QUOTE(Maja Di @ 2022 04 26, 16:06)
Jo jo, rašiau, ką pati parašai susigalvojus, įdėjai kitam į burną, reiškias jau ir rašiau. Bet tu guoskis, guoskis
Tu čia visom kartoji, kad mes bijom jog mus paliks, nu nemačiau nė vienos taip teigiančios. Ir nematau nieko tokio vienai gyventi, pažįstu ne vieną laimingą išsiskyrusią moterį. O tau vis kažkodėl atrodo, kad tik aplink diedą visų pasaulis sukasi. Paliks tai paliks, patys save nuskriaus tokius lobius palikę

.
O kodėl būtinai reikia susirasti tą vyrą jei išsiskyrei? Aš tai jei išsiskirčiau nebenorėčiau prie kažko derintis,
nebent pati negalėčiau savęs išlaikyti, bet žinau kad taip nenutiks

,
man nereikia vyro tam, kad mane išlaikytų. Galima savanaudei pabūti, dėl savęs pagyventi
tikrai esi kazka rasiusi, ir ne tu viena, ir montekrista rase , neatsiminsiu tiksliai bet buvo kalba apie nedirbancias moteris ir kazka rasei, kad oi kaip blogai nedirba, o jei vyras paliktu , ka darytu.
O tu montekristos zinuciu aisku neskaitei siandiena? Tu jai tai paaiskink, kad vyro radimas nera gyvenimo tikslas

.
Rimtai vyra reiktu susirasti jei negaletum saves islaikyti ? rimtai? pasui vel sakysi,kad nerasei?

jei as negaleciau saves ar vaiku islaikyti ieskociau budu, kaip tai padaryti, nei minties nebutu del tos priezasties ieskotis vyro

cia gi prostitucija
o su vyru ne del saves gyvenam ?
as jus skaitau ir man taip keista, kas jum yra vyrai ir del ko jus su jais gyvenat?