Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Ašaka @ 2022 05 17, 20:08)

1. Vytautas Landsbergis-Žemkalnis (tėvas) II karo metais išvažiavo į Vokietiją pas ten kalintį vyriausiąjį sūnų Gabrielių, o po to su juo kartu emigravo į Australiją. 1961 metais grįžo į Lietuvą pas jauniausiąjį sūnų Vytautą, taip kad jokio "pirmyn-atgal" nebuvo. O žinant, kokiais šaltiniais čia dalinatės, nesitikėčiau, kad Jūsų minimuose straipsniuose rašoma teisybė.

Aš nežinau, nesidomejau, bet pirmas straipsnis iš Lryto:
"Gabrielius Žemkalnis, kaip ir visi Landsbergiai-Žemkalniai, sovietmečiu be didesnio vargo keliavo per geležinę uždangą. Jis lankė šeimą Lietuvoje, o jo brolio Vytauto tremtinė žmona Gražina buvo išleista į Australiją privačiai paviešėti..."
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 17, 21:18)
Monteverte, na rimtai, kas ir kur aptarinejo?

kokia trumpa atmintis, vai vai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 17, 20:31)
kokia trumpa atmintis, vai vai

Tu negali pagristi? Tuomet tikrai vai vai vai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 17, 20:56)
Va linkas i ju tema... Jos ten imituoja kulturinga pokalbi

https://www.supermam...50949-1050.html
Nera tu arsiuju ir nera edimosi...

Dabar tu arsiausia...

O nuobodumas, tai joptvajumat...dabar suprantu ko jos cia vis ateina. Bet prajuokino mylimukes lankstymaisi prieš Nakvišą biggrin.gif

Matyt teletabėms patinka, kai šiknos joms vanojamos biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 gegužės 2022 - 20:57
QUOTE(uarda @ 2022 05 17, 21:29)
Aš nežinau, nesidomejau, bet pirmas straipsnis iš Lryto:
"Gabrielius Žemkalnis, kaip ir visi Landsbergiai-Žemkalniai, sovietmečiu be didesnio vargo keliavo per geležinę uždangą. Jis lankė šeimą Lietuvoje, o jo brolio Vytauto tremtinė žmona Gražina buvo išleista į Australiją privačiai paviešėti..."

Janutiena, nieko nuostabaus.

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 17, 21:17)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72962275" data-time="1652808748"> psichopatu? vartotojo įkelta nuotraukakuo juo psichopatija pasireiske?</blockquote> Na, sociopatas tai tikrai...😑

A tai jau ne psychopaths? O tai kuo pasireiskia jp sociopatija?

Ar ru gerai žinai šių žodžių prasmę? Man tai jauciasi, kad nelabai.
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2022 05 17, 21:08)
46 proc. - kad per daug atsargus, ir tik 7 proc. mano, jog JAV turėtų mažiau padėti Ukrainai.

Mano dabartinis darbas labai susijes su countrywide apklausomis.

Todel , prasau, ateityje nedek tokiu postu, kaip labai itikinamų, nes zinau is kur apklausų kojos dygsta
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 05 17, 21:26)
<p>Na, su ta morale tai.....</p>

Grynai, kaip kopija tavosios, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 gegužės 2022 - 20:54
QUOTE(Ašaka @ 2022 05 17, 20:48)
Janutiena, nieko nuostabaus.

Ok. Lrytas irgi meluoja...
"Profesorė koncertavo Lietuvoje, buvusios Sovietų Sąjungos valstybėse, Švedijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Lenkijoje, Čekijoje, Slovakijoje, JAV, Australijoje."
Čia kada koncertavo?
Arba:
"Su Lietuvoje likusiu broliu Vytautu ir mama Gabrielius per pažįstamus susisiekė tik 1949 m., po Stalino mirties pradėjo daugiau susirašinėti, tiesa, su mama susitikti jau nebespėjo – kai pirmą kartą 1970 m. atvyko į sovietinę Lietuvą, ji jau buvo mirusi."
Tai buvo LT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 17 gegužės 2022 - 21:07
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 17, 20:56)
Jis ne apie kara pasakoja, o apie savo kelione i tam tikras vietas, kur karas baigesi zymiai anksciau nei jis ten nuvyko. Tai jau ne jam pasakot, ka ir kaip ten filmavo.

