QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 05 24, 15:52)
Iskrypimas tai save itikinti, kad myli savo vyra, o is tikruju tau slykstu suteikti jam malonuma.
Meluoji sau ir kitiems, tai slykstu.
Esi tokia egoiste, kad net suvaidinti besirupinancios savo vyru tau neisheina.
Papildyta:
AR aplamai tegu nupjauna ta shlykstu daikta nach...
Tegu vyras prisigeria hormonu, pasidaro pute ir nebus jokiu problemu.
Nuo hormonu nenores, o jei ten kazhkas nesuveiktu tai nebetures su kuo kankinti moters
koks tu debilas

nedaina tau niekaip tiek metu.... slykstu tavo visom nesveikom bobom, man net labai smagu myletis. Bet tai nereiskia, kad jei megstu torta, kad noresiu ji valgyti kas dien po 3 k per diena ar kad ji valgysiu, kad kazkam atrodys, kad jiem taip samgu, nes realiai gali supykinti valgat kazka, kai nenori. Visur turi buti balance. Islaikyti aistra ir meile ilgus metus manau galima tik ziurint atidziai saves savo poreikiu , nelipant sau per prievarta niekur, taip pat ir gerbiant kita mzogu ir taip su juo elgentis.
Vaidinti, fui, del to ir pabego nuo taves zmona, kas per iskrypimai, vaidinti auka, slyksciua jauciu man nei koks svingeriavimas.
tau tas daiktas slykstus, nu nustok tu maisyti savo nesveika psichika su kitu zmoniu, man visas mano vyro kunas labai mielas ir brangus ir grazus ir manau duagumai moteru taip.