Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 10, 12:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72959805" data-time="1652174974"><div><p>Oi...visai sugadinai vaizdelį....vaikscioti pries dieda keliais - malonumas?
N7 nakum...as gwriau jau tada pasakysiu, kad kelienus skauda nevazmožnai...</p></div></blockquote><p>vaikščioti keliais? Tai vienintelis malonus dalykas, kas tau šauna į galvą, kai klūpi prieš vyro klyną?.............................</p>

Nuo tokio intelektualaus pokalbio apie tavo minties galias, tu perejai vel prie birkos. Nu fui, fui...boba metuose, o visos kalbos tik qpie birkas. Koks zemas lygis, koks neissiauklejimas, kokie žemi polėkiai pas tavy.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 10, 12:35)
Tai butent, jei ji gime augo Lietuvoje,mama lietuve, kaip ta uosviene ja butu ruse vadinusi, kazkoks absurdas. arba ten kazkokia neadekvatu gimine. Siaip keista, kad is tokiso geros seimos mergaite taip anksti istekejo, pasigimde vaika gana jauna. Gal is reikalo zenijosi ir anyta nebuvo del to jau tokia uztikrinta ar tas vaikas jos sunaus.... unsure.gif
vienu zodziu paskajo ja pasakoja ji savo pasakas, bet daznai galai nesueina  biggrin.gif man dzin is tikro, bet tai kam is vis cia pasakotis tokius dalykus, jei nenori teisybes pasakoti, geriau romanus rasytu.

Ka ir rasau - prisiraso pacios, prisifantazuoja ir galiausiai paskui pacios pasimeta savo meluose.
Kiek kartu as teletabems sakiau - sugalvokit toki melą, kurio negalesit uzmirsti ir tada meluokit i sveikatą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 10, 07:52)
Ogo, tai kokio dydžio tavo sklypas, kad malkoms medžių užtektų metams??? Wow 😆

As jau ne karta rasiau koks, ar mano beda, kad tu nesugebi to isidemeti? Bent du zodzius gal isidemeti sugebesi? PAKANKAMAI DIDELIS, ir Amadeja teisi, ten daug senu dideliu medziu, mums sildymuisi uztektu 10 m, jei jais sildytumemis, dar prisodinom virs 50 medziu, cia be vaismedziu. Tai dar po 10-20 m bus dar ju daugiau. Labai tikiuosi, kad neprieisim prie tokiu kriziu, kad reiktu juos kristi ir kurentis.
Ziurim dabar apie galimybe isideti oras vanduo, nes musu tiekejes elektros beveik visa elektra gauna is vejo jegainiu. O ateityje dar noriu uzsideti ant stogo saules baterijas. mirksiukas.gif
O tu kaupk kaup pinigelius ir ziurek, kaip jie nuverteja.
Atsakyti

As jau ne karta rasiau koks, ar mano beda, kad tu nesugebi to isidemeti? Bent du zodzius gal isidemeti sugebesi? PAKANKAMAI DIDELIS, ir Amadeja teisi, ten daug senu dideliu medziu, mums sildymuisi uztektu 10 m, jei jais sildytumemis, dar prisodinom virs 50 medziu, cia be vaismedziu. Tai dar po 10-20 m bus dar ju daugiau. Labai tikiuosi, kad neprieisim prie tokiu kriziu, kad reiktu juos kristi ir kurentis.
Ziurim dabar apie galimybe isideti oras vanduo, nes musu tiekejes elektros beveik visa elektra gauna is vejo jegainiu. O ateityje dar noriu uzsideti ant stogo saules baterijas. mirksiukas.gif

o tai ko slepi kiek tavo arų? Kas čia tokio? Mes pvz turim 11ar 12 (užmiesty) nu ir kažkur žemės su mišku 2 ha, bet ten nesiskaito, nieko nedarom. Tai ko tu bijai?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 10, 12:41)

