Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 05 17, 16:34)
Tie prancuzai tikri suskiai, Sarkozi pasiko Sakartvelui, Makronas bando sikti...

Ania? Seniai čia jums jis patiko, seną žmoną gyrėte ir gynėte? biggrin.gif
Nepraeis nė 5 metai, šiksite ant Šimonytės biggrin.gif
Kodėl pas jus taip nestabilu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 17, 16:34)
Vakarai plati savoka. Tarkim, Anglija ir Prancuzija, du antipodai. Va dabar Makronas jau pradejo pezeti apie taikias derybas, vokiecius ikalbineja palaikyti jo siulyma. Tie prancuzai tikri suskiai, Sarkozi pasiko Sakartvelui, Makronas bando sikti...

Tikiuosi amerikonai ne tokie kvailia ir ne be reikalo daug milijardu investavo, tai ta makarona padarys kartu su fricu
Atsakyti

Vakarai plati savoka. Tarkim, Anglija ir Prancuzija, du antipodai. Va dabar Makronas jau pradejo pezeti apie taikias derybas, vokiecius ikalbineja palaikyti jo siulyma. Tie prancuzai tikri suskiai, Sarkozi pasiko Sakartvelui, Makronas bando sikti...

Neskaiciau, ir neziurejau nuorodos bet uz akiu uzkliuvo lervos diareja ant Mariupolio gyventojo neva Lietuvoje...

Na ir kas po viso sito tiki, kad lerva padeda ukrainieciu pabegeliams? Eilini karta apsimelavo, sutre.

Tai gal perveda pinigų? 

Kitkam ji tiesiog laiko neturėtų

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 17, 13:13)
Na del Landzbergiu nezinau nesu tikra, kad ju prosenelis nedirbo kgb, per daug laisvai jis tarybu laikais keliavo, tik iskirtiniai taip galejo keliauti. Nelabai man juos inteligentais apsivercia liezuvis vadinti, del to kaip sneka ir elgiasi Vytautas Landzbergis, greiciau nomenklaturos darbuotojai gerai prasisuke po Nepriklausomybes.

Prosenelis repatrijavo į Lietuvą beveik 70 metų amžiaus, nemanau, kad daug būtų keliavęs po sugrįžimo. Kiek teko jį pažinot, ir kiek girdėjau šeimos pasakojimų (mano senelis jį gydė nuo sužeidimų per mūšį ties Giedraičiais), nebuvo nei menkiausios abejonės dėl jo ištikimybės Lietuvai.

QUOTE(Monteverte @ 2022 05 17, 14:02)
nežinau, bet kažkokia irgi lyg ir matyta
gal irgi kokia intelektualė, aš nelabai domiuosi Vilniaus elitu

Gal Jūratė Landsbergytė? Kiek žinau, ji tėtį dabar prižiūri.

QUOTE(Monteverte @ 2022 05 17, 16:48)

Skirkit žmogaus politines nuostatas ir jo asmeninį gyvenimą ar išvaizdą. Bet net ir kalbant apie politines pažiūras ar veiksmus, kai kurie gali būti visai priimtini, o kai kurie - ne.

QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 17, 14:03)
tai nesugebejai susirasti, vargsiuke,  unsure.gif na kad ir si nuoroda apie apklausa.

Most Americans don't like Biden's Ukraine response and worry about inflation
https://www.npr.org/...mbers-inflation

na montekrista na 3 seknudes darbo, nejau tau tai neiveikiama, pasitirkinti informacija? del to taip lengvai tau eina smegenis plauti, nes tu viskuom tik tiki, svarbu "teisngas" zmogus tau sakytu?

Rašytoja, bet ne skaitytoja lotuliukas.gif
Prieš keliant nuorodą, bent pasiskaityti, kas ten rašoma, reikėtų:
"Overall, only 36% of Americans say Biden is doing a good job in response to the war in Ukraine, while 52% say he's not. That disapproval is driven largely by the GOP: 81% of Republicans rated Biden's response as fair or poor. On the other hand, 62% of Democrats described the president's response as good or excellent.

