QUOTE(Maja Di @ 2022 04 26, 16:25)
Kam tu ištrauki iš konteksto kelis žodžius? Aš gi ne apie save kalbu ( rašiau-MAN NEREIKIA VYRO DĖL TO KAD MANE IŠLAIKYTŲ), man reikia draugo, partnerio lovoje pagaliau, bet daugybė moterų gyvena vien todėl su vyru, nes bijo, kad vienos materialiai sunkiai išgyvens arba jų gyvenimas žymiai suprastės, ta prasme materialiai. Negi nežinai tokių moterų?
kelis zodzius? visas sakinys, koks dar kontekstas, labai aiski mintis:
Aš tai jei išsiskirčiau nebenorėčiau prie kažko derintis, nebent pati negalėčiau savęs išlaikyti, bet žinau kad taip nenutiks
Tai ar ne taip parasei, kad jei taip nutiktu, kad saves negaletum issilaikyti, tada ieskotum vyro, jei butum issiskyrusi, dabar tau nereikia, nei kas islaikytu, nei kito vyro tai paryskinau irgi ka ne taip pacitavau ar parasiau? Man nei minties nera kile , kad jei netureciau pajamu ieskotis vyro, darbo ieskociau jei buciau viena ir be pajamu.
kalbejai apie save ne apie kitas moteris, o pasaulyje zinoma visko yra.
As jei likciau viena, tai nezinau ar noreciau kito vyro namuose, bent jau kol vaikai nesuauge ne. O jei ieskociau veliau tai zmogaus, su kuriuo idomu, smagu, gera buti, kuriuo gali pasitiketi, jau visai kiti kriterijai butu nei kuriant seima, nes jau nebutu nei bendru vaiku, nei turtu. Vargu ar galeciau issileisti kita zmogu taip giliai i sirdi. Greiciausiai butu geras meiluzis, pasimatymai ir tiek
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 04 26, 16:41)
o kuo čia dėta meilė

Mylintis juk tavo toks pat nėštukas, abu labu tokie, būtų keista, jei jis norėtų šalia savęs gazelės, nu per amžių amžius jam negaut gazelės
Gražu lašiniai? Ar visgi gražiau normalus, sveikas kūnas? </p>
tai tu taip ir nesupratai, meile ir yra esme , mylima zmogu matai visai kitaip, jis savas. Visi tures kazkokiu trukumu, netobulumu, bet jei myli ta zmogu, jis tau bus grazus.
neziuri i zmogu kaip i atskiras dalis, o matai visa zmogu. geriau pasakyti ir su tais lasiniais zmogus vis tiek grazus, mylimas ir geidziamas. svetima gali narstyti po kauleli, ne sava.
jei nesupranti apie vyra, pagalvok apie vaikus, juk vaikas koks bebutu bus pats graziausias, mieliausias, priimtiniausias, net jei pvz jei butu virsvoris, zinoma jaudintumeisi del jo sveikatos, bet jis nebutu maziau grazus. Zvilgsnis i mylima zmogu kitoks.
Na nezinau bent man taip. Mes abu su vyru kaip sreku seimyna, nu bet man jis toks pat grazus, kaip kad buvo jaunas ir lieknesnis
Ne su kunu gyveni, o su zmogum. Gal yra kunu, kurie vos ne tobuli, visi raumenukai ismankstinti, bet klausimas ar su tuo kuno saviniku zmogum noretum gyventi. visada yra kompromisai ir visuma.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 04 26, 16:50)
<p>Žinoma, kaip baisu

Pasakyti, kad normalaus svorio, sveikas žmogus gražesnis už storą

Kaip nekorektiška ir blablabla

</p>
Ne, nieko nekorektisko, visi turim savo skonius ir patikimus, kas kam graziau. Tik tavo isitikinimas neteisingas, kad jei moteris stora, tau negrazi, tai butinai vyras turi begti pas kitas, ar ji turi nuolat drebeti, kad ja paliks ar neras vyro ir pan.
Tie dalykai visiskai nesuristi su isoriniu standartiniu groziu niekaip, nes grozis yra subjektyvus dalykas, pilna garzuoliu vienu ir nelaimingu paliktu ir pilna nestandartiniu, apsileidusiu, net alkoholikiu, kurias vyrai ant ranku nesioja ir dulkeles nupucia. Kartais ziuri ir nesupranti, kodel tas vyras ja myli, o va myli ir viskas, tai nebutinai protu paaiskinima.
Lietuvoje - tai labai dideli reikalavimai moteriai atrodyti, kaip balerina, nuolat sypsotis, atrodyti laimingai, madingai, pasitempusiai, pasipuosusiai, nors dar dirbti ir puse biudzeto minimum islaikyti seimos.