Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 01, 13:25)

Lygtai as nezinau koks pas tave riebalu kiekis po oda  biggrin.gif

O kiek turi buti?

Tie pilvu suemiau tai 3.5 cm gaunasi. Cia dvigubas.
Tai riebalai ir oda 1.75 cm ties pilvu. Tiesa pas mane nera pilvo issiputusio... Nu beveik
Atsakyti
Nu jo...'nu beveik'... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 01, 12:52)
tu lyg ir norėjai eit savanoriaut, bet nepamenu, kad po to būtum pasigyrusi. Apsigalvojai? Kodėl?

Buvau užsiregistravus, kad galiu išvežioti produktus vienišiems, sergantiems kovidu, bet niekas nesikreipė ax.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 01, 12:56)
Atmintimi nesiskundziu dar kolkas. Nustok vartytis.

Aš irgi nesiskundžiu atmintimi biggrin.gif . Jūs iki šiol puolat, avimis, nemąstančiais, režimo aukom vadinat. Aš tik antivakseriais vadinu, bet ar tai įžeidimas? Vadink mane vakserem neneigiu. Pažįstu vienos kavinės administratorę, tai sakė, kai pradėjo dirbti su GP, visi buduliai sulėkė ir reitingas iš beveik 5 nukrito iki 3 ax.gif . O tu sakai, prieš gustuką puola biggrin.gif . Gustukas pasipiarino ir tiek, matysi dalyvaus kituose rinkimuose biggrin.gif .
Atsakyti

Mmmm  ot cia smagumelis but isgirst ,kaip ,kiek kartu buvo 😂😂😂  As galvojau ,kad ji buvo nekalta ,koki 10 kartu - o po 10 neuzsiskaito kiti 😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 01 balandžio 2022 - 12:42
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 04 01, 13:40)
<p>Mmmm  ot cia smagumelis but isgirst ,kaip ,kiek kartu buvo 😂😂😂  </p>

Apie ką tu čia?
Atsakyti

Apie ką tu čia?

Ai ten apie dviem puslapiais atgal 😂

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 04 01, 13:40)
Buvau užsiregistravus, kad galiu išvežioti produktus vienišiems, sergantiems kovidu, bet niekas nesikreipė ax.gif
Aš irgi nesiskundžiu atmintimi biggrin.gif . Jūs iki šiol puolat, avimis, nemąstančiais, režimo aukom vadinat. Aš tik antivakseriais vadinu, bet ar tai įžeidimas? Vadink mane vakserem neneigiu. Pažįstu vienos kavinės administratorę, tai sakė, kai pradėjo dirbti su GP, visi buduliai sulėkė ir reitingas iš beveik 5 nukrito iki 3 ax.gif . O tu sakai, prieš gustuką puola biggrin.gif . Gustukas pasipiarino ir tiek, matysi dalyvaus kituose rinkimuose biggrin.gif .

Tu raminkis, balabolka biggrin.gif . Cia tik jus teletabes spjaudetes prakeiksmais ir keiksmazodziais Ko cia peršoki I gyvenimą? As kalbu apie jusu attitude cia mamkosr, o kas su jumis vykstq gyvenime - man nusišikt.

O tai ko neperskambinai del savanorystes, jei jau tokia patriotka? Turejai belstis rankom, kojom, kad tau atidarytu duris ir tu galetum PADĖTI.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 04 01, 13:40)
<p>Mmmm  ot cia smagumelis but isgirst ,kaip ,kiek kartu buvo 😂😂😂  As galvojau ,kad ji buvo nekalta ,koki 10 kartu - o po 10 neuzsiskaito kiti 😂</p>

Bl..arbūzas, jadrytvailiok...ir ru teletabėji?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 04 01, 13:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72950195" data-time="1648809717"><div><p>Apie ką tu čia?</p></div></blockquote><p>Ai ten apie dviem puslapiais atgal 😂</p>

A tau negėda? Toks rimts vyrs, o tokios mintys pas tavy?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 04 01, 13:41)
Apie ką tu čia?

Ne apie tave gi.
Atsakyti

Tu r
Papildyta:
Bl..arbūzas, jadrytvailiok...ir ru teletabėji?

Ne , cia tokia intriga smalsumas atsirado 😂😂 beje as nesidomiu gyvenime kas su kuo miega ar draugauja tik vakare😂

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 01, 13:48)
Tu raminkis, balabolka  biggrin.gif . Cia tik jus teletabes spjaudetes prakeiksmais ir keiksmazodziais Ko cia peršoki I gyvenimą? As kalbu apie jusu attitude cia mamkosr, o kas su jumis vykstq gyvenime - man nusišikt.
.

Neturiu tiek laiko ieškot senų postų, atrasčiau kas daugiau spjaudėsi. Jūs iki šiol spjaudotės, man tai sunku būtų gyvent tiek ilgai laikant pyktį ir neapykantą kitaip galvojantiems.
Atsakyti

Neturiu tiek laiko ieškot senų postų, atrasčiau kas daugiau spjaudėsi. Jūs iki šiol spjaudotės, man tai sunku būtų gyvent tiek ilgai laikant pyktį ir neapykantą kitaip galvojantiems.

Jei zmogus turi veikla ,realu gyvenima -jis tikrai nesedes nesedes internete dienu dienas ir nesigincys su virtualiais personazais,nebent tai jo darbas 😂

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 04 01, 13:51)

O ko istrynei klausima apie tavo psiaudo savanorystę? Nenorwtum atsakyti I tqi? Tyliai pasibeldei I duris, kad niekas neisgirstu ir dabar, greitai nubegus nuo duru, visiems giriesi, kad PARAŠEI del moro savanoriauti?
Ne, brangioji, taip niekas nesidaro. As savanoriauju dabar 3'se organizacijose, o ir belstis beldziausi su gera iskqlba ir paaiskinimais kodel as jiems busiu good asset to the team.
Tokiu metu budama dar vis nezinai, kaip bendrauti su organizacijomis?
Atsakyti

Nesusijės tas karas su kovidu.

Nors... gal ir susijęs. Apie abu kuriamos kažkokios teorijos, kad kažkas kažką žino/nežino, siekia mistinių tikslų ir pnš.

Atsakyti