And 45% of respondents say President Biden has been too cautious in supporting Ukraine. Only 7% think the U.S. should be doing less in Ukraine, compared with 39% who think it should be doing more."
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 17, 13:41)
o tu ju paklausk, kaip jie ziuri i lgbt , geju paradus ir kaip ju veliavos kartu  biggrin.gif , netikek ka sakau, tikrink gyvenime  mirksiukas.gif

O tu paklausk kaip normalūs žmonės žiūri į marsiečius, tampančius trispalvę ir vytį, ruskas vėliavas galėtų tampyti. Visai nenoriu matyti šalia trispalvės rusiškų budulių. Tarp ukrainiečių irgi yra marsiečių, jie ne išimtis... Marsiečių visose tautose yra.

QUOTE(Monteverte @ 2022 05 17, 14:02)
nežinau, bet kažkokia irgi lyg ir matyta
gal irgi kokia intelektualė, aš nelabai domiuosi Vilniaus elitu

Žinok man V. Landsbergis irgi anksčiau nepatiko, bet kai pamačiau šiemet iš arti, buvau šalia balkonėlio netoli švilpikų. Aš irgi pajutau tą gerą aurą, sklindančią nuo jo. Pradėjau jį mėgti ax.gif
Atsakyti

o tu aiškinamąjį bent skaitei? Ar tik komentarus kitų žmonių? :)

2022 metais neskaiciau, komentaru ir... Ikelk nuooda .

Zmoniu tarpe paplitus zole , vadybininkam kai nepadeda alchogolis ,pradeda narkasintis 😁 bet tai nepateisina vartojanciu. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 17, 15:48)

O kuo tai susije? Politika ir tarkim, jo zmona? Ar tau viskas per viena?

Ne tavo mados, Monteverte. Ne tavo "stabilumo" esam mirksiukas.gif
Atsakyti

Žinok man V. Landsbergis irgi anksčiau nepatiko, bet kai pamačiau šiemet iš arti, buvau šalia balkonėlio netoli švilpikų. Aš irgi pajutau tą gerą aurą, sklindančią nuo jo. Pradėjau jį mėgti ax.gif

Blyn, as isvis tu koncervatniku nemegstu.Tarnybos visos sugrieztintos kaip prie rezimo ,bl...t ne Stalino laikai

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 17, 16:16)
Tai gal perveda pinigų? Kitkam ji tiesiog laiko neturėtų

Tokia didi ukrainieciu nekenteja, galetu saukste vandens prigirdytu, abejoju.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 05 17, 17:19)
Gal Jūratė Landsbergytė? Kiek žinau, ji tėtį dabar prižiūri.

pažiūrėjau google, vo vo, gali būt ji
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 05 17, 17:28)

bet taip neturi būti
jei nepatinka žmogus, tai gyvai turėtų dar daugiau atstumti
magija ir ne kitaip, seniokas žino ką daro biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 05 17, 17:30)
O kuo tai susije? Politika ir tarkim, jo zmona? Ar tau viskas per viena?

Ne tavo mados, Monteverte. Ne tavo "stabilumo" esam  mirksiukas.gif

jei nepatiktų jo politika, negintumėt ir žmonos
nekalbėtumėt apskritai apie jį ar irgi pasijuoktumėt, kad senę ėmė
esmė, kad tada jums patiko jo politika, nesigaudėte visai smile.gif
Atsakyti
Pamenate, vienas SM personažas dalinosi nuoroda į kažkokio prancūzo pasakojimus apie Ukrainos karo nusikaltimus? Kaip ir reikėjo tikėtis, tai - eilinis melagis: https://www.stopfake...cha-beschonigt/
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 17, 17:28)

jei nepatiktų jo politika, negintumėt ir žmonos
nekalbėtumėt apskritai apie jį ar irgi pasijuoktumėt, kad senę ėmė
esmė, kad tada jums patiko jo politika, nesigaudėte visai smile.gif

Monteverte, as gi ne tu. Cia tavo kriterijai, ne mano. As puikiai skiriu, zmogaus asmenini gyvenima, nuo jo siuo metu vykdomos politikos. Vistai neatmetu, kad kitu metu as ji pagirsiu. Viskas priklauso ka jis padarys.
Atsakyti