Siais laikais kaupti turtą pinigais yra kvailiau už kvailą.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 05 10, 09:13)
<p>Smaikscios 😂   europej viskas geriau nei namuose 😂 O mes - nei medziu ,nei suliniu,saltiniu,greziniu (su ir be elektros) neturim ,vandens bokstu . Aplamai ,net bulves mum vakarieciai pesa.</p>

O ko tu stebiesi, Montekrista neturi, nei sodo, nei darzo, nei medziu, bent taip pati sake, kad jai nereikia. Gyvena bute ir visiskai priklausoma nuo valdzios malones.
O bulves, jo tu teisus, dauguma is lenku atkeliauja i Lietuva.

o tu turi soda, darza?

senesne diskusija butu, kas butu kaip gyventume, jei butu kokia didele krize , kas panasu ir darosi. Mazai laimes manau butu bute gyventi, mano buvo tokia nuomone, montekrista sake, jai finansines pagalves uztektu, va musu poziuriai ties cia issiskyre. O tu kaip manai kas geriau krizes atveju nuosavas namas, sodas, ar butas su sutaupytais eurais?
Atsakyti

Finansinę pagalvę-bent pusmečio atlyginimų dydžio-reikia turėti visiems. Tai nėra kaupiamas turtas.

Atsakyti

Medžių turim, bet ten jauni riešutmedžiai, senų yra-rudenį kai reik sugrėbt, per akis man jų :D Daugiau nė už ką, tujų gana :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 10, 12:45)
<p>Finansinę pagalvę-bent pusmečio atlyginimų dydžio-reikia turėti visiems. Tai nėra kaupiamas turtas.</p>

Tai, kad kiek pati rasei cia, tu daugiau nieko ir neturi. Sodas ir tas uošvių.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 10, 12:46)
<p>Medžių turim, bet ten jauni riešutmedžiai, senų yra-rudenį kai reik sugrėbt, per akis man jų biggrin.gif Daugiau nė už ką, tujų gana biggrin.gif</p>

Tokia zeme Lietuvoje nera brangi. Pardavus dar pusmeti pragyvwntum ir viskas.

Nu ka, montekriatos cia nera gi, cia tik jos abra kadabra mintys pacios barskinasi klavisais. Alšai taip nemoku, sugebejimu neturiu, einu darytis pedikiurą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 gegužės 2022 - 11:51
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 10, 09:36)
ne, nu tai ten namai 5 kambarių keturiems žmonėms, miškas nuosavas malkoms, šuliniai, daržovėms arų belen kiek, žo, netenki darbo-ir išgyveni taip biggrin.gif 

nelabai surpatau, o tau kazkoks stebuklas namas su 5 kambariais? na yra mazesniu, bet jau nelabai daug. Tu pati statytumeisi mazensi nama?
Nereikia belenkiek darzovem, dabar gal 2 aru turim darza, pamazu plesiuos, be ir dabar pakanka ir darbo ir darzoviu. Burokeliu pvz dar nuo pernai turiu puse kibiro . mirksiukas.gif Tu netingek ir tu turesi, nereiks pavydeti biggrin.gif
Atsakyti

Tai, kad kiek pati rasei cia, tu daugiau nieko ir neturi. Sodas ir tas uošvių.
Papildyta:
Tokia zeme Lietuvoje nera brangi. Pardavus dar pusmeti pragyvwntum ir viskas.

Uošviai mirę.

O kam parduot, reikia žinot kam tie pinigai, jei pardavinėt. Tegu būna.

Atsakyti

nelabai surpatau, o tau kazkoks stebuklas namas su 5 kambariais? na yra mazesniu, bet jau nelabai daug. Tu pati statytumeisi mazensi nama?
Nereikia belenkiek darzovem, dabar gal 2 aru turim darza, pamazu plesiuos, be ir dabar pakanka ir darbo ir darzoviu. Burokeliu pvz dar nuo pernai turiu puse kibiro . mirksiukas.gifTu netingek ir tu turesi, nereiks pavydeti biggrin.gif

nu mes su vyru kartu miegam, tai turimų keturių kambarių mums gana :)

Tai kiek arų turite? Kas čia per paslaptis?

