Taip, ir staigiai į Turkiją pabėgo. Keistai ten viskas.
https://t.me/ostorozhno_novosti/6910
Šoigu, Rusijos gynybos ministras, iš viešumos dingęs...
Mums staigiai, o jis gal seniai planavo...
Taip, ir staigiai į Turkiją pabėgo. Keistai ten viskas.
https://t.me/ostorozhno_novosti/6910
Šoigu, Rusijos gynybos ministras, iš viešumos dingęs...
Mums staigiai, o jis gal seniai planavo...
Idiotiškos priežastys, kad pateisint savo santykių šaltumą.
Jau kam, bet japonams tai nėr ko pavydėt, nebent gyvenimo trukmės.. Tų, kurie nemiršta darbo vietoj 🤭
Man Ne idiotiskos, as visiskai jom pritariu.
Kodel reiktu pavydeti???? Ir is vis ne japonuose esme, o straipsnyje, man viskas artima ir suprantama, kas ten rasoma ir visiskai nieko bendro su saltumu. Kodel jum taip sudetinga priimti kitokia nuomone? Labai daug poru miega atskirai ir ilgai ir laimingai gyvena, jus nirit kartu miegokit, as gi netrukdau. Lai visi gyvena, kaip jiem patogiau, o ne kaip kitiem atrodo geriau.
Problema, kad dauguma pardaveju yra pusprociai ir nieko nesugeba pateikti. DEPO tai tur but neismaneliu lyderiai, o gal topocentras, ten tai virsune. Senukai - tragedija. Na kvailiu salyje negali buti internetine prekyba, tai neimanoma. Geriausia sakysim lemona.lt bet ten elektronikos prekes, tai gal biski labiau prakuteSenukai gan neblogai. Tikrai, nes teko nemažai pirkti. Nėr prie ko prikibt labai.
pralinksminai ant nakties
Oi prisiminiau filmukas nete sklaidė, kažkoks bomžas į kaimą užsisakė iš lemonos ir pasakojo apie tai kaip jam grąžos neturėjo- vežė, neatvežė, atvežė eurai-evrejai, Grybauskaitė kalta, galimai kgb, ne tu ten įrašei?
Mes iš Senukų televizorių pirkom kai buvo užsidarę, viskas čiki piki buvo, privažiavom, iš sandėlio atidavinėjo, pirkimo dokumentą tik namuke parodyt reikėjo prie langelio.
Mb daug pirko taip visko. Labai patogu.
primine viena vaikinuka, toks graziai pasportaves, sako jus ka merginos manot tie raumenys jus apgintu, nepasigaukit sako, siais laikais mes sportuojam tik del grozio
jėzau, nepavydėk šitaip, kad yra vyrų, kurie neaugina pilvų ir rūpinasi savimi. Geriau abu pajudėkit. O tai dabar bent dešimt minučių per dieną sau kartu skiriat?
Kaip suprasti išdūrė? Ką jas? Nesijaučiu išdurta. Kritinis skaičius, kai medicinos sistema perkrauta, tada įsijungtų nauji ribojimai. Nesuprantu kas neaišku, iš karto buvo sakoma, kad omikronas nėra toks pavojingas, dabar beveik niekas nesisaugo ir ranimacijoj mažiau žmonių nei prie didžiausių ribojimų. O sirgti serga, tik daug lengviau. Mano draugė antrą kart persirgo neseniai. Pirmą kartą dar prieš visus skiepus du mėnesius biuletenį turėjo, dabar 10 dienų.
aš irgi nesuprantu to. Nei išdurta, nei pasipiktinusi, gyvenau gyvenimą be karantino, jokių bėdų. Net nesuprantu kuo čia dabar šiandien piktintis