Palauk Anglijos grazuole, Londono rusishku pinigu plovykla tures uzsidaryti.... Tai baigsis ir gerbuvis. Ziurek kad nesulauktum laiku kai bus "rationing cards".

Ji psichinis ligonis. Ji peza apie viska, kad tik gincytis, kimba i atlapus. Tokios durnes yra baisiai paveikios, net neturi, nulis, kritinio mastymo.
Kad ji buka, tai seniai visiems aišku, tai va tai ir atsakymas, kodėl jos darbas yra rasiejai-kas kitas ją priimtų?
Kaip veikia troliai-gauna esmines žinutes, kurias reikia apsikoreguoti, na, kad natūraliai skambėtų ir visi nerašinėtų tais pačiais sakiniais. Tai va ji šiandien patingėjo
Kad ji buka, tai seniai visiems aišku, tai va tai ir atsakymas, kodėl jos darbas yra rasiejai-kas kitas ją priimtų?
Kaip veikia troliai-gauna esmines žinutes, kurias reikia apsikoreguoti, na, kad natūraliai skambėtų ir visi nerašinėtų tais pačiais sakiniais. Tai va ji šiandien patingėjo
Man ir panašiai atrodo.
Man ir panašiai atrodo.
Kadangi žinau, kaip tai veikia, man akivaizdu, ypač po šiandien
Gavo tokias žinias ištransliuoti: ukrainiečiai sudeda ginklus, valdžia apleido žmones, nesirūpina jų saugumu. Dar turėtų būti apie tai, kaip rusai sostinę paima, o žmonės juos sveikina. Na, čia vėliau
tu dar turi kantrybes su tom durnem
apie montekristos iskrypusia fantazija as is vis patyliu...nu nesveikas zmogus, ka padarysi..
as tikiuosi vieno, kad viskas greit baigsis ir nepersimes i pasaulini kara...
Lietuvoje nepaprastoji padetis, tuo paciu Lenkijoje jos neveda, ramina zmones, sako,kad jie jaustusi saugus ir pasiruose priimti pabegelius is Ukrainos. Kaip visada per visas pasaulines krizes, itariu lietuviai nukentes labiausiai
a, ir, aišku, būtina komunikuoti taip, kad būtų nukreipta kalba nuo to, kad Rasieja įsiveržė į nepriklausomą šalį
SUkelt šaršalą viduje, kad tas faktas nuslinktų į paraštes
ką sakiau
Va būtent tokį metodą ir naudoja-nukreipia kalbą, sukelia šaršalą. Čia fb besireiškiančių ru mylėtojų metodas grynas.
Sakė, kad jau mane norėtų paduoti į teismą ir išeina iš čia. Deja.
Beje, tavo prieš kelias savaites čia minėtą knygą skaičiau. Šiurpiai realistiška, kokio baisumo gali būti žmogus, jokiam žvėriui neprilygsta. Va lygiai toks pats jausmas ir šiandien-kokio baisumo gali būti kai kurie žmonės ru.
Tu čia apie "Mūsų kūnai?". Taip, ten ir yra realybė, realiau jau nėra kur.
O ruskiai juk kokius metodus naudoja-jų kariai ilgai laikyti pasieny, pavargę, nemiegoję nesiprausę normaliai, išalkę-ką toks žvėris padarys, paleistas į laisvę?......