Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

nieko tas žindymas netrukdė miegui kartu su vyru. Net nesuprantu ką ten gali trukdyt.

O kai imama suokti apie būtinus atskirus miegamuosius, nu tai jooo. Dabar pas mus 4 kambariai, vaikai turi po savo kambarį. Tai reiktų 5?  :D

Miegot kartu man labai patinka. Ryte nubundu nuo švelnutėlio išglostymo, šįryt-pėdučių, nu jazau kaip saldu. Tai atleidžiu ir tuos knarktelėjimus naktį :D

Man ir netrukdė. Faina būdavo miegot tarp abiejų :)

Atsakyti

Lutuke, jei priims, tai nevažiuok į LT su Z ant maikės, kad ir kaip norėtum 😆

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 24, 14:31)
<p>nieko tas žindymas netrukdė miegui kartu su vyru. Net nesuprantu ką ten gali trukdyt.</p><p>O kai imama suokti apie būtinus atskirus miegamuosius, nu tai jooo. Dabar pas mus 4 kambariai, vaikai turi po savo kambarį. Tai reiktų 5?  biggrin.gif </p><p>Miegot kartu man labai patinka. Ryte nubundu nuo švelnutėlio išglostymo, šįryt-pėdučių, nu jazau kaip saldu. Tai atleidžiu ir tuos knarktelėjimus naktį biggrin.gif </p>

man irgi netrukde pradzioje ir miegojom visi kartu, tiek, kad jau reikejo dideles labai lovos, kad neguldyti vaiko tarp musu i viduri, nes baisu gi nuspausti, pas mane tai kiskio miegas, o vyras, tai labai gerai miega, o ir svoris nemazas, visgi ne smulki moteryte. biggrin.gif

Paskui jau po antro vaiko gimimo miegas is vis pasidare labai jautrus ir jau man vyras pradejo trukdyti. Priedo Airijoje nera nei tokiu dideliu kambariu nei lovu, kai nuomojiesi. cia max 160 plocio, tai dar vienoje vietoje buvom isinese viengule lova salia dvigules, bet paskui is vis issiskirstem po kambarius, taip buvo paprasciau paprasciausiai biggrin.gif
Ne as apie privalomus atskirtus miegamuosius sneku, o jus man aiskinat, kad butina kartu miegoti , ns tokai norma ens taip dauguma daro, nes tai kazkokios meiles ar artumo israiska biggrin.gif
Nebutina miegamuju tureti atskiru, bet smagu tureti atskrius savo kambarius. O jei nera galimybiu tai nera, tai ir sakau is skurdo tie bendri kambariai, o ne is gero gyvenimo biggrin.gif jei yra visiem atskiri kambariai, o vis tiek miegi kartu buni, tai kas kita, o kai nera na tai nepribursi gi ju biggrin.gif

Man bet koks pazadinimas nera malonus, as turiu issimiegoti iki tol, kol pati atsikeliu biggrin.gif
O visa tai galima daryti , kai ir nemiegi kartu. Bet dar karta na tau taip gerai na tai saunu, man kitaip gerai, tavo kokios bedos? ar as tau ka sakau del tavo miegojimo kartu? miegok i sveikata, jei abiem tinka ir patinka. Tu gi cia man kas savaite rasineji , kaip baisu atskirai miegoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2022 03 24, 13:40)
Kokia graži spalva! Man tie senoviniai patys gražiausi, turi šarmo kažkokio, ne ikėjinės štampofkės.

Man šita ikėjinė štampofkė labai graži: vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 24, 14:38)
<p>Lutuke, jei priims, tai nevažiuok į LT su Z ant maikės, kad ir kaip norėtum 😆</p>

as zinok is vis neturiu noro ten vaziuoti biggrin.gif

bet tai visa ZZ top simbolika bus uzdrausta? lotuliukas.gif Zoro? ir tt. uzjauciu uzsieniecius, kurie netycia ten pas jus i ta diktatoriska gluskaimi uzsuks unsure.gif tampat pasaulio pakrasciu su tokia politika....
Papildyta:
ziuriu i Carlzo ir Kamilos susitikimus su zmonem tai arciau ju buvo nei Simonyte su Cmilyte ir t.t. tvorom apsistaciusios lotuliukas.gif

ir su zmonem pasnekejo ir rankas paspaude...
Atsakyti

as zinok is vis neturiu noro ten vaziuoti biggrin.gif

bet tai visa ZZ top simbolika bus uzdrausta? lotuliukas.gifZoro? ir tt. uzjauciu uzsieniecius, kurie netycia ten pas jus i ta diktatoriska gluskaimi uzsuks unsure.giftampat pasaulio pakrasciu su tokia politika....
Papildyta:
ziuriu i Carlzo ir Kamilos susitikimus su zmonem tai arciau ju buvo nei Simonyte su Cmilyte ir t.t. tvorom apsistaciusios lotuliukas.gif

ir su zmonem pasnekejo ir rankas paspaude...

