Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amd* @ 2022 04 13, 13:51)
<p>Lietuva - puiki šalis, su nuostabia gamta, fainaiis žmonėmis, pakankamai gera valdžia ir pilietiška visuomene. </p><p>Drąsiai galima didžiuotism į nieką nekeisčiau 🥰</p><p></p><p>O bėdelių visokių visur būna.</p>

Gamta tai kaip cia pasakius, zmones pagrinde buduliai, valdzia tragishka...
Europos Sajungos parama dar gelbeja, nesvarbu kad pinigus sukuria vokieciai degindami kruvinas dujas... Bet pinigai jau tampa nekruvini, vokiecius tik galima keikti
Papildyta:
Puikus straipsnis:

"Šiandien vienintelis dalykas, garantuojantis Europos saugumą, - su Rusija turi būti pabaigta. O tai reiškia, kad reikia įtempti visas jėgas, reikia ginkluoti Ukrainą sunkiąja puolamąja ginkluote. Gali būti, kad teks įsitraukti į karą ir patiems."

https://www.respubli...ejo-vzelenskis/
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 04 13, 19:40)
Gamta tai kaip cia pasakius, zmones pagrinde buduliai, valdzia tragishka...
Europos Sajungos parama dar gelbeja, nesvarbu kad pinigus sukuria vokieciai degindami kruvinas dujas... Bet pinigai jau tampa nekruvini, vokiecius tik galima keikti
Papildyta:
Puikus straipsnis:

"Šiandien vienintelis dalykas, garantuojantis Europos saugumą, - su Rusija turi būti pabaigta. O tai reiškia, kad reikia įtempti visas jėgas, reikia ginkluoti Ukrainą sunkiąja puolamąja ginkluote. Gali būti, kad teks įsitraukti į karą ir patiems."

https://www.respubli...ejo-vzelenskis/

Tai va, grįžtant prie tos mano užvestos temos, kad visokie direktoriai, ministrai, prezidentai net neskaito ką pasirašo ar nesupranta ką pasirašo... apsistato netinkamais patarėjais ir nė nesupranta. Tai dabar gerai tik tiek, kad nedrįso pabėgti per upelį. Ne klounams šaliai vadovaut
Atsakyti
Eikit dazyti kiaušinius nepolitikavę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 13 balandžio 2022 - 19:53

Kolkas tik tokie 😁

[URL=https://part.lt/perziura/12c92eb325c47514ac39fa58d85ec164734.jpg]12c92eb325c47514ac39fa58d85ec164734.jpg[/URL]

Atsakyti
Pas mane verbos smile.gif
Atsakyti

Pas mane verbos smile.gif

Irgi faina. O kaip planuoji kiaušus dažyt?

Atsakyti

Aš gal noriu išbandyt su raudonu vynu

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 04 14, 13:30)
<p>Aš gal noriu išbandyt su raudonu vynu</p>

Bandžiau pernai, neblogai. Bet man gražiausi dekupažiniai su servetėlėm. Arba su svogūnų laiškais ir kažkokiais augaliukais kojinėj. Dar šilkinio kaklaraiščio pagalba galima, bet pernai kažkokio netikro šilko kaklaraiščių nusipirkau labdaroj, beveik nenusidažė, nors žiūrėjau, kad būtų šilkas 100 proc.
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 04 14, 13:30)
<p>Aš gal noriu išbandyt su raudonu vynu</p>

Bandysiu naujoviskai - su svogunu lukstais, karpytu popieriu ir raudona vaisiu arbata. Tik merlės neturiu susukimui, naudosiu liną.
Atsakyti
Siemet dazysiu kiausinius, su azuolo zieve, hibiskusu ziedlapiais, ciberzole, svogunu lukstais. Taikysiu batikos, dekupazo ir vasko technikas.
Atsakyti
Aš irgi dažau ne su laiškais, o lukštais, rašau vieną, parašau kitą. Nors ir laiškas tinka, palieka nenudažyta vieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 04 14, 15:00)
Bandžiau pernai, neblogai. Bet man gražiausi dekupažiniai su servetėlėm. Arba su svogūnų laiškais ir kažkokiais augaliukais kojinėj. Dar šilkinio kaklaraiščio pagalba galima, bet pernai kažkokio netikro šilko kaklaraiščių nusipirkau labdaroj, beveik nenusidažė, nors žiūrėjau, kad būtų šilkas 100 proc.

Reikia ne tik žiūrėti, kad būtų 100 proc. šilkas, bet ir kad geroji pusė būtų ant kiaušinio.

Aš dalį dekupažinsiu (vaikų džiaugsmui) ir klijuosiu tatuiruotes, keleri metai taip darau, gražiai išeina ir, aišku, po porą nudažysiu kiaušinių lukštais ir juodųjų vynuogių sultimis
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 04 14, 16:25)
Siemet dazysiu kiausinius, su azuolo zieve, hibiskusu ziedlapiais, ciberzole, svogunu lukstais. Taikysiu batikos, dekupazo ir vasko technikas.

Kinrožė man nelabai nudažo (gaunasi vos vos rausva), ciberžolė irgi ne visada - tik vieną kartą kažkur buvau gerai dažančios nusipirkusi, bet nepamenu kur, kai pabaigiau, tai irgi per šviesi spalva išeina, šiemet nebandysiu
Atsakyti