Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 28, 22:32)
Man neskauda, man kwista. Nes, kai kalbq iseina is twmos, tai yra viena, o kai is niekur atsiranda tokie parasymai, tai ppagqlvoji, kad gal kazka prqleidai.

Tavo postas buvo 6 val, klausiantis ar jau PAGULDZIAU (paguldziau?) mama i lovą  biggrin.gif

Gerai, viskas, baigiam  biggrin.gif . Nes tuoj neiskentus pradesiu pyzdavotis, nes jau juokas imti pradejo  biggrin.gif

Baigiam.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 04 28, 22:34)

👍
Atsakyti
Paziurejau video apie Vilniu, na nepasakyciau, kad kazkas is esmes pasikeite, gal parduotuviu padaugejo, kai maciau paskutini karta. Svaru tvarkinga visur, normalus tas Vilnius.
Bet man, tai ziauriai zalumos, geliu ir spalvu pritruko, nykus toks, jau net pamirsau kaip pavasaris ankstyvas atrodo Lietuvoje matyt, atpratau. Ir zmoniu mazai, as gyvenu mazam miestuke bet zmoniu centre, tiek mazai, tai buna koki sekmadieni vakare ar ryte. Dar pas mus buna gatves muzikantai, daug geliu, vaiku lakstanciu, nors maniau Airijos miestai gana nykus, bet visgi ne taip labai kaip Vilnius.
Paglavojau juk Lietuvoje zmones 6 menesiu beveik nemato zalumus. Nors kokiu spygliuociu ten pasisodintumet. biggrin.gif
Gal tas klimatas ir vekia taip charakteri visgi tautos labiausiai, nei kokios kitos aplinkybes. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 04 28, 23:27)
Paziurejau video apie Vilniu, na nepasakyciau, kad kazkas is esmes pasikeite, gal parduotuviu padaugejo, kai maciau paskutini karta. Svaru tvarkinga visur, normalus tas Vilnius.
Bet man, tai ziauriai zalumos, geliu ir spalvu pritruko, nykus toks, jau net pamirsau kaip pavasaris ankstyvas atrodo Lietuvoje matyt, atpratau. Ir zmoniu mazai, as gyvenu mazam miestuke bet zmoniu centre, tiek mazai, tai buna koki sekmadieni vakare ar ryte. Dar pas mus buna gatves muzikantai, daug geliu, vaiku lakstanciu, nors maniau Airijos miestai gana nykus, bet visgi ne taip labai kaip Vilnius.
Paglavojau juk Lietuvoje zmones 6 menesiu beveik nemato zalumus. Nors kokiu spygliuociu ten pasisodintumet. biggrin.gif
Gal tas klimatas ir vekia taip charakteri visgi tautos labiausiai, nei kokios kitos aplinkybes. unsure.gif

Netikslus video. Pilna tų šiukšlių visur, gal tik centre nėra. O žmonių centre labai daug visada kiek esu buvusi, ypač savaitgalį. Gal ten filmavo kada ryte smile.gif
Pažiūrėk https://www.google.l...l...65&dpr=1.38
ir turbūt gali primesti kaip vėjai išnešioja jas? jos pasklinda gana toli. Tai įsivaizduok koks vaizdelis žmonėms. Viskas ant žolės, pakrūmėse guli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 28 balandžio 2022 - 22:49
oho idomus komentarai is Sveicarijos apie atvyktsnacius ukrainiecius. Sunku net patiketi kad taip gali buti... unsure.gif

https://www.youtube....h?v=e550aFb7Huk
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 04 28, 23:48)
Netikslus video. Pilna tų šiukšlių visur, gal tik centre nėra. O žmonių centre labai daug visada kiek esu buvusi, ypač savaitgalį. Gal ten filmavo kada ryte smile.gif
Pažiūrėk https://www.google.l...l...65&dpr=1.38
ir turbūt gali primesti kaip vėjai išnešioja jas? jos pasklinda gana toli. Tai įsivaizduok koks vaizdelis žmonėms. Viskas ant žolės, pakrūmėse guli.

jo centra tik daugiausia, dar senamiesti
https://www.youtube....h?v=mFp7lA-qYOQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 balandžio 2022 - 22:52

pakeite zodzius 2 gimnazijose?

vaje kokia tu melage lotuliukas.gifmano mokiniai buvo 2, 5, 7kl. nebutu niekas leides dirbti, jei buciau kalbos ziniu neturejus, dieve koks nusisnekejimas nuolatinis. unsure.gifikelk ta zinute ta ant sirdies bus ramiau ir nustoti melavusi. mirksiukas.gif

ka kurti? tu cia kuri nuolat apie mane savo kazkokias svajas, tai, kad baigiau teologijos bakalaura pries 100 m nedaro manes teologe. Na bet jei tau taip idomiau gali mane vadinti taip, as is vis nesitapatinu nei su savo issilaviniais, nei darbais, as esu zmogus supranti, ar sudetinga?
Papildyta:
tik degradai gali saipytis is senu zmoniu, kazin ar paciai taip nebus. nors nieko nezinau apie tavo mama ir kodel ji tai parase, speju kur rasei, kad mamai reikalinga prieziura, o ji matomai ci aforuma nuo ausros iki ausros konspektuoja doh.gif

Tu esi beraštė. Antros klasės lygio dalykai tau neįkandami, neskiri net galūnių iai ir ei. Tad juokingai skamba bet koks tavo aiškinimas, kokie protinga esi ar kad dirbai mokytoja. vargšai vaikai.

Atsakyti

Aisku, maniau, kad gal tavo mamai prieziuros reikia, vadinasi irgi susifantazavo, keistuole tada is vis. Gal uzgerus? unsure.gif

Tai va kad niekas nezinom, kaip toje senatveje gali buti ir is to saipytis na svelniai sakant keista. Mano drauges mama, atrode sveika moteris ir grazi, beja, buvo ir be virsvorio, uzpule Alzhaimeris, dabar jau mirusi, ir ziurejo vyras ja kaip maza vaika paskutiniais metais. Tai kaip skaoma nespjauk i sulini....
Papildyta:
kazin kiek tokiu pasaulyje vaiksto, balsuoja, renka mums valdzia... o seniau maniau Klausimelis laida sureziusuota.... biggrin.gif

Ačiūdie, kad jums renka valdžią. Bet lyg ir buvai patenkinta airės valdžia ir tvarka? 

Atsakyti

:D nu va, šaunuolė, ir pakeliavai po Vilnių :D Kaip visada, visas gyvenimas ekrane :D 

Atsakyti

Pažiūrėk https://www.google.lt/search?q=šiukšlės+Vil...65&dpr=1.38

jau neramu, kur tu ten gyveni? Kirtimuose kokiuose gal???? 

Atsakyti

Aš tai galvojau pilnatis gal, bet nu ne...

Atsakyti

Kai kurios nuolat gyvena pilnaty :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 04 29, 08:28)
<p>Kai kurios nuolat gyvena pilnaty biggrin.gif</p>

Aš tai galvoju, jokie mačo į namus parnešami melejonai dvasios ubagystės neišpirks.
Atsakyti