Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

pašnekėsim šia tema, kai senutės būsit, kai tikrai reiks rimtų procedūrų, nukrisite su kokiu insultu ir jei negyvensite Vilniuje tarkime ir koks pidermonas "gydytojas" žvangins per kišenę raktais, jūsų piktybiškai neveš į Santaras, tik kokią tablietką numes vieną kitą, kuri nieko nepadės. O kai įkiš jūsų giminės į tą kišenę ką, tada tik nuveš.
Dabar jauniklės aiškina kaip nieko niekam nedavė. Kokios jūs juokingos biggrin.gif

Mano mama neduoda, priežiūrą visą gauna :) 

Patys kišat-tai neverkit.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 28, 10:28)
Gautum ten kažką, bet ne viską kas priklauso, būtų kažkas nutylėta, nemaloniai aptarnautų ir pan.
Papildyta:

va va, kaip išsidavė
ir aišku, kad tempia kavutę, saldainius jai kaip minimum, tik dabar neprisipažins arba sakys, kad čia gi ne kyšiai
na arba dar variantas - pati užima geras pareigas arba jos vyras, tai jai ir šypsosi visi net ir nieko nenešant niekam, o ta galvoja, kad visi žmonės aplink ją geri ir kyšių neima biggrin.gif

Nenešiau jokių kavučių jokio euriuko, atėjus pas gydytoją neprisistatau aš tokia ar tokia dirbu ten ar ten, mano vyras toks ir toks, o giminė ohoho kokia biggrin.gif . Man nereikia, kad šypsotųsi, reikia, kad gydytų.

QUOTE(Monteverte @ 2022 04 28, 10:57)
pašnekėsim šia tema, kai senutės būsit, kai tikrai reiks rimtų procedūrų, nukrisite su kokiu insultu ir jei negyvensite Vilniuje tarkime ir koks pidermonas "gydytojas" žvangins per kišenę raktais, jūsų piktybiškai neveš į Santaras, tik kokią tablietką numes vieną kitą, kuri nieko nepadės. O kai įkiš jūsų giminės į tą kišenę ką, tada tik nuveš.
Dabar jauniklės aiškina kaip nieko niekam nedavė. Kokios jūs juokingos biggrin.gif

Oi, juokinga tu, lyg mes vakar gimusios... Praėjo tie laikai, mama nors ir trumpai buvo visiškoje medikų priežiūroje, niekam nieko nedavėm, priežiūra buvo puiki. Vienintelį kartą kada mokėjau pinigus, tai po gimdymo ginei, nes ją išsikviečiau ne budėjimo metu, tada nežinojau, kad jau buvo galima ir į kasą susimokėti, būčiau sumokėjus. Galėjus ir nieko neduoti, bet kadangi ne darbo metu pas mane atvyko, tai jau po gimdymo nuvažiavau į jos privatų kabinetą ir įteikiau pinigus ne už tai ką ji ir taip būtų dirbus, bet už tai, kad atvyko ne savo darbo laiku.

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 04 28, 11:34)
Mano mama neduoda, priežiūrą visą gauna smile.gif </p><p>Patys kišat-tai neverkit.</p>

Būtent. Patys kiša, patys šaukia.
Atsakyti
Bet ar ne keista, Lietuva pilna problemų, korupcijos, o forume susirinkusios visos tokios švarios, skaidrios, iš tokių teisingų šeimų ir aplinkos. Na tiesiog žiburiai, kelrodės žvaigždės biggrin.gif Gyvenime vien teisingi įvykiai aplink jas. Tikim, tikim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 28, 12:52)
Bet ar ne keista, Lietuva pilna problemų, korupcijos, o forume susirinkusios visos tokios švarios, skaidrios, iš tokių teisingų šeimų ir aplinkos. Na tiesiog žiburiai, kelrodės žvaigždės biggrin.gif Gyvenime vien teisingi įvykiai aplink jas. Tikim, tikim mirksiukas.gif

Aš tau jau ne pirmą kartą sakau, matai-pranešk. O perskaityti kažką laikraštyje iir baisėtis- ne problemos sprendimas.
Atsakyti

Bet ar ne keista, Lietuva pilna problemų, korupcijos, o forume susirinkusios visos tokios švarios, skaidrios, iš tokių teisingų šeimų ir aplinkos. Na tiesiog žiburiai, kelrodės žvaigždės biggrin.gifGyvenime vien teisingi įvykiai aplink jas. Tikim, tikim mirksiukas.gif

kiekvienas gyvename savo rate. Akivaizdu, iš kokio rato jūs. 

