Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 03 25, 10:35)
O kaip atskirsi ar kaimynas užėjęs pas tave pasiskolinti druskos, ją paėmęs ir įsidėjęs į kišenę neišsitrauks iš jos dar ir peilio ir nepadurs tavęs? Niekaip. Atskirs tavo giminės ir policija tik tada, kai jis tą padarys, kai subadys tave. Tada jį ir teis.
Taip ir čia. Jei pagaus Saulės simbolio nešiotoją bandant nužudyti kokį Landsbergį ar ką kitą, tada ir teist turėtų. Kokiu pagrindu turėtų teisti už pakabuką ar tatuiruotę? Ypač, kai tai yra analogiška peiliams. Vieni peilius naudoja darbams, pagalbai, o kiti su jais ir žudo. Bet niekas nedraudžia tuo metu taikiam žmogui parduotuvėje pirkti peilio. Tai kaip čia galima drausti taikiam žmogui, kol jis taikus nešioti Saulės simbolį?
Nesuvokiama. Fanatizmas kažkoks. Ne simboliai žudo, o piktybinės grupuotės. Policinės struktūros, jei nuoširdžiai dirba šaliai, šiaip jau ir taip tas grupuotes turėtų žinoti, sekti. Prie ko čia eiliniai žmonės su savo drabužiais, papuošalais?

Sakai tavo palyginimai tapatus? Kaimynas, kuris iki tol nieko nezude ir t.t. ir naciu SS kareiviai, pasipuose svastika, zudantys zmones konslageriuose?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 03 25, 10:38)
Moonte tu nesupranti, kad pati tam tikra prasme jau pralenkei Putina.
Na bombinti kitu shaliu jusu rezhimas aishku nepropaguoja. Bet cia dar neaishku, ka darytu jei turetu raketu bombu tanku ir daug kareiviu.
Juk sako, valdzia ir turtas dauguma zhmoniu sugadina. Tiksliau ishryshkina ju bjauriausius pasleptus bruozhus. Kol ubageliai, tai visi tokiai kaip kishkuciai, o kai ishauga iltys ir nagai tai buna visaip.

Kol kas jus cia demonstruojate NEPAKANTUMA, atvirai PRITARIATE nesutinkanciu su jumis terorizavime, PRITARIATE CENZURAI, ivedete TIESOS monopoli, kaip senais laikais. Lipdote etiketes: "AGENTAI, PRIESU PAKALIKAI, NUSIKALTELIAI, PSICHINIAI- ATSILIKE".

Viskas taip zhinoma ish atrodo jau praejusiu laiku...

O tikru prieshu...prieshu... nematote.

Tai pirmaiusia jusu paciu polinkis uzmerkti akis pries nuosva nieksybe. Laukiate ES paramos. O ji ju ateina ne is rojaus. Ja parsidavusiu vakaru vyriausybiu pramone uzdirbo finansuodama agresoriu Rusija ir imdama pigesnes zaliavas. Nebus tu pigiu duju, nebus ir pinigu dalinti. Nu ir kas kad tie pinigai jau kruvini? Pinigai kvapo ir spalvos neturi, galima uzmerkti akis.
Slykstu, kai sau meluojama.

Sakysim as uzsiimaciau verslu. Pirkciau kokius daiktus ish BANDITU, kurie juos isigijus kruvinai pleshdami, ar naudodami pagrobtu ikalintu zhmoniu darba. Nu sakysciau, ash tik biznierius, nieko nezhinau, va jums paramos duosiu, nes gera pelna gaunu. Na jus ko gero imtumet pinigus ir uzmerktumet akis

Zinai, Idomucia, kaip jau rasiau, paimk sautuva ir nusauk mane, putino lervas reikia naikinti, nesvarbu kokios tautybes. As tikrai tai padaryciau, jei putino suskis ateitu i mano Tevyne, mano kiema.
Atsakyti
As zinau tik Saulės ženklą, kitos reiksmes man neegzistuoja. Ir jokie issigimeliai manes neprivers I Saulę žiūreti, kaip I blogį, kurioje keturios nekaltos mergaitės sukasi, vejo kedenamais plaukais, kur kiekviena ju yra šiaure, pietus, rytai ir vakarai. Ir tai yrq laimes ir gerbuvio zenklas.
Pas baltus tai simbolizuoja ugnį, zeme, saule, veja, zvaigzdes. Ir tai yra be galo senas ir stiprus zenklas. Be galo senas. Tai gal isnaikinam visa lietuviu paveldą tada? A, durnės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 kovo 2022 - 11:51

O tai mirės galų gale tas Žirinovskis?

Atsakyti

Simbolikai svarbu ir kontekstas

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 25, 12:51)
<p>Simbolikai svarbu ir kontekstas</p>

Kokia tavo galva, toks it kontekstas.

