bėgt iš LT norit?
Aga. Savaitei į Turkija kokią😄
Radiacija nejuntama. Po to tik prasideda...
Nu jo čia toks reikalas, kad reikia vis tikrint, mūsų dar beveik 5 metai galioja, varau kitą savaitę bambą pakaitint. Ale žmonės susisgribo dabar pasus darytis, taip nereikėjao
...
Sūnui tai žiemą atnaujinom pasą, kai varė į Škotiją, o mažai žadėjom vėliau.
Jo senai rase ,kad gali numest . Musu laikrasciai atsilieka dvi dienas. Netgi i Suomijos erdve iskrido su atominiu ginklu .. Cia ilgai visus sokdins putka ,turi jis resursu.
Man biski uzkliuvo ukrainieciai,kai pradejo vadinti ji viesai ,,chuilo,,
Kitas ,kai Zelenskis praso tanku,lektuvu is vakaru .Dabar praso Australijos kazkokio transporterio .Lyg jis pakeis karo eiga 😁 Vokieciai kiek sutrike pamate ru. stipruma , atidave ukrainieciam senus kazkokius ginklus .Man toks vizdas ,kad ir cia tas pats butu 😁
Jo senai rase ,kad gali numest . Musu laikrasciai atsilieka dvi dienas. Netgi i Suomijos erdve iskrido su atominiu ginklu .. Cia ilgai visus sokdins putka ,turi jis resursu.
Man biski uzkliuvo ukrainieciai,kai pradejo vadinti ji viesai ,,chuilo,,
Kitas ,kai Zelenskis praso tanku,lektuvu is vakaru .Dabar praso Australijos kazkokio transporterio .Lyg jis pakeis karo eiga 😁 Vokieciai kiek sutrike pamate ru. stipruma , atidave ukrainieciam senus kazkokius ginklus .Man toks vizdas ,kad ir cia tas pats butu 😁
Jie nemoka naudotis naujais gi.
Iš kur ta info apie Suomiją? Lryte nemačiau nieko