Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

As nerasiau prie ko Airija, beraste, ismok saliu pavadinimus, rasosi is didziosios ir ne aire, o Airija, dieve dieve, kokia atsilupus ir su teksto suvokimu padirbek biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
As labai daug kritikos turiu Airijos valdziai, tik tiek, kad ji vis tiek geresne uz LT ir nelabai kam idomu butu , jie cia apie tai rasyciau.

Taip, nes šūdas niekaip nesupranta, kodėl, kur jis bebūtų, smirda.

.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 04 29, 19:37)
Tu beraštė. Todėl bet koks tavo gyrimasis, kad buvai mokytoja, juodina šią profesiją.</p><p> Dabar aišku?</p>

Kas berastei musu neaisku vis?
Kur cia tau gyrimasis? blink.gif yra cia kuo girtis? Lietuvoje jei ne pagalbinej mokeisi, galejai tapti mokytoja, tas pats, kas pardaveja, visai nereikia jokiu iskiritniu talentu, net bakalauro nebutina isigyti, bent buvo, dabar nezinau doh.gif
is vis pre ko cia as? cia ne man rasyk is vis pastinikei ji ta tema apie mano darbus vis pradeda, as jai parasiau az, ji vis apie tai varo ir varo nepavargdama, o ka as tureciau neigti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 balandžio 2022 - 18:58
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 04 29, 18:50)
Nekalbu apie klaidas painiojant raides , rašant iš mobilaus. Net apie i y kokias nekalbu. Iš jos rašymo akivaizdu, kad nuo 2 klasės varnas gaudė mokykloje. Manau, kad ir pati tai matai.</p>

Aš irgi ne apie tai.
Matau ir savo ir kitų klaidas.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 04 29, 19:57)
Taip, nes šūdas niekaip nesupranta, kodėl, kur jis bebūtų, smirda.

bandai kazka metaforom, bet zinok nesigauna, na ne tau tekstu rasymas, ne tau....

Tik fanatikam idiotam palatose be duru rankenu viskas gerai biggrin.gif arba teletabiam kitiap sakant biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 04 29, 19:43)
Sakė MUMS biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif . Lyg ji gyventų Lietuvoj biggrin.gif .Atsidžiaugt negaliu, kad tokios dvasios ubagės emigravo į aires, norges, londes...Vis mažiau šiukšlių.

debile mum turejau omenyje visa pasauli, nes tokiu teletabiu kaip jus tikrai ne tik Lt veisiasi.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 04 29, 19:48)
Būtent, čia ir pagavau jąsmile.gif </p><p>Vargšė, sėdi ten n metų, o vis dar mintimis ir siela čua 🤭</p>

save prigavai teletabe, nes teksto nesugebi suprasti amziais ir kas tave kru laiko tokiam darbe doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 04 29, 19:50)
Nekalbu apie klaidas painiojant raides , rašant iš mobilaus. Net apie i y kokias nekalbu. Iš jos rašymo akivaizdu, kad nuo 2 klasės varnas gaudė mokykloje. Manau, kad ir pati tai matai.</p>

ir vel debiliuke nusisnki, rasant mobiliu yra predictive tekstas is vis klaidu neimanoma padaryti biggrin.gif
kartok kaip mantra bele tave ji ramina
Atsakyti

Nu va, ir kada čia bakalauro mokytojams nereikėjo?...

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 04 29, 20:03)
<p>Nu va, ir kada čia bakalauro mokytojams nereikėjo?...</p><p></p>

Musu kartai,ta tikrai, dabar nesidomejau itariu tas pats, mano 3 klasiokes mokesi aukstesniojoje ir igijo profesija mokytoju ir tebedirba dar, o mokesi labai net vidutiniskai mokyklose. Niekas is geriausiu mokiniu nedirba mokytojom, pedagoginis net Vilniuje buvo viena is zemiausio lygio aukstuju mokyklu.
debile blyn, girtis atrodo tuo butu galima doh.gif lotuliukas.gif jei niekru neistodavo daugiau, na tai kur i pedagogini lotuliukas.gif

kaip visada kaip is medzio nukritusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 balandžio 2022 - 19:08

Karta ta pati, bet woops, bakalauro reikėjo.

Tai todėl tokia beraštė esi, kad be bakalauro net???

Atsakyti
Oi negaliu, susinervino kremlinė. Ne veltui sakoma, kad jei aplink debilai vaidenasi, pažiūrėk kas centre biggrin.gif
Papildyta:
Montektista, aš irgi daug klaidų darau bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 04 29, 18:43)
Nereikia nk ieškoti. It taip matosi.
Pagal jus tai konteinerių nėra, šiukšlių nėra, kainos nekyla, benamių nėra ir t.t. čia jums ne bitės ir musės.

Vel eilinis kartas, kai savo pezalus man i burna brukat?

Jau minejau, mano kieme sodyboje ir Vilniuje yra konteineriai, tai kaip ju NERA?
Apie kainas, as cia isvis nekalbejau, nemeluokit.
Apie benamius irgi, vel eilinis melas.
Atsakyti
Daugiabuciu rajone gyvendama, montekrista jį vadina miegamuoju. biggrin.gif
O mat radnaja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 04 29, 19:24)
Vel eilinis kartas, kai savo pezalus man i burna brukat?

Jau minejau, mano kieme sodyboje ir Vilniuje yra konteineriai, tai kaip ju NERA?
Apie kainas, as cia isvis nekalbejau, nemeluokit.
Apie benamius irgi, vel eilinis melas.

Ane? bigsmile.gif
Dėl trąšų kainu? Ne jūs rasete?
Tai kyla kainos? biggrin.gif
Karo nebus... Čia gi tik mano fantazijos buvo, anot jūsų. Ne jūs raset?
Jūsu bažnytkaimyje konteinerių nėra? Ar ne jūs raset uzvakar asakai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 29 balandžio 2022 - 19:38

Oi negaliu, susinervino kremlinė. Ne veltui sakoma, kad jei aplink debilai vaidenasi, pažiūrėk kas centre biggrin.gif
Papildyta:
Montektista, aš irgi daug klaidų darau bigsmile.gif.

Oi ne, brangioji, tai kas kita. 

Atsakyti