Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

žinai, tas mūsų gerumas tipo jau per gerklę lenda, kur jis buvo visus tuos metus saviems žmonėms?
kas rėmė agresorių (Prancūzija, Vokietija, Italija tikriausiai irgi) tai dabar tegu išsidalina ukrainiečius. Mes čia prie ko? Visada įspėdavom Europą

O ar paciai nebuvo juokinga fraze rusai puola? Ar nekalbejai, kad su rusais reikia graziai, neprovokuoti, pataikauti? Ar nedurninai Grybauskaites, kai putina teroristu pavadino?

O del ukrainieciu, tai ju cia nera labai daug, kitur daugiau. O ir tie patys jau vaziuoja atgal. Girdejau, kad grizo jau 800K ukrainieciu i Ukraina. Del skaiciu galiu klysti, nepamenu tiksliai. O kad jie vaziuoja cia irgi nenuostabu, jei moka tik rusiskai, ka jie toj prancuzijoj veiks, kaip susisnekes?

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 04 16, 10:24)
"According to the ministry, more than 57,000 Ukrainians have entered France since Russia invaded their country on Feb. 24"
Lenkija: 2 720 622

tai va! rėmė putiną ginklais ir dabar pabėgėlių pasiėmė tik tiek, kiek mes. Kur žiūri likusi Europa, kodėl nespaudžia tos parazituojančios Prancūzijos?
o Lenkija tai taip, vargšė. Matomai užsidirbo blogą karmą blogai elgdamiesi per karantiną su kaimynais biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2022 04 16, 10:42)
O ar paciai nebuvo juokinga fraze rusai puola? Ar nekalbejai, kad su rusais reikia graziai, neprovokuoti, pataikauti? Ar nedurninai Grybauskaites, kai putina teroristu pavadino?</p><p></p><p>O del ukrainieciu, tai ju cia nera labai daug, kitur daugiau. O ir tie patys jau vaziuoja atgal. Girdejau, kad grizo jau 800K ukrainieciu i Ukraina. Del skaiciu galiu klysti, nepamenu tiksliai. O kad jie vaziuoja cia irgi nenuostabu, jei moka tik rusiskai, ka jie toj prancuzijoj veiks, kaip susisnekes?</p>

ne, tos frazės neminėdavau ir nesijuokdavau, su kažkuo matyt mane maišai
man ir dabar juokinga Grybauskaitė. Pirmoji krūtiakė per upelį bėgtų su visais savo "juodais" diržais mirksiukas.gif reikia jausti savo mažumo ribas, būti adekvačiu. Durninau ne dėl to kaip vadino, negalvojau, kad jis pūkuotas, o durninau tik dėl to, kad provokuoja ir taip tiki Nato. Tikėti galima daug kuo, bet reikia suprasti savo mažumą.
Žinai, statistikas šiais laikais galima kokias nori pateikti. Dėl viruso irgi sakė, kad į kapus netelpa, lavonų krūvos ant gatvės.
Aš sakau realybę, ką girdžiu aplinkui. Aš žinau kur gyvenu ir kiek anksčiau aplink užsieniečių girdėjau ir kiek girdžiu dabar. Aš kalbu faktais, o ne sausom statistikom
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 16, 11:00)
tai va! rėmė putiną ginklais ir dabar pabėgėlių pasiėmė tik tiek, kiek mes. Kur žiūri likusi Europa, kodėl nespaudžia tos parazituojančios Prancūzijos?
o Lenkija tai taip, vargšė. Matomai užsidirbo blogą karmą blogai elgdamiesi per karantiną su kaimynais biggrin.gif  mirksiukas.gif

Lenkija puikiai pasirode pries 2 metus, kai spjove i ES normas ir uzdare sienas visiems NE LENKAMS. Tai cia tiems kurie apie Lenkija gerai galvoja.
O del Vokietijos ir Prancuzijos,, tai Vokietijai busu visiska pzdc be rusu duju, o prancuzams be rusu klientu. Cia ne sildymas o vokieciu chemijos pramone tas dujas naudoja.
Galime tuos vokiecius ir prancuzus pakeikti, bet prisiminkit is kur gaunat europine parama? UK jau nera tai is tu paciu vokieciu.
O kai vokieciai netures pinigu tai ir LT negaus pinigu...

Nu gal dabar pinigai is kruvinu rusisku duju jau kitaip atrodo?

Ubuntiene skaito ruska propoganda, jus cia vietine.
Meluoja abi. Problema didziausia yra ekonomine krize. Virusas ir karas turejo padet ta krize paslepti. Virusas nepadejo, o karo lygi galima keisti. Vakaruose zmones dar neisgasdinti pakankamai. Jau pradejo kalbet kad rusai prades naudot atomini ginkla.

O jus dar matote kitokiu iseiciu?

Jau 2 metus rezimai KAZKO LAUKIA. Skolinasi dalina pinigus ir kazko laukia. Cia jau stagfliacija konkreti be iseitis, o jie dar spausdina pinigus toliau ir laukia kazko...

Jezus sugris, ateiviai, o gal setonas ateis ir ishspres problemas?
Kol kas va shetona rado, Putino asmenyje ir jis daro ka gali
Papildyta:
Kas vyksta du metus:
Gasdinimai, lavonu skaiciavimai.

Manot shiaip sau?
Atsakyti
Jūs vieniši ir nelaimingi, kad net tokiu metu negakit nerasyti negatyvo?

