ateinu į bet kurią temą ir kas kartą parašau: koks pas mane gražus šuniukas ir Dievas
tikrai tikrai?
įkelk citatas iš paskutinių 7 dienų
Ne dažnumas svarbu, o aistrumas
Kodėl ištisai? Prie manęs vyras kai prisiliečia, iš akių suprantu ko nori, užtenka laiko susijaudinimui kol nurengiaKokie nurenginejimas kokie į akis žiūrėjimai? Kalba ėjo tu guli ar miegi vyras užsimano užlipa įkiša ir varo, nes nu nori o tu turi jausti moralinį pasitenkinimą jam pasitenkina ir jokiu malonumu nei nedristi norėti. Tai ką rašai tai normalu, taip ir būna, kad atsižvelgti vienas į kitą reakcijas, emocijas, pradedi nuo glamonių, gali būti planuotai ypač kai maži vaikai, gali spontaniškai. Gali atsiklausti, gali ne, gali pati pradėti ar pati pasakyti, kad nori pasimylėti. na įvairiai gi būna per gyvenimą. Dar kartą, kalba ne apie tai iš vis. O apie tai kad vyras kiša tuo metu, kai moteris visai nesusijaudinusi ar pasako kad kis, o tu būk maloni susijaudino pati. Taigi neskaitei, ka Idomucia rašo?. Net negalvodavau niekada kad galiu nesusijaudint ar pan. Niekada. Todėl net nežinau kaip lubrikantas atrodo
Jis tavęs visad atsiklausia ar to nor? Ne spontaniškai viskas vyksta? Vargšė tu tada. Girdėjom jau šimtus kartų iš tavęs apie tuos tualetus... Kažkaip tau skaudi ta tema, gal kažką tokio netinkamo randi kai valai juos? Ar tau skauda, kad kažkas tualetuose masturbuojasi? Galima visaip, aš niekad neplanuoju kada mylėsiuos...
made my day
Kažin ar nors vieną romaną ji perskaitė
Toks jausmas, kad tą dieną kai ji nusprendžia pasimylėti su vyru, pasiima vadovėlį ir daro tiksliai pagal instrukcijas
Monteverte, tau skauda del to?
Kodel sia tema tau taip "dega"?
Papildyta:
Sakai?
O man tavo vyras vienodai, jokiu emociju. Vsiai nesvarbu ka tu, ka jis su tavimi daro. NEIDOMU.
Na gal ši kart ne pilnai išsireiskia, nors apie tavo vyrą is vis ne šnekėjau, beja. Bet toks vyras, kuris tenkintusi tik save ir man aiškintu, kad mano pareiga duoti ir nejausti malonumo, man būtų slykstus
Montevertei dėl ukrainiečių skauda seniai - jau nuo "kremukų"? Kodėl? Mįslė
Papildyta:
Monteverte, o kas tau yra fanatiškas, kai kalbi apie tuos savo šuniukus, pavyzdžiui, jų ilgus plaukus; kai kalbi apie savo dievą...
Labiau fanatiškų nei tavęs su Lutuke aš čia nematau... Būtent - fanatiškų.
Įdomus fanatizmo supratimas, nemačiau labiau fanatikų už jus teletabės, jus gi net mirt už idėjas pasiruošusios.