Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 04 09, 12:10)
Galiu parashyt, nors niekas nepatikes.
Tavo buste tarp shiukshliu ir chlamo turetu buti prikabineta auksu. Ash taip isivaiduoju

Tavo fantazijos atspindi tavo vidinį Aš

Koki mazoli uzmyniau? biggrin.gif Kad niekur pasaulyje nepritapai, tai teko atgal baragiotis is kur bėgai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 balandžio 2022 - 11:17
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 09, 12:15)
Tavo fantazijos atspindi tavo vidinį Aš

Koki mazoli uzmyniau?  biggrin.gif  Kad niekur pasaulyje nepritapai, tai teko atgal baragiotis is kur bėgai?

Pritapau visur, bet man nepatiko tos vietoves.
Kaip matai dirbu UK, o gyvenu ne UK. Nes nepatinka ten gyventi.

Kaip supranti pritapima? Buciuotis su kaimynais?
Jei uzdirbi pragyvenimui tai ir pritampi. Jei neuzdirbi, tai tada reikia ieskotis kur kitur. Jei gali dirbti nuotoliniu budu tai pritampi visur kur tu pinigu uztenka pragyvenimui. Va Monake tai nepritampu aiskiai...
Cia visai ne pritapimo problema, gal lukesciu ish gyvenimo problema?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 04 09, 12:33)
Pritapau visur, bet man nepatiko tos vietoves.
Kaip matai dirbu UK, o gyvenu ne UK. Nes nepatinka ten gyventi.

Kaip supranti pritapima? Buciuotis su kaimynais?
Jei uzdirbi pragyvenimui tai ir pritampi. Jei neuzdirbi, tai tada reikia ieskotis kur kitur. Jei gali dirbti nuotoliniu budu tai pritampi visur kur tu pinigu uztenka pragyvenimui. Va Monake tai nepritampu aiskiai...
Cia visai ne pritapimo problema, gal lukesciu ish gyvenimo problema?

Oi, neidomios man tos tavo beletristikos/pasiaiskinimqi.
Ne vieni pritapę, negrizta atgal I Lietuva. As gi migrantė, as matau kas vaziuoja atgal I Lietuva.

Maziau pliurpk cia siandien, geriau atvaziyok man padeti geles sodinti sode. Gi zinai kur gyvenu biggrin.gif biggrin.gif rodei. biggrin.gif
Atsakyti

Dar ta kareiviu buri atsvest 😂

Atsakyti

Dar ta kareiviu buri atsvest 😂

Kurį?🤔

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 04 09, 13:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arbuzas77" data-cid="72952797" data-time="1649498352"><div><p>Dar ta kareiviu buri atsvest 😂</p></div></blockquote><p>Kurį?🤔</p>

Jau susidomejai?
Gedykis, cia tik pajuokavo...
Atsakyti

Jau susidomejai?
Gedykis, cia tik pajuokavo...

:D 

Viena mergaite skundesi ,kad kai pradejo 16.00 tai ejo ir ejo ...baige 6.00 ryte .Tipo i sargyba reikejo .Tos senesnes turbut nesiskundzia.

Atsakyti

Viena mergaite skundesi ,kad kai pradejo 16.00 tai ejo ir ejo ...baige 6.00 ryte .Tipo i sargyba reikejo .Tos senesnes turbut nesiskundzia.

Tai Amadėja irgi nesiskųstų, kuo daugiau, tuo geriau, o jei nuosavas iš šono žiūrėtų, tai išvis lafa

Atsakyti

Tave gal kūdijystėj ant žemės numetė, kad toks debilas? O gsl motinos neturi?

Atsakyti

Tave gal kūdijystėj ant žemės numetė, kad toks debilas? O gsl motinos neturi?

Tave grande nuo grindu ,kad zinai kada ir kur ..... 
Ryte ,kai atsibundi, reikia akis praplaut -kad matytum kas parasyta tarp eiluciu .

Tai Amadėja irgi nesiskųstų, kuo daugiau, tuo geriau, o jei nuosavas iš šono žiūrėtų, tai išvis lafa

Nezinau ar skustusi.

Bet ten Bucioj ,neliestu tipo nera .Galiu pasidalinti to veiksmo autoriais ,Nors paskui dar cia gali pasakyti ,kad ir as ten buvau😁 

Atsakyti

Tave grande nuo grindu ,kad zinai kada ir kur ..... 
Ryte ,kai atsibundi, reikia akis praplaut -kad matytum kas parasyta tarp eiluciu .

Nezinau ar skustusi.

Bet ten Bucioj ,neliestu tipo nera .Galiu pasidalinti to veiksmo autoriais ,Nors paskui dar cia gali pasakyti ,kad ir as ten buvau😁 

Tu idiotas, jei net nesuvoki, kokią nesąmonę esi parašęs.

Atsakyti

Tu idiotas, jei net nesuvoki, kokią nesąmonę esi parašęs.

Debilai ne visada supranta kas parasyta, daznai priima asmeniskai.Cia tavo beda

Atsakyti