Atsakyti

Aš esu tiksavo ginei mokėjus, kad būtų per gimdymą, nu bet ji atvatė ne darbo metu

Atsakyti
Man keista tokia diskusija, kalba neina apie tai, kas ka asmeniskai daro ar nedaro, ne cia probelmos saknys. nematyti, kas darosi salyje aplink tave, na kad ir ne artimiausioje aplinkoje na keista.

Visur pasaulyje egzistuoja ir korupcija ir aferos ir tai ne joks sovietinis palikimas, tai zmogaus esme jame visko yra ir geru dalyku ir blogu, vagystes, aferos, piktnaudziavimai padetim buvo ir bus tikriausiai nuo amziu amzinuju.
Tik kitur pvz pas mus, tai ne tokiam zemam lygyje, nepaduosi policininkui kysio, ar daktaras irgi neprasys uz operacija stafkes . Zmones gerai uzdirba jiem nereikia taip zemintis ir rizikuoti, norit sukurti savo seimai normalu gyvenima ir saugo savo gera varda. Cia labiau veikia pazintys ir tavo vardas visuomeneje, jei busu geras zmogus, pazinosi koki policininka, tai jis taves ir nebaus, jei kokia ten smulkmena, perspes , patars ir t.t.

Lietuvoje problema ne ta ar kokios bobutes duos ar neduos. Problema ir vel pasikartosiu algos, pakelus zmoniskai algas, ypac medikam, policinikam, daug bedu issiprestu, jiem nereiktu plesytis per 5 darbo vietas ir kaip elgetom kysiu laukti ar emigruoti.

As asmeniskai nesu davusi kysio, nei po gimdymo, norejau is tikro, bet mano ginekloge neeme, nors atvyko nakti is namu, ne darbo metu, tai siaip dovenele nupirkau geliu saldianiu visam personalui, nors tai ir nelaikau kysiu, nes tai man atsidekojimas po visko, o ne pries.
Bet as ir neturejus sudetingu ligu ar operaciju, kur zmogui pavojus gyvybei ir t.t.
Vietinis musu mieste gydytojas, is kart pasake pas mane prieziura ir gimdymas kainuos tiek ir tiek biggrin.gif nors prieme mane budejimo metu gimdymo namuose biggrin.gif na as tik karta pas ji nuejau, nes labai nepatiko, ir kai pas ji neatvykau planiniam cezariui labai supyko, skambino sake musu bizniai baigti.... unsure.gif biggrin.gif Mano poziuris toks, jei gydytojas negydo be kysiu, tai toks jis ir gydytojas. Bet nesmerkiu tu, kurie priima pinigines padekas po visko. Kazin kas noretu tiek studijuoti, dirbti toki atsakinga darba uz kelis centus. Va brudai tai tie, kurie zmonem pavercia gyvenima pragaru , nesulauke vokelio.

O del tu paskundimu pamacius, tai tik vaikai tokio naivumo gali buti ir tiketi, kad tai kazka pakeis. Visi viska zino, kas nemiega diena atsimerkes. biggrin.gif kaip su kontrabanda, policinikai ruko kontrabandines cigaretes ir net nesislepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 04 27, 19:22)
Manau, galimai pastininke, issamiau papasakos.

Kaip yra dabar nelabai žinau, nes man tas neįgalumas nustatytas be termino ar ne 2004 metais. Tai iki jo nustatymo po traumos reikėjo gal penkerius metus kasmet ten tai komisijai dokumentus pateikt, bet tada tai ligoninėse periodiškai dažnai teko gulėt, tai viską gydantis gydytojas sutvarkydavo. Mes jam nieko nemokėjom. O paskutinį kartą, tai jau doktorantūroj buvau, VU bendrabutyje gyvenau, tai poliklinikos gydytojas sutvarkė, dvi komisijos narės atvažiavo į tą mano bendrabučio kambariuką ir nustatė tą neįgalumą be termino. O aš joms, kvaiša, net kavos neišviriau (nesusiprotėjau). Kad ten labai akivaizdu su tuo mano neįgalumu viskas buvo. Tai mano tokia istorija.