Šimonytė visada tarp žmonių minioje. Tada ten baubiksi gi buvo 😅

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 03 24, 14:44)
Man šita ikėjinė štampofkė labai graži: vartotojo įkelta nuotrauka

Man irgi, toks jaukus stiliukas.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 24, 14:38)
<p>Lutuke, jei priims, tai nevažiuok į LT su Z ant maikės, kad ir kaip norėtum 😆</p>

įdomu kaip žiūrėti į pakabukus su raidėm. Gana populiaru buvo ir užsienyje mačiau, pvz. mylimojo pirmą vardo raidę nusipirkus pasikabinti ir nešiot. Na tai jei tarkime Zigmas koks ir nešioji Z? Ar Valdas ir nešioji V? Suprantu jei kas ant kokios vėliavos ar pastato didžiausią užvarvolina, išpaišo ar per kokius mitingus eina. Bet jei tiesiog pavienis žmogus kas dieną nešioja pakabuką? Tikiuosi neišprotės iki tiek su ta simbolika. Ar jei netyčia rūbas juoda morkine. Jau kaip šlykštu toks nepamatuotas debilizmas ir terorizmas
Papildyta:
va, man gražu, tinka kasdieniam stiliui https://www.google.l...v...65&dpr=1.38
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 24, 16:23)
įdomu kaip žiūrėti į pakabukus su raidėm. Gana populiaru buvo ir užsienyje mačiau, pvz. mylimojo pirmą vardo raidę nusipirkus pasikabinti ir nešiot. Na tai jei tarkime Zigmas koks ir nešioji Z? Ar Valdas ir nešioji V? Suprantu jei kas ant kokios vėliavos ar pastato didžiausią užvarvolina, išpaišo ar per kokius mitingus eina. Bet jei tiesiog pavienis žmogus kas dieną nešioja pakabuką? Tikiuosi neišprotės iki tiek su ta simbolika. Ar jei netyčia rūbas juoda morkine. Jau kaip šlykštu toks nepamatuotas debilizmas ir terorizmas

tikai jau. debilizmui jmatomai dugno nebera... doh.gif
as nematau prasmes jokiu simboliu drausti, tai tik simbolis, raide, piesinys, veikla bloga reikia drausti, o ne raides, Ir kas atsitiktu, jei ant tos sienos butu ta Z raide? kaip pamenu bausdavo tarybu laikais lietuviskus simbolius ir kas is to, vis tiek pasikeite santvara, gal geriau leisti ir sneketis su zmonem, ziureti, kodel jie nori tu simboliu, kokios nuotaikos visuomeneje, kas piktina zmones, kaip tai galima pakeisti, o ne varyti buldozeriu viska ant zmoniu is ko automatsikai gaunasi dar didesnis pasipiresinimas, man is principo dabar noretusi visur tu z raidziu prirasyti vien del valdzios durnumo... biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:
va, man gražu, tinka kasdieniam stiliui https://www.google.l...v...65&dpr=1.38

Nereiktų į fcb dėt stambiu planu ir tiek :) ypač kartu su rusijos vėliava 😆

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 24, 16:32)
Nereiktų į fcb dėt stambiu planu ir tiek smile.gif ypač kartu su rusijos vėliava 😆</p>

O su Slovenijos ar Slovakijos veliavom galima? lotuliukas.gif
Tu nepavargsti teisinti valdzios absurdu?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2022 03 24, 14:51)
I airę išdūmei, tuščius namus palikai. Tuščius potencialius darželius ir mokyklas. Per tokias kaip tu viską ir uždarinėja.

Aš nesuprantu koks tikslas tuos kaimus qr miestelius dirbtinai gaivint. Žmonės kur nori lai ten ir gyvena. Koks tikslas mokyklą su penkiais mokiniais išlaikyti? Yra aytobusiukai, kurie nuveža vaikus iš kaimų į mokyklas.

QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 24, 15:06)
<p>Nieks tų Z ir V nenaikins 🤣</p><p></p><p>Bus prilyginta ssrs simbolikai, bet tai nereiškia, kad raides panaikins 🤣</p>

Aš irgi visaip kaip ieškojau, niekur neradau, bet patiko każkokia firma, kurie vietoj užsakytų marškinėlių su Z, išsiuntė su palinkėjimu rusiškam laivui.

QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 24, 16:40)

ir su zmonem pasnekejo ir rankas paspaude...</p></div></blockquote><p>Šimonytė visada tarp žmonių minioje. Tada ten baubiksi gi buvo 😅</p>

Tiek Šimonytė, tiek Čmilytė visada tarp žmonių. O per vasario 16 visą Laisvės partiją mačiau, šypsosi su žmonėm bebdrauja, rankas spaudžia, apie kokias dar apsaugas vatnikė šneka...
Atsakyti