Prisiziurejes filmuku, kaip ir pati. Nors ir ukrainieciai suprantama pasistengia viska parodyti atitinkamai

matosi, kad nesiklausei, ka jis pasakojo, Jis nepasakojo apie kara, o tik apie tai, kaip suimtus rusu kareivius ukrainieciai saude i kojas ir kaip jie vaikscioja su naciu zenklais, juokiasi is juodaodziu i zydu. Tipo balndzio viduryje nebuvo nei vieno kareivio pas ukrainiecius ir negalejo papulti i nelaisve? Jis pats kareivis kiek suprantu, tai gal kazka nusimano toje srityje?

As nezinau jis meluoja, kad mate pats ar ne, bet sakau argumentai nuneigti, ka jis pasakojo juokingi ir vaikiski. Idomiau jei jo tiesiai zurnalistai paklaust tu klausimu, del datu, paprasytu parodyti video ir t.t.
na ir uzsienio medija neneigia, kad ukrainieciai kareiviai dare nusiklatimus, bet labai jau vengia tos temos, nes tik jei ka apie tai pasakai tampi rusu agentas, propogandista sir t.t. tas pats kas jei is moklsininku pasakydavo ka apie skiepus negero, tuoj budavo blokuojami.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 05 17, 20:56)
Bet apie tai kas vyksta dabar Izraelyje tyli... Nei žodžio negirdejau iš jų.
"JAV ir ES sukritikavo izraeliečių policininkų veiksmus, pasirodžius filmuotai medžiagai, kurioje matyti, kaip pareigūnai penktadienį per televizijos „al Jazeera“ žurnalistės Shireen Abu Akleh laidotuvių procesiją muša jos dalyvius. 51 metų reporterė, Kataro naujienų kanalo arabų tarnybos veteranė, buvo nužudyta per trečiadienį žydų valstybės kariuomenės surengtą reidą okupuotame Vakarų Krante."

"Visi matėme tuos vaizdus, jie, aišku, yra giliai neraminantys, – žurnalistams sakė Baltųjų rūmų atstovė Jen Psaki. – Apgailestaujame dėl įsibrovimo į taikią turėjusią būti procesiją.“

Televizijos parodytoje filmuotoje medžiagoje matyti, kaip vyrai, nešę Sh. Abu Akleh karstą, vos nenumetė jo ant žemės, kai procesijos dalyvius užpuolė guminėmis lazdomis ginkluoti Izraelio policininkai, plėšę žmonėms iš rankų Palestinos vėliavas."

tai ka jau besakys, kur paskui dings, jau is Rusijos pabego, matyt issigando palaike ukrainiecius.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 17, 21:38)
Tu negali pagristi? Tuomet tikrai vai vai vai...  mirksiukas.gif

tai man eit ir tampyti jūsų žinutes? juk anksčiau bjaurėdavaisi tokiais poelgiais. Kas nutiko? Vėl išverstaskūrauji? Kam man rašyti tai, ko nebūtų buvę? Koks man tikslas?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 17, 22:23)

na ir uzsienio medija neneigia, kad ukrainieciai kareiviai dare nusiklatimus, bet labai jau vengia tos temos, nes tik jei ka apie tai pasakai tampi rusu agentas, propogandista sir t.t. tas pats kas jei is moklsininku pasakydavo ka apie skiepus negero, tuoj budavo blokuojami.

Viskas suprantama, rusai shiaip yra banditai, tai ash netikiu, kad ukrainieciai su jais elgiasi kaip su zhmonemis. Cia tik piaras spaudai.

O visai komedija yra cia

https://www.lrytas.l...-snipa-23384798

Juokinga skaityti, kaip sovietiniam filme, milicininkai dzentelmenai paslaugus..

