Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

bėgt iš LT norit? biggrin.gif

Aga. Savaitei į Turkija kokią😄

Atsakyti

Radiacija nejuntama. Po to tik prasideda...

Nu jo čia toks reikalas, kad reikia vis tikrint, mūsų dar beveik 5 metai galioja, varau kitą savaitę bambą pakaitint ax.gif. Ale žmonės susisgribo dabar pasus darytis, taip nereikėjao blink.gif...

Sūnui tai žiemą atnaujinom pasą, kai varė į Škotiją, o mažai žadėjom vėliau. 

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 03 31, 15:15)
Taip, omikronu daug kas lengvai perserga, tiek skiepyti, tiek ne, tiek jau vieną kartą persirgę.
Turiu pažįstamų/kolegų, sirgusių antrą kartą, sako, skirtumas milžiniškas.

Jei neatsiras "piktesnių" mutacijų, galim tikėtis, kad pandemija eina į pabaigą (tpfu-tpfu ir t.t.)

Taigi Ukrainoje antras psichozes levelis.

Jau ruoshia branduoliniam karui.
Straipsniukas buvo, kad branduolinis karas ishgyvenamas. Cia ne bet kas parashe o LT armija. Dar abejoniu yra?

vakar straipsniukas, kad Ukrainoje 3 variantai.
Du ish ju su atominiais sprogdinimais.
Cia ne kokiooj youtubej o jusu protaluose delfyje ir komsomolkej
Atsakyti

Jo senai rase ,kad gali numest . Musu laikrasciai atsilieka dvi dienas. Netgi i Suomijos erdve iskrido su atominiu ginklu .. Cia ilgai visus sokdins putka ,turi jis resursu.

Man biski uzkliuvo ukrainieciai,kai pradejo vadinti ji viesai ,,chuilo,,  

Kitas ,kai Zelenskis praso tanku,lektuvu is vakaru .Dabar praso Australijos kazkokio transporterio .Lyg jis pakeis karo eiga 😁 Vokieciai kiek sutrike pamate ru. stipruma , atidave ukrainieciam senus kazkokius ginklus .Man toks vizdas ,kad ir cia tas pats butu 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 31 kovo 2022 - 19:17
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 03 31, 20:14)
<p>Jo senai rase ,kad gali numest . Musu laikrasciai atsilieka dvi dienas. Netgi i Suomijos erdve iskrido su atominiu ginklu .. Cia ilgai visus sokdins putka ,turi jis resursu.</p>
<p>Man biski uzkliuvo ukrainieciai,kai pradejo vadinti ji viesai ,,chuilo,,  </p>
<p>Kitas ,kai Zelenskis praso tanku,lektuvu is vakaru .Dabar praso Australijos kazkokio transporterio .Lyg jis pakeis karo eiga 😁 Vokieciai kiek sutrike pamate ru. stipruma , atidave ukrainieciam senus kazkokius ginklus .Man toks vizdas ,kad ir cia tas pats butu 😁</p>

ukrainiečiai tai tikrai turi teisę taip vadinti, bet kitoms šalims, kurios karo nenori pas save, tai gal nereiktų
Atsakyti
Iš kur ta info apie Suomiją? Lryte nemačiau nieko
Atsakyti

Jo senai rase ,kad gali numest . Musu laikrasciai atsilieka dvi dienas. Netgi i Suomijos erdve iskrido su atominiu ginklu .. Cia ilgai visus sokdins putka ,turi jis resursu.

Man biski uzkliuvo ukrainieciai,kai pradejo vadinti ji viesai ,,chuilo,,  

Kitas ,kai Zelenskis praso tanku,lektuvu is vakaru .Dabar praso Australijos kazkokio transporterio .Lyg jis pakeis karo eiga 😁 Vokieciai kiek sutrike pamate ru. stipruma , atidave ukrainieciam senus kazkokius ginklus .Man toks vizdas ,kad ir cia tas pats butu 😁

Jie nemoka naudotis naujais gi. 

Atsakyti

https://www.standard...ce-b991550.html

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 03 31, 20:54)

Aš kažkur apie Švediją skaičiau.
Atsakyti

Kas putka yra chuilo visi žino ir jau nebeslepia.

Iš rasiejos armijos visas pasaulis žvengia, šitaip susimauti, šitokia nekompetencija ir vargas, kad baisu. Ir niekam negaila dvesiančių ir saulėgrąžų laukus tręšiančių ruskių.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 04 01, 07:51)
<p>Kas putka yra chuilo visi žino ir jau nebeslepia.</p><p>Iš rasiejos armijos visas pasaulis žvengia, šitaip susimauti, šitokia nekompetencija ir vargas, kad baisu. Ir niekam negaila dvesiančių ir saulėgrąžų laukus tręšiančių ruskių.</p>

Man irgi negaila, pradžioj gal nežinojo kur eina, bet dabar tikrai žino, kad eina žudyti.
Klausykit, mes jau tiek metų nepriklausomoj Lietuvoj gyvenam, pasakykit, kuriam galui dar laikomos rusiškos mokyklos, kodėl ne lenkiškos, ar angliškos? Mažai ruskių dabat paskutinius dešimtmečius atvažiuoja gyventi į Lietuvą, o tų, kurie seniai, vaikai turėtų mokėti kalbėti šalies, kurioje gyvena, kalba. Galėtų kažkokios šeštadieninės mokyklėlės pasilikti ir tiek. Ir gal pats laikas perorganizuot jas kuriam laikui į ukrainietiškas. Gi tarp pabėgėlių daugybė mokytojų. galėtų mokyti, o mokytojai, ne putkos pakalikai, iš rusakalbių mokyklų galėtų laikinai irgi mokyti. Nes dabar labai sunku jaunesniems mokytojomas, į kurių klases atkeliami ukrainiečiai vaikai, o jie patys labai silpnai rusiškai kalba.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 04 01, 09:52)
Man irgi negaila, pradžioj gal nežinojo kur eina, bet dabar tikrai žino, kad eina žudyti.
Klausykit, mes jau tiek metų nepriklausomoj Lietuvoj gyvenam, pasakykit, kuriam galui dar laikomos rusiškos mokyklos, kodėl ne lenkiškos, ar angliškos? Mažai ruskių dabat paskutinius dešimtmečius atvažiuoja gyventi į Lietuvą, o tų, kurie seniai, vaikai turėtų mokėti kalbėti šalies, kurioje gyvena, kalba. Galėtų kažkokios šeštadieninės mokyklėlės pasilikti ir tiek. Ir gal pats laikas perorganizuot jas kuriam laikui į ukrainietiškas. Gi tarp pabėgėlių daugybė mokytojų. galėtų mokyti, o mokytojai, ne putkos pakalikai, iš rusakalbių mokyklų galėtų laikinai irgi mokyti. Nes dabar labai sunku jaunesniems mokytojomas, į kurių klases atkeliami ukrainiečiai vaikai, o jie patys labai silpnai rusiškai kalba.

Stalinas buvo gruzinas, Hitleris irgi buvo ne rusas. Pirmiausia reiktu mokyklose panaikinti vokieciu kalba.
Atsakyti