Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Nu kad rusai sunaikino ukrainieciu ta sandeli ,,objekt 711,, kuri state metro statytojai, tai gal kazka panasaus ir amerikonai galetu. 

Atsakyti

Aš ne prokurorė. Iš kur pas mane įrodymai gali būt? 🤔

Tai vienu žodžiu nieko nezinai, tai kam is vis kažką rasai? 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 12, 16:22)
Tai gal pačiai mąstyt reikia?
Dar pasakyk, kad tame Kolos gręžiny sėdi ir po savim šika biggrin.gif

Paskaityk del ko negreze giliau. 12 km gylyje tikejosi temparaturos 100 laipsniu o realia jau buvo 180 laipsniu, uolienos ten kazkokios pasidare panasios i plastmase, grezti buvo neimanoma.

180 laipsniu duchovkej nelabai noretum gamtiniu reikalu, mesa kepa tokioj temperaturoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 12 gegužės 2022 - 15:41

Kad ir šis:
https://www.facebook.com/z.justinas

Justinas Žilinskas
Gegužės 6 d., 15:04 ·
Ką gi, Paleckis sės. Tad dabar jau galiu papasakoti ir savo istoriją, ir kaip aš su ta byla susijęs. (tl;dr)
Vieną dieną gavau skambutį iš prokuratūros - paslaptingą. Prašo atvykti ir nieko neaiškina. Galvoju - po galais, ką gi aš čia tokio padariau? Negi kokie VRK Naisių reikalai tęsiasi (Karbauskis gi buvo mus apskundęs). Nuvykstu. Pareigūnai sako: turime sudėtingą situaciją. ?!? Netrukus bus paskelba apie bylą su skambiomis pavardėmis, bet turime jums pasakyti, kad jums yra kilusi grėsmė. ?!?!? Rodo man dokumentus - ir matau prieš akis sąrašą, rašytą ranka, rusų kalba: доц. др. Юстинас Жилинскас - обосновал применение "ответсвенности" (Doc. dr. Justinas Žilinskas - pagrindė "atsakomybės" taikymą) (ar kažkas panašaus, bet atmintis nufotografavo būtent taip), šalia - dar kelios pavardės. Ir man sako, čia - reikalai, susiję su Sausio 13-osios byla, kur rusai kelia bylas mūsų teisėjams ir kitiems asmenims, apie juos renkama informacija, ir šita informacija, galimas daiktas, perduota rusams. Ooookei, ką gi tai reiškia? Mirksiu ir klausiu. Ogi tai reiškia, kad nuo šiol, jeigu tik turite išvykti iš LT, turite mums pranešti, ir pranešti grįžus, kadangi rusai, jeigu inicijuos tarptautinį arešto orderį, o mes nespėsime jo nuneigti, jus gali suimti, o tada jau kaip pasiseks suspėti jus ištraukti. Mes dar dirbsime su URM, kad jums pagelbėtų, bet nuo šiol taisyklės tokios.
Kitaip tariant, aš buvau sąraše tų žmonių, apie kuriuos Paleckis rinko asmeninę informaciją, kurią planavo perduoti rusų ambasadai.
Atvirai - jausmas nemalonus, man ant nosies kelionė į Hagą, ir šiaip - ikikovidiniais laikais gi keliaudavau šiek tiek. Taigi, per tą kalės vaiką, keletą metų aš prieš keldamas koją iš Lietuvos turėjau pasitikslinti - gal yra orderis? Ne, nėra, galiu keliauti. Viena vertus, tai buvo tarsi medalis - matyt, mano kuklus indėlis į šituos reikalus pakankamai svarbus, kad kažkoks Mordoro šnipas dėmesį atkreipė (dar nežinojau, kas jis), kita vertus - bliamba, nuo tada oro uostų patikros visada kėlė šiokią tokią įtampėlę.
Na, ir paskui man tenka skaityti kai kurių ponų argumentus, koks Paleckis nekaltas, kaip čia viskas baltais siūlais siūta, ir kokie čia niekai tas jo rinktos, bet neperduotos informacijos nusikaltimas. Ir čia sau atsargiai prisiminiu, kad K. Girnius buvo labai nustebęs ir susierzinęs (visiškai pagrįstai ir aš tam pritariu), kai sužinojo, kad su juo VSD kažkada lyg ir kažkokį prevencinį pokalbį norėjo turėti, ar kažką panašaus. Tai vat spėčiau, kad toks pokalbis šiek tiek mažesnis nemalonumas nei tai, ką iškrėtė Paleckis, nes, kiek suprantu, pradinėje stadijoje visiškai nebuvo aišku - turi tą informaciją rusai, ar neturi, ką su ja darys, ir pan. Ir tiems žmonėms, patekusiems į "Paleckio sąrašą", buvo gana nesmagu. Teisėjams, kuriems Maskva iškėlė bylas, manau vis dar nesmagu.
Kasacija jau žiūrės tik teisinę bylos pusę. Gal dar bus Europos žmogaus teisių teismas (bent jau peticija neabejoju, ar teismas priims - kitas klausimas), pamatysim.
Tačiau - šešeri metai kalėjimo yra daug, net įskaičius jo kardomąjį kalinimą, liko dar ketveri su puse. Jeigu gerai elgsis, gal paleis anksčiau. Bet faktas - šeimų marše vienu lankytoju bus mažiau. Ką gi, vienas mano darbo kolega per pernykštį maršą jam įteikė Bibliją. Dabar turės daug laiko studijoms. Gal atsivers? O gal Putinas iki to laiko nuvirs. Ir, kaip žmogui man jo gaila - nežinia, kas turėjo susisukti smegenyse, kad nueitų tarnauti Mordorui. Bet pats pasirinko. Ir nepanašu, kad to pasirinkimo gailisi netgi karo Ukrainoje kontekste. Taip pat tuo pačiu sveikinu visų renginių, kur jis užsukdavo organizatorius - kadangi neturėjote cojones anei noro jo išvyti/išmesti, nesistebėkite, kad būsite tapatinami. Nusipelnėte.
Remkime Ukrainą.
35 komentarai