Saules zenklas man susijes su lietuviu paveldu. O tu zinai kas yra 'paveldas', nezvilgciodama I googlę atsakyk?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 kovo 2022 - 11:54
QUOTE(Moonte @ 2022 03 25, 11:39)
Sakai tavo palyginimai tapatus? Kaimynas, kuris iki tol nieko nezude ir t.t. ir naciu SS kareiviai, pasipuose svastika, zudantys zmones konslageriuose?

taip, tapatūs, nes žudo ne ženklas kaip ir ne peilis, o žmonės pasinaudojantys peiliu ar ženklu netinkamai. Vieni pjausto duoną, kiti žmogų. Todėl tą patį ženklą galima naudoti tinkamai: sveikinti Saulę, prašyti jos pagalbos, energijos ir galima "pasipuošti" su ja karinę grupuotę.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 03 25, 11:40)
As zinau tik Saulės ženklą, kitos reiksmes man neegzistuoja. Ir jokie issigimeliai manes neprivers I Saulę žiūreti, kaip I blogį, kurioje keturios nekaltos mergaitės sukasi, vejo kedenamais plaukais, kur kiekviena ju yra šiaure, pietus, rytai ir vakarai. Ir tai yrq laimes ir gerbuvio zenklas.
Pas baltus tai simbolizuoja ugnį, zeme, saule, veja, zvaigzdes. Ir tai yra be galo senas ir stiprus zenklas. Be galo senas. Tai gal isnaikinam visa lietuviu paveldą tada? A, durnės?

būtent
Atsakyti

Kokia tavo galva, toks it kontekstas.

Saules zenklas man susijes su lietuviu paveldu. O tu zinai kas yra 'paveldas', nezvilgciodama I googlę atsakyk?

Žinau. Neatsiejama ir labai svarbi tautos dalis.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 25, 11:50)
<p>O tai mirės galų gale tas Žirinovskis?</p>

krištolinis sako, kad gyvas dar
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 25, 11:54)
taip, tapatūs, nes žudo ne ženklas kaip ir ne peilis, o žmonės pasinaudojantys peiliu ar ženklu netinkamai. Vieni pjausto duoną, kiti žmogų. Todėl tą patį ženklą galima naudoti tinkamai: sveikinti Saulę, prašyti jos pagalbos, energijos ir galima "pasipuošti" su ja karinę grupuotę.
Papildyta:

būtent

OK. Kiekvineas turi savo nuomone ir poziuri, tik nenustebk, kad konclageryje kalejusio, zuvusio asmens palikuonis tave pavadins nace. Kievieno vertinima itakoja savi, asmeniniai kriterijai. TAvo kriterijai ir vertinimas, nera ne ka vertingesnis, nei kito asmens. Ir atvirksciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 25 kovo 2022 - 11:59
QUOTE(Moonte @ 2022 03 25, 12:57)
OK. Kiekvineas turi savo nuomone ir poziuri, tik nenustebk, kad konclageryje kalincio asmens palikuonis tave pavadins nace. Kievieno vertinima itakoja savi, asmeniniai kriterijai.

Tavo kriterijai 'kaip cia ka blogo ižiūrėti'

P.s. atsakymu nelaukiu. Zinau, kad teletabės darė metinį ataskaitinį biggrin.gif suairinkimą, kuriame sprende klausimą, kaip susidoroti su burbancia. Buvo prieita isvada - ignoruoti.
Bet žinote, tai man gana didelė garbė. Del kazkokio personažo kuriamos tokios intrigos. Reiskia as labai daug ką reiskiu siame forume biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 kovo 2022 - 12:02
QUOTE(Moonte @ 2022 03 25, 11:57)
OK. Kiekvineas turi savo nuomone ir poziuri, tik nenustebk, kad konclageryje kalejusio, zuvusio asmens palikuonis tave pavadins nace. Kievieno vertinima itakoja savi, asmeniniai kriterijai. TAvo kriterijai ir vertinimas, nera ne ka vertingesnis, nei kito asmens. Ir atvirksciai.

pilnai sutinku
visi mes subjektyvūs ir egoistiški, vertinam pagal save ir tai normalu
kažkam tas pats tas vienas kaimynas atrodo geras žmogus, o kitam pats blogiausias, bjauriausias
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 03 25, 11:51)
<p>Simbolikai svarbu ir kontekstas</p>

Manau, kad jei rasis tokia simbolika tautinese juostose, pleduose, kitu rastu derinyje niekam i galva neateitu ka sakyti.

Man asmeniskai tie zenkliai nusispjauti, nors lai ant kaktos issitatuiruoja. Bet man keista, kad manosi, kad kiti privalomai tai turi priimti, kaip norma, ir tai turi net gerbti.

Siaip, manau, kad neretai "sudergtus" zenklus ikyriai demonstruoja zmones, tam tikros psichines busenos, stokojantys demesio, ar is noro provokuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 25 kovo 2022 - 12:10