QUOTE(Montekrista.back @ 2022 03 24, 14:31)
<p>nieko tas žindymas netrukdė miegui kartu su vyru. Net nesuprantu ką ten gali trukdyt.</p><p>O kai imama suokti apie būtinus atskirus miegamuosius, nu tai jooo. Dabar pas mus 4 kambariai, vaikai turi po savo kambarį. Tai reiktų 5?

</p><p>Miegot kartu man labai patinka. Ryte nubundu nuo švelnutėlio išglostymo, šįryt-pėdučių, nu jazau kaip saldu. Tai atleidžiu ir tuos knarktelėjimus naktį

</p>
man irgi netrukde pradzioje ir miegojom visi kartu, tiek, kad jau reikejo dideles labai lovos, kad neguldyti vaiko tarp musu i viduri, nes baisu gi nuspausti, pas mane tai kiskio miegas, o vyras, tai labai gerai miega, o ir svoris nemazas, visgi ne smulki moteryte.
Paskui jau po antro vaiko gimimo miegas is vis pasidare labai jautrus ir jau man vyras pradejo trukdyti. Priedo Airijoje nera nei tokiu dideliu kambariu nei lovu, kai nuomojiesi. cia max 160 plocio, tai dar vienoje vietoje buvom isinese viengule lova salia dvigules, bet paskui is vis issiskirstem po kambarius, taip buvo paprasciau paprasciausiai
Ne as apie privalomus atskirtus miegamuosius sneku, o jus man aiskinat, kad butina kartu miegoti , ns tokai norma ens taip dauguma daro, nes tai kazkokios meiles ar artumo israiska
Nebutina miegamuju tureti atskiru, bet smagu tureti atskrius savo kambarius. O jei nera galimybiu tai nera, tai ir sakau is skurdo tie bendri kambariai, o ne is gero gyvenimo

jei yra visiem atskiri kambariai, o vis tiek miegi kartu buni, tai kas kita, o kai nera na tai nepribursi gi ju
Man bet koks pazadinimas nera malonus, as turiu issimiegoti iki tol, kol pati atsikeliu
O visa tai galima daryti , kai ir nemiegi kartu. Bet dar karta na tau taip gerai na tai saunu, man kitaip gerai, tavo kokios bedos? ar as tau ka sakau del tavo miegojimo kartu? miegok i sveikata, jei abiem tinka ir patinka. Tu gi cia man kas savaite rasineji , kaip baisu atskirai miegoti