Čia tipo is to kažką nuspręsti galima? Kažkokios pavardės ant lapelio, čia tipo Palwckis perdavė rusam kažkokį sąrašą  ir visus įtraukė nusikaltėlių sąrašus šiaip sau? Ir kažkas tokiais briedais tiki? 

Atsakyti

Kai gerai būtų 😍

Kad prasidėtų 3 pasaulinis? Jum ten rimtai kokius chipus į smegenis sudėjo? 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 12, 15:40)
Čia tipo is to kažką nuspręsti galima? Kažkokios pavardės ant lapelio, čia tipo Palwckis perdavė rusam kažkokį sąrašą  ir visus įtraukė nusikaltėlių sąrašus šiaip sau? Ir kažkas tokiais briedais tiki? 

Pastininke, anai reikia daaaaakumento su diziausia peciate, o dar geriau visa teismo byla. Bet abejoju kad ir tai tiks, nes gali buti ne tuo sriftu parasyta biggrin.gif
Atsakyti

Uralo kalnuose Putino bunkeris yra irengtas naturalios kilmes olose, kurios sieka 30 km gili. Bent taip yra tegiama. Amerika, tikslingai kure ginkla, kuris griautu bunkerius.

O vargeli kokia tu glusa, tai gal I Marsa Putinas išskrido. Ale kaip zombem limpa makaronai 😂😂😂

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 12, 15:45)
O vargeli kokia tu glusa, tai gal I Marsa Putinas išskrido. Ale kaip zombem limpa makaronai 😂😂😂</p>

Ne i tavo lervyna, kur rekuperatorius stovi mirksiukas.gif

Idomucia as sutinku, kad as galejau padaryti klaida, ne taip perskaityti. BEt tai esmes nekeicia. Bet va lerva, ir Monteverte pagavusios tavo passa, bando sumenkinti faktus, kodel puleris nebekliedi apie atomini kara.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 gegužės 2022 - 15:48

Pastininke, anai reikia daaaaakumento su diziausia peciate, o dar geriau visa teismo byla. Bet abejoju kad ir tai tiks, nes gali buti ne tuo sriftu parasyta biggrin.gif

Man tiks ir logiški paaiškinimai, nu bet tau tai negresia logika 🙈😂😂😂😂

Atsakyti

Ne i tavo lervyna, kur rekuperatorius stovi mirksiukas.gif

Ka rūkai? Ar šiaip silpnaprotyste? 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 12, 15:46)
Man tiks ir logiški paaiškinimai, nu bet tau tai negresia logika 🙈😂😂😂😂</p>

Dienos humoras lerva turi logika.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 12, 15:47)
Ka rūkai? Ar šiaip silpnaprotyste? </p>

Prabilo, ta kuri isaugo aludese tarp girtu vyru ir mandavoskiu.
Atsakyti

Dienos humoras lerva turi logika. Papildyta: Prabilo, ta kuri isaugo aludese tarp girtu vyru ir mandavoskiu.

Nelaiminga tu moteris, o atrodo gi visko turi, tai ko trūksta? 

Atsakyti