Kai sugalvosiu, kam man tiek burokėlių, tada pavydėsiu, bet kol kas nueinu-nusiperku gatavų, tai ačiū. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 10, 10:14)
Patsai gerai pagalvok. Koks didis pasiekimas gyventi uzsienyje, zinoma kai kitu pasiekimu neturi mirksiukas.gif
Butent, jokios pasaulio krizes nemotais, net Lietuvoje esancius isiskolinimus gali susimoketi.

O kas tau pasiekimai gyvenime?
As tai nesiekiu kazko ypatingo gyvenime, paprasciausiai normalaus gyvenimo savo seimai.
Tau aisku gal sunku suvokti, bet taip kazkam isigyti namus irgi pasiekimas. Tu daug ka gavai gyvenime kaip savaime suprantamus dalykus, tai daug ko ir nesuprasi.
Taip seniau norejau tuos namus susikurti Lietuvoje, bet nesugebejau, dabar kuriu kazkur kitur ir taip mum pasiekimas yra, kad mes islipom is visu kriziu, kad kuriames namus, kad islikom kaip seima, as tuom dziaugiuosi ir uz viska dekinga gyvenime, dekinga visom gyvenimo pamokom. jei per tai bandai ikasti zinok nepasiseks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 10, 10:17)
matosi žinokit, kad pavydit jai namo biggrin.gif

net keista man atrodo, toks elementarus dalykas, net ne musu, o su paskola kol kas tas namas, dar beveik 20 m moketi paskola, dar kiek darbo ideti ir dedam, kad susikurti tai, ka norim. Pradejom nuo minuso antra kart gyvenime, o jos jau seniai kuriasi sau gerbuvi ir ko cia pavydeti? O ju gyvenimas gi toks tobulas, visko pertekes. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 10, 10:22)
Nu susimokės. Viskas pamažu, gi ką tik pirmąsyk gyvenime buitinę techniką nusipirko</p>

biggrin.gif ziuriu megsti irgi pasakas, pirma kart buitine technika isigijom, kai man buvo 22 gal biggrin.gif Nejau tu man ir indaploves pavydi? negaliu patiketi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 05 10, 10:36)
<p>Aš tai savo beveik turiu, tik darbo ten dar...
Vakar pasodinau pomidirus, pabando tik neužaugt 😁

tai va kai turi suvoki, kiek darbo reikia ideti i ta geri ir kad nera ko pavydeti biggrin.gif rankos, kojos juodos, kas savaitgali , subadytos ir nusidilgintos biggrin.gif O cia darzai tokie, kad 10 k daugiau zoliu nei Lietuvoje, plius augancios gervuoges ir sraigiu antpuoliai, nes niekas gi neisala ziema. Mano mama kai pamate, kaip cia, sako man tai kantrybes neuztektu cia darzu auginti. biggrin.gif bet zu tai kiek dziaugsmo jau kai matai augancius.... wub.gif

QUOTE(Amd* @ 2022 05 10, 10:51)
Man tai labai nuotaiką pakėlė tas Lend Lease pasirašymas.Ir data faina... 😁

o cia kas?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 10, 11:14)
Diedas nedave pinigu juodzemiui uzsipirkti daržui?

Tau nereikejo cia inikti rasyti postus, nes kuo daugiau rasai, tuo labiau kvailesnis atrodai.
O kas baisiausia, tai kad mano issidirbinejimus su teletabemis priimi uz gryna piniga. Ne tau mano postai skirti yra, o boboms ūsus patampyti.
Ar seniai gi buvo tas laikas, kai suteikei man visa informacija kaip sunaaikinti teletabes istatymu pagalba? Ka as tau atrasiau? Kad aciu, bet kol kas nepasinaudosiu, bet issisaugosiu, nes man tai žaidimas su ligotais personazais.

Jo mes pirkom zeme lysvem, pabandem idirbti esama, tai vargo vakariene biggrin.gif

aha kazkas rimtai arbuzeliui nutiko, kazkokie keisti postai. kas zmonem darosi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 gegužės 2022 - 12:05