Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amd* @ 2022 05 12, 21:04)
<p>Lutuke, o ko nekomentuoji Suomijos sprendimo? 😉</p><p>Nėr apdeito ką rašyt? 🤔</p>

Bet matėt, koks bunkeris Helsinkyje? bigsmile.gif
https://www.youtube....h?v=uppc-_muARw

Atsakyti

Paziurek kaip burbanti man bando kasti del transeksualumo. Bando vienaip, i kita vieta ir nesuranda kur cia ta skaudama.. Koks provalas...
Isivaizduoju, jei buciau kokia pazeidziama, tai su pasimegavimu sutryptu i meshla. Ir vadina jautria... Na taip, palyginus su gelezines armaturos gabalu ji yra glezhna.

Bet juk kitaip neina siame pasaulyje... Imi metaline lazda ir dauzhai per dantis, nes jei parkrisi tai sudauzhys tave

Kibt, kad žmogus trans, bi ar homo, tai tas pats ką kibt, kad vyras ar moteris... Kaip tai gali būt kažkieno kito iš šalies kažkoks reikalas aš nesugebu suprast. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 12, 21:09)
As tau kandu del penCijinio marazmo, alio, garaž  biggrin.gif  kazka sumaisei savo marazmatineje galveleje.

Tu gal kokia asociale, kad jau piktina tie kurie gauna pensija? As pensijos negaunu, man ji dar tolokai.
ZInau viena pazistama, kuris pensija gauna nuo 40 metu. Tarnavo armijoje, laipsnis buvo neaukstas tai anksti i pensija isleido. Tai jau pasikartu, jei butum jo zmona ar sesuo
Atsakyti

Bet matėt, koks bunkeris Helsinkyje? bigsmile.gif
https://www.youtube....h?v=uppc-_muARw

Nemačiau. 

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 12, 21:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72960717" data-time="1652378556"><div><p>Paziurek kaip burbanti man bando kasti del transeksualumo. Bando vienaip, i kita vieta ir nesuranda kur cia ta skaudama.. Koks provalas...
Isivaizduoju, jei buciau kokia pazeidziama, tai su pasimegavimu sutryptu i meshla. Ir vadina jautria... Na taip, palyginus su gelezines armaturos gabalu ji yra glezhna.

Bet juk kitaip neina siame pasaulyje... Imi metaline lazda ir dauzhai per dantis, nes jei parkrisi tai sudauzhys tave</p></div></blockquote><p>Kibt, kad žmogus trans, bi ar homo, tai tas pats ką kibt, kad vyras ar moteris... Kaip tai gali būt kažkieno kito iš šalies kažkoks reikalas aš nesugebu suprast. </p><p></p>

Tau, debilei, kazkoki šūdą parašė teletabis ir tu vsio - tiki labiau, nei tėvu motina biggrin.gif Bet ir glušė tu biggrin.gif
Atsakyti

Burba, aš nesu iškėlus sau tikslo mamkose. 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 12, 21:13)
Tu gal kokia asociale, kad jau piktina tie kurie gauna pensija? As pensijos negaunu, man ji dar tolokai.
ZInau viena pazistama, kuris pensija gauna nuo 40 metu. Tarnavo armijoje, laipsnis buvo neaukstas tai anksti i pensija  isleido. Tai jau pasikartu, jei butum jo zmona ar sesuo

Asilo galva, tavo nusišnekejimai amžini juokina, o ne tavo penCija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 12, 21:12)
Kibt, kad žmogus trans, bi ar homo, tai tas pats ką kibt, kad vyras ar moteris... Kaip tai gali būt kažkieno kito iš šalies kažkoks reikalas aš nesugebu suprast. 

Tiesa sakant moterim dar blogiau. Boba, beviltishkas daiktas. Jei trans, tai dar "nu vyras su keistais prikolais, vis tiek zmogus".

Vienai podruzkei taip darbe atvirai pasake, cia Vokietijoje.

Bet esme zmoniu piktumas norejimas prisikabinti, o jei silpnas tai sutrypti... Priezastis nesvarbi... Va pensija gali buti priezastis. Bet kas gali buti priezastis
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 12, 21:15)
Asilo galva, tavo nusišnekejimai amžini juokina, o ne tavo penCija  biggrin.gif

Tau gal klimaksas? pagerk hormonu nes visai nukvaksi. Gali ir i psichushke ishvezhti
Atsakyti

Tau, debilei, kazkoki šūdą parašė teletabis ir tu vsio - tiki labiau, nei tėvu motina biggrin.gifBet ir glušė tu biggrin.gif

Oj, ačiū, tu irgi trenkta boba 🤩

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 12, 21:15)
<p>Burba, aš nesu iškėlus sau tikslo mamkose. </p>

Nebutum iskelusi, butum jsu senai pqpasakojusi ir apie savo vaikyste. Manau tai daug ka paaiskintu tavo neisrankiuose seksualiniuose santykiuose. Dabar gi tu bandai elgtis, kaip teletabes - pas mane viskas tobula. O tai yra tavo didziausia klaida. Tobulu gyvenimu nera. Teletabems mamkos yra saves padrasinimo, itaigos sau, kad pas jas viskas geriau, nei is tikruju yra, meka. Tu gi jas mėgdžioji, piemenaite tu musu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 05 12, 21:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72960727" data-time="1652379265"><div><p>Tau, debilei, kazkoki šūdą parašė teletabis ir tu vsio - tiki labiau, nei tėvu motina vartotojo įkelta nuotraukaBet ir glušė tu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Oj, ačiū, tu irgi trenkta boba 🤩</p>

Tai be abejo biggrin.gif Mano avataro nematai kiba? Ne tik durna, bet dar ir žliba?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 12, 21:02)
Bet juk kitaip neina siame pasaulyje... Imi metaline lazda ir dauzhai per dantis, nes jei parkrisi tai sudauzhys tave

eik jau, tai sėdėtum tada jau iki gyvos
o gal sėdi?

energetika svarbiausia, tik ji. Pasižiūrėk kokie mažiukai špingaliukai visi hitleriai, bonapartai, putinai...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 12, 21:21)
eik jau, tai sėdėtum tada jau iki gyvos

Tai vadinasi Lietuvoje nesunkus sveikatos sutrikdymas
Atsakyti