Papildyta:
Tai prie aktualijų. Jie visai bepročiai su tuo atominiu, ar tik gąsdina, kaip manot, Moonte, Idomucia?

https://t.me/TeamSobol/4743
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 28 balandžio 2022 - 13:36
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 04 28, 10:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72957300" data-time="1651132404"><div><p>Tu jauti...as galiu sau leisti iseiti I isankstine pensija vartotojo įkelta nuotraukao tu arsi iki grabo lentos. Vargšė tu vargšė. Liūtės gyvenimas toks ne is lengvuju vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Arsiu arsiu. </p><p>Vis geriau atrodysiu nei tu biggrin.gif Tipo ne pensijoj:D Na, arba anksti susenai. Gyvenimas, matyt, nelepino?</p>

A bijai kad, jei sustoresi tavo diedas taves netratins?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 04 28, 11:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72957304" data-time="1651132657"><div><p>pašnekėsim šia tema, kai senutės būsit, kai tikrai reiks rimtų procedūrų, nukrisite su kokiu insultu ir jei negyvensite Vilniuje tarkime ir koks pidermonas "gydytojas" žvangins per kišenę raktais, jūsų piktybiškai neveš į Santaras, tik kokią tablietką numes vieną kitą, kuri nieko nepadės. O kai įkiš jūsų giminės į tą kišenę ką, tada tik nuveš.
Dabar jauniklės aiškina kaip nieko niekam nedavė. Kokios jūs juokingos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mano mama neduoda, priežiūrą visą gauna smile.gif </p><p>Patys kišat-tai neverkit.</p>

Tavo seserys ja priziuri, ne tu. Is kur zinai duoda ji ar ne, gi su ja pas gydytojus nevaikstai.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 28, 12:52)

Cia jos gali buti kuo nori, todel ir pradeda maisyti tuscia erdve su gyvenimu, nes cia ju gyvenimas geresnis.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 04 28, 13:39)
Man keista tokia diskusija, kalba neina apie tai, kas ka asmeniskai daro ar nedaro, ne cia probelmos saknys. nematyti, kas darosi salyje aplink tave, na kad ir ne artimiausioje aplinkoje na keista.

Kad sitos dvi teletabes yra tūpos. Pripaise man neegzistuojanti invaliduma biggrin.gif biggrin.gif , kita, kad lietuvoms gydytojams duodu kysius gyvendama Anglijoje biggrin.gif biggrin.gif
Jos ir gyvenime tokios debiliukės? Jau gi senos bobos nu bet smegenines užšaldytos paauglysteje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 balandžio 2022 - 13:57
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 28, 14:56)
Kad sitos dvi teletabes yra tūpos. Pripaise man neegzistuojanti invaliduma  biggrin.gif  :

Tikrai ne jos, o tu pati. Ir kas čia tokio? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 04 28, 10:55)
Arsiu arsiu. </p><p>Vis geriau atrodysiu nei tu biggrin.gif Tipo ne pensijoj:D Na, arba anksti susenai. Gyvenimas, matyt, nelepino?</p>

Kokia tustybe, gyvenimo tikslas gerai atrodyti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 04 28, 14:19)
Kokia tustybe, gyvenimo tikslas gerai atrodyti?

Tikrai tuštybe. Bet vėlgi būdinga tam, kas turi problemų su saviverte.
"Žūtbūtinio siekio atitikti idealą sindromas.
Gyvename visuomenėje, kuri nuolat perša mums savo standartus. Pavyzdžiui, nepaisant nieko, reikia būti liesa, sportiška, turėti stangrią krūtinę, liekną kūną, gerą darbą, automobilį, važinėti į užsienį, turėti ryšių, rūpintis prestižu.
O juk kiekvieno žmogaus poreikiai ir laimės jausmas skiriasi.

Drąsūs ir save realizuojantys žmonės iš šių standartų juokiasi, nors kartais į kai ką ir atkreipia dėmesį, o žmonės su žema savigarba griebiasi šių normų kaip šiaudo. Jiems svarbu, kad visuomenė juos vertintų ir pastebėtų. Būti tokiam, kaip visi – patogu, tačiau taip nuslopinama individualybė."
Atsakyti