Bet to straipsnio mintis buvo neigti rusu nusikaltimus, tai cia ne tam prancuzui negti
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 05 17, 21:08)
Priminkite, prašau, kas ir kada aptarinėjo Karbauskio skonį ar išvaizdą? Žmoną - gal, nes kai žmogus propaguoja konservatyvias (nepainioti su "konservatoriais") šeimos vertybes, bet gyvena atskirai nuo žmonos, tai, sutikite, atrodo keistokai.
1. Vytautas Landsbergis-Žemkalnis (tėvas) II karo metais išvažiavo į Vokietiją pas ten kalintį vyriausiąjį sūnų Gabrielių, o po to su juo kartu emigravo į Australiją. 1961 metais grįžo į Lietuvą pas jauniausiąjį sūnų Vytautą, taip kad jokio "pirmyn-atgal" nebuvo. O žinant, kokiais šaltiniais čia dalinatės, nesitikėčiau, kad Jūsų minimuose straipsniuose rašoma teisybė.

2. Juokinga, kai savo teiginiui paremti, jog (mano paryškinta):

pateikiate nuorodą, kad 36 proc. mano, jog Baideno atsakas į karą Ukrainoje yra tinkamas, 46 proc. - kad per daug atsargus, ir tik 7 proc. mano, jog JAV turėtų mažiau padėti Ukrainai.

as nearchyvuoju zinuciu, klausti riektu pastininkes, bet tikrai pamenu, kad buvo kalba apie jo kaimietiska stiliu, marskinius atlapus, nenesiojima kaklaraiscio ir t.t.

Tevas gal ir viena karta, bet brolis Gabrielius, taigi, vazinejosi ne karta ar ne? tikrai mazai tokiu seimu, kurios galejo taip laisvai vazinetis tuo metu ar ne?

dar karta sakau, kad neissirink razinks is straipsnio visa skaityk, as juo tik paremiau teigini , kad dauguma amerikieciu nepalaiko Bideno, ka ir pati cituoji, tik 36 mano, kad tinkamas atsakas, tai yra mazuma. ir tai seni duomenys, siaip idejau pirma pasitaikiusia nuoroda, kurioje jau pire smenesi aiskia matoma tendencija, akd dauguma mzoniu nepasitiki ir nepritaria Bideno vieksmam, paskutiniai duomenys dar prastesni Bideno nenaudai. Bet cia tik aplkausos, nepriimciau ju kaip uz sventa teisybe. bet kaip bebutu logika rementis abejoju ar kas galetu del Bideno daug dziaugtis, del to kokia situacija yra dabar ten.

Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 05 17, 21:14)
<p>Skvernelis man jokios neapykantos nekelia. </p><p></p><p>Jis nėr falšyvas.</p><p></p><p>O politinės pažiūros yra visai kiti dalykai. </p>

Man nei vienas svetimas zmogus neapykantos nekelia, bet paprasciausia nemalonu kai kuriu klausytis ar matyti, ypac tie, kas dabar dauguoje valdzioje. Nemegstu falsyvu zmoniu, melagiu, parsidaveliu.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 17, 22:39)
Viskas suprantama, rusai shiaip yra banditai, tai ash netikiu, kad ukrainieciai su jais elgiasi kaip su zhmonemis. Cia tik piaras spaudai.

O visai komedija yra cia

https://www.lrytas.l...-snipa-23384798

Juokinga skaityti, kaip sovietiniam filme, milicininkai dzentelmenai paslaugus..

Bet to straipsnio mintis buvo neigti rusu nusikaltimus, tai cia ne tam prancuzui negti

toks poziuris ir yra nacizmas.

oi labai daug issaude jie jeu tu "kolaborantu" ir vaiku tame tarpe.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 17, 21:37)
tai man eit ir tampyti jūsų žinutes? juk anksčiau bjaurėdavaisi tokiais poelgiais. Kas nutiko? Vėl išverstaskūrauji? Kam man rašyti tai, ko nebūtų buvę? Koks man tikslas?

O kam MUSU? Kas tas MUSU?
Va man, visai neidomu tokios temos, nes morales su zmogaus groziu as nesieju. Ir kai tu rasai apie kazkokias JUS, uz kurias as privalau nesti atsakomybe, tai pasidare idomu, kas cia tokios? Juk desninga. Tu zinai, tu teigi, tai zinai kur ir ieskoti, ar ne taip?

Nieko tokio? O tau kaip visada...
Kiek kartu as taisiau tavo interpretacijas is serijos tu eilini karta radai priestaravimus. Is kur man zinoti, kodel tu tai darai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 gegužės 2022 - 21:58