogai sureaguotų į skiepus, tai aš tapčiau našta jums pačioms, valstybei. O nuo kovido dar galima saugotis kažkaip, atstumais, kaukėmis. Nuo įleisto skiepo, deja, nebe.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 23, 19:53)
jūs labai piktindavotės, kad mes neva jūsų pažeidžiamų neatjaučiame, neiname su banda ir dėl jūsų nesibadome, mol' mes egoistai ir visuomenės priešai.
Tik pamiršote faktą, kad jei mano organizmas neduokdie blogai sureaguotų į skiepus, tai aš tapčiau našta jums pačioms, valstybei. O nuo kovido dar galima saugotis kažkaip, atstumais, kaukėmis. Nuo įleisto skiepo, deja, nebe.

PIrma ir paskutini karta as susipikau del siu dalyku su Maja Di. Ji neduos sumeluoti.

ATsakinedavau i jusu pasipiktinimus, kad keldinate tik asmeninius pririotetus, menkindami visuomenes poreikius. Bet neivieno jusu neagitavau eikite skiepytis, nenorite, nereikia. Tik nekelkite pretenziju. Visi tyliai ramiai atkenciam. Siandiena galime atsipusti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 03 23, 20:53)
Idomucia, manau, kad tu labiau esi pasichinis, puoli mane, lipdai visokias etiketes. galvoji mane izeisti. Vien todel, kad as gyvenu, mastau ne taip kaip tu. NOri, putok vienas, be manes. Man pofig, kas ten darosi tavo galvoje, tau atrodo, kad jei as pasiskiepyjau, tai kazkaip itakoja tavo gyvenima? Pasakyk kaip? Ir as tikrai pagalvojau, gal tikrai reketu karo, tikro karo, kad tu savo subine pajaustum visas jo grozybes. Ir skaitysiesi su savo zodziais. NOrs abejoju, tau si tema bzikas fazeje.

Bumerangas mirksiukas.gif
Ne tik tu gali izeidineti ne taip manancius, kaip tu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 23, 19:49)
Neturi valdzios, turetum, kazin kaip yen butu...

???rusai persirengia zaliais zmogeliukais? lotuliukas.gif leprechaunai? lotuliukas.gif  ka rukai?

Ten rusu kariuomene visada buvo ir gana skaitlinga, ka ten neigti reikejo?

Ka uzmirsti? Bet na, kad Ukrainos valdzia laimes, tai koks 2 proc sansas.

Cia reik suprasti, tavo gili mintis... Nu jo, nenuostabu, kai zinai kas raso.

Na matot, ka as rasiau... Amnezija jau prasidejo. TAs pats laukia ir po sio karo. GAliu lazintis.

O kas sake kad jos nebuvo? Ukraina buvo isnuomojusi teritorija rusu karinems bazems, pasitikejo suskiais. Negalvojo, kad ten esantys karininkai uzgrobs pusiasali, net nevilkedami savo uniformu, slepdami savo atskirties zenklus. Nei karines garbes nei padorumo neturi, kaip sukciai.

Cia tu pamirsti, kaip visada. Gyvenimas parodys, bet tu kaip visada issisukinesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 kovo 2022 - 20:08
QUOTE(Moonte @ 2022 03 23, 20:03)
Cia reik suprasti, tavo gili mintis... Nu jo, nenuostabu, kai zinai kas raso.

Na matot, ka as rasiau... Amnezija jau prasidejo. TAs pats laukia ir po sio karo. GAliu lazintis.

O kas sake kad jos nebuvo? Ukraina buvo isnuomojusi teritorija rusu karinems bazems, pasitikejo suskiais. Negalvojo, kad ten esantys karininkai uzgrobs pusialsali, net nevilkedami savo uniformu, slepdami savo atskirties zenklus.