Man jusu zmogiskai gqila ir norisi jus apkabinti wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 16, 11:32)

Man jusu zmogiskai gqila ir norisi jus apkabinti  wub.gif  4u.gif  4u.gif

Mes ne vienishi tokie. Musu daug ir vis daugeja, net shito nesupranti.
Shetonas ateina...
Papildyta:
Senas 1970 metu filmas... ziurejau dar per videka...

"Beneath the Planet of the Apes"

Pasauli uzkariauja bezhdzhiones o like gyvu zmoniu saujele meldziasi naujam dievui - superbombai, kuri gali susprogdinti visa zemes planeta.

Pasirodo, kad tai geriausias sprendimas ir jis ivykdomas
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 16, 11:32)

Man jusu zmogiskai gqila ir norisi jus apkabinti  wub.gif  4u.gif  4u.gif

UK sėdint ir mes nerašytume turbūt. Nepamiršk kur mes sėdim. Ir šiaip, ši šventė buvo gana reta, kai kuriuose regionuose, o krikščionims taip patiko, kad nusavino. O kai ne visi krikščionys, tai ir šventė buvo nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 16, 14:18)
UK sėdint ir mes nerašytume turbūt. Nepamiršk kur mes sėdim. Ir šiaip, ši šventė buvo gana reta, kai kuriuose regionuose, o krikščionims taip patiko, kad nusavino. O kai ne visi krikščionys, tai ir šventė buvo nebuvo.

O kas ten UK ypatingo? Tas pats sh ir ubagynas.

Tavo shvente bus uz 2 savaiciu vakare, tai cia neturetum kreipti demesio
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 16, 14:18)

Menkinti kito tikejimą lygu savęs negerbti.
Linkiu, kad suprastum, jog esi zmogus. 4u.gif ir atrastum savyje gėrį, užuojautą ir ramybę. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 04 16, 14:22)
O kas ten UK ypatingo? Tas pats sh ir ubagynas.

Tavo shvente bus uz 2 savaiciu vakare, tai cia neturetum kreipti demesio

Tavo emocinė vienatvė daro tave pažeidžiamu. Atrask tikėjimą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 16, 14:58)

Tavo emocinė vienatvė daro tave pažeidžiamu. Atrask tikėjimą.  4u.gif

Va cia nusidejeliai tikejo "mokslu". Isdure juos mokslas.
Kai kas tikejo Putinu. Putinas tikejo generolais. Rusijos vagys tikejo kad gali nebaudziamai vogti. Lietuviai tiki, kad NATO juos apgins.
Rusai tiki, kad Putinas NATO i vieta pastatys...
As nerandu kuo tiket, matant, kad pasaulis byra akyse su pagreiciu.

Nusipirkau Italisko dzino(parasyta 43 laipsniai), toniko, rytoj darysim kokteilius.
Va tikiu, kad ten 43 laipsniai...
Laukiu rytojaus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 16, 14:58)
Menkinti kito tikejimą lygu savęs negerbti.
Linkiu, kad suprastum, jog esi zmogus.  4u.gif ir atrastum savyje gėrį, užuojautą ir ramybę.  4u.gif
Papildyta:

Tavo emocinė vienatvė daro tave pažeidžiamu. Atrask tikėjimą.  4u.gif

Aš nieko nemenkinu, sakau kaip yra. Kas ėjo po ko. Pagonybė buvo pirmiau.
Skaityk:
Su Velykomis siejami įvairūs papročiai, tarp jų ir pagoniškos kilmės, pvz., Velykų kiaušiniai, Velykų zuikiai, Velykų bobutė, kiaušinių ridenimas.
Likę papročiai – marginti kiaušiniai, lalavimai ir kt. – kilę iš pagonių pavasario gamtos atgimimo šventės.

Pavasarius dabar geriau švęsti per Lygiadienius, nes išlikusi tiksli data. Mes tą ir darėme.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 04 16, 10:24)

O žemiau - Ukrainos pabėgėlių skaičiai kaimyninėse šalyse balandžio 14 d. duomenimis:

Rusija: 484 725

Klausimas, kiek ten tų tikrų pabėgėlių, ar tiksliau - išvežtų į sibirą kaip prieš 80m. 🙄
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 15, 21:41)
Ne, aš tikrai šito viso nežinojau. Dėkui, kad parašei. Per žinias to nesakė vakar arba įsijungiau per vėlai ir girdėjau tik galą.

O šiaip jau net bloga nuo viso šito. Išėjom į lauką, tai dievai padėkit, savo žmonių kalbos nėra, vien rusų kalba, tokie ir ukrainiečiai blyn verysad.gif pasijutom nu baisiai, tikrai baisiai

Kai mane juokas ima, kai žmonės pasijunta BAISIAI, TIKRAI BAISIAI, kai jiems - per daug svetimos kalbos, išjungia instagramą, uždaro mcdonaldus 🙄🙄🤦‍♀️ Tikrai blęt, labai baisu, pasaulio pabaiga.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2022 04 16, 15:59)
Kai mane juokas ima, kai žmonės pasijunta BAISIAI, TIKRAI BAISIAI, kai jiems - per daug svetimos kalbos, išjungia instagramą, uždaro mcdonaldus 🙄🙄🤦‍♀️ Tikrai blęt, labai baisu, pasaulio pabaiga.

Kvailai lygini. Prie ko čia mcdakai ar instagramai? Nesuvoki kokio mažumo šaly gyveni ir kad kuo daugiau kitataučių, tuo tavo pačios teisių ir laisvių čia liks mažiau. O kur dar ekonominiai aspektai. Juokiesi, kad dar daugiau nuvarys šalį žemyn?
Atsakyti