Cia tu pamirsti, kaip visada. Gyvenimas parodis, bet tu kaipv siada issisukinesi  mirksiukas.gif

kokia gili? tik pastebejimas tavo asmenybes. biggrin.gif

pacituok,arba nustok smeisti.
kaip as galiu kazka, neigti, kai nei nezinau apie ka turasai, kokie zali zmogeliukai klausiu, neatsakai? o rusu kariuomene buvo, dar karta pakartoti? ten del to gi jie Kryma ir pasieme, nes ten jiem svarbus taskas.
Tai kas tie zali zmogeliukai? jei ne kariuomene?

Nu jei vel kokiu fantaziju rasysi tai zinoma neigsiu. Tu jau dabar mane smeizi tipo as pateisinu ukrainieciu zudyma, tai zinoma jei ir veliau tai rasysi irgi neigsiu

ka pamirsiu? dabar is kart parasyk, issisaugosim sia zinute ir patikrinsim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 03 23, 19:53)

bet gi visai kaip tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 23, 20:07)
kokia gili? tik pastebejimas tavo asmenybes.  biggrin.gif

pacituok,arba nustok smeisti.
kaip as galiu kazka, neigti, kai nei nezinau apie ka turasai, kokie zali zmogeliukai klausiu, neatsakai? o rusu kariuomene buvo, dar karta pakartoti? ten del to gi jie Kryma ir pasieme, nes ten jiem svarbus taskas.
Tai kas tie zali zmogeliukai? jei ne kariuomene?

Nu jei vel kokiu fantaziju rasysi tai zinoma neigsiu. Tu jau dabar mane smeizi tipo as pateisinu ukrainieciu zudyma, tai zinoma jei ir veliau tai rasysi irgi neigsiu

ka pamirsiu? dabar is kart parasyk, issisaugosim sia zinute ir patikrinsim  mirksiukas.gif

Net neabejojau, kokia tu toks ir pastebejimas, visiskai tave atitinka.

Net neketinu, tu necituoji, pezi is lempos. Kai pati pradesi vargintis, gal ir as pasistenksiu.

Oi... Idomu, kas tiki tuo tavo tariamu naivumu.

Durocka, kaip tu gali paneigti prognozuojama ateiti... Palaukim ir pamatysim, kas bus mirksiukas.gif As tik konstatavau tau budinga elgsena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 kovo 2022 - 20:12
QUOTE(Moonte @ 2022 03 23, 20:11)
Net neabejojau, kokia tu toks ir apstebejimas.

Net neketinu, tu necituoji, pezi is lempos. Kai pati pradesi vargintis, gal ir as pasistenksiu.

Oi... Idomu, kas tiki tuo tavo tariamu naivumu.

Durocka, kaip tu gali paneigti prognozuojama ateiti... Palaukim ir pamatysim, kas bus  mirksiukas.gif

Parasyk, sakau, teiginius, ka as rasau dabar, ka neigsiu ateityje.
Kad paskui nereiktu va taip pezeti tau is lempos apie kazkokius zalius zmogeliukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 23, 20:10)

bet gi visai kaip tu  biggrin.gif

Idomucia, matai, pasirodo as i tave panasi mirksiukas.gif
Palauk, dar ne toki komplimenta is lervos isgirsi.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 03 23, 20:12)
Parasyk, sakau, teiginius, ka as rasau dabar, ka neigsiu ateityje.
Kad paskui nereiktu va taip pezeti tau is lempos apie kazkokius zalius zmogeliukus  biggrin.gif

Neturiu ka veikti, tik tavo kliedesius konspektuoti.
Diduma cia esanciu pamena, pakaks priminti esme.

Jetau, jetau... Rimtai, nepakaltinama.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 03 23, 20:30)
Švedijoje irgi niekas nesisaugojo, o reanimacijjoje panašiai žmonių buvo.

Kas tada galėjo žinoti kaip bus su tuo virusu. Visi tik spėliojo. Aš, beje, buvau už Švedijos modelį, bet Švedijoj buvo streikų kad įvestų didesnius ribojimus.
Atsakyti