Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2022 05 26, 16:12)
kasdien? visose temose?
ateinu į bet kurią temą ir kas kartą parašau: koks pas mane gražus šuniukas ir Dievas biggrin.gif 
tikrai tikrai?
įkelk citatas iš paskutinių 7 dienų bigsmile.gif

Ne dažnumas svarbu, o aistrumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 26, 16:13)
Ne dažnumas svarbu, o aistrumas mirksiukas.gif

tai normalu, kad kažkas kažkuo gyvena, kažkam jaučia aistrą, į kažką gilinasi
bet kam tą taip demonstruoti visiems, visur demonstratyviai?
aš tau atrodau fanatiška, bet žinok pas mane stalai ar sienos neapkarstyti šuniukų nuotraukom, neturiu šuniukų tatuiruočių, net telefone pas mane keičiami vaizdeliai (temos) ir ne, ne šuniukų. Dažniausia gamtos ar šiaip kas. Šiuo metu pelėdytės rolleyes.gif
Širdy reikia laikyti ir nešioti, o ne fanatiškuose šūkiuose. O jei jau melstis, tai Dievui, o ne Ukrainai, išties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 26, 15:43)
juk jau rašiau... nemėgstu fanatizmo
tikiuosi, kad neturi problemų su atmintimi?

Pati visur tuos shlykscius shunpalaikius kishi. Ukrainiecia jau geriau, nors lietuviai uzhmirsho, kas ten buvo per skyle. Dabar isivaizduoju, kas ten detus, jei pradetu kokie atstatymo pinigai suktis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 26, 16:17)
tai normalu, kad kažkas kažkuo gyvena, kažkam jaučia aistrą, į kažką gilinasi
bet kam tą taip demonstruoti visiems, visur demonstratyviai?
aš tau atrodau fanatiška, bet žinok pas mane stalai ar sienos neapkarstyti šuniukų nuotraukom, neturiu šuniukų tatuiruočių, net telefone pas mane keičiami vaizdeliai (temos) ir ne, ne šuniukų. Dažniausia gamtos ar šiaip kas. Šiuo metu pelėdytės rolleyes.gif
Širdy reikia laikyti ir nešioti, o ne fanatiškuose šūkiuose. O jei jau melstis, tai Dievui, o ne Ukrainai, išties ax.gif

1. Dėl šuniukų tu man esi gražiai fanatiška - kaip mergaitė, norinti, kad jos šuniukė būtų ,na ten n princesė. Tai niekam netrukdo, o gal net ir padeda. Sėkmės 4u.gif
2. O čia sudėtingiau. Čia tikras karas. Čia viskas kitaip. Čia tikrai žūsta žmonės, gyvūnai ----
Atsakyti

Kodėl ištisai? Prie manęs vyras kai prisiliečia, iš akių suprantu ko nori, užtenka laiko susijaudinimui kol nurengia biggrin.gif. Net negalvodavau niekada kad galiu nesusijaudint ar pan. Niekada. Todėl net nežinau kaip lubrikantas atrodo biggrin.gif Jis tavęs visad atsiklausia ar to nor? Ne spontaniškai viskas vyksta? Vargšė tu tada. Girdėjom jau šimtus kartų iš tavęs apie tuos tualetus... Kažkaip tau skaudi ta tema, gal kažką tokio netinkamo randi kai valai juos? Ar tau skauda, kad kažkas tualetuose masturbuojasi? Galima visaip, aš niekad neplanuoju kada mylėsiuos... 4u.gifmade my day 4u.gif Kažin ar nors vieną romaną ji perskaitė biggrin.gif Toks jausmas, kad tą dieną kai ji nusprendžia pasimylėti su vyru, pasiima vadovėlį ir daro tiksliai pagal instrukcijas biggrin.gif
Kokie nurenginejimas kokie į akis žiūrėjimai? Kalba ėjo tu guli ar miegi vyras užsimano užlipa įkiša ir varo, nes nu nori o tu turi jausti moralinį pasitenkinimą jam pasitenkina ir jokiu malonumu nei nedristi norėti.  Tai ką rašai tai normalu, taip ir būna, kad atsižvelgti vienas į kitą reakcijas, emocijas, pradedi nuo glamonių, gali būti planuotai ypač kai maži vaikai, gali spontaniškai. Gali atsiklausti, gali ne, gali pati pradėti ar pati pasakyti, kad nori pasimylėti. na įvairiai gi būna per gyvenimą. Dar kartą, kalba ne apie tai iš vis. O apie tai kad vyras kiša tuo metu, kai moteris visai nesusijaudinusi ar pasako kad kis, o tu būk maloni susijaudino pati. Taigi neskaitei, ka Idomucia rašo? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 gegužės 2022 - 15:35
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 26, 16:25)
1. Dėl šuniukų tu man esi gražiai fanatiška - kaip mergaitė, norinti, kad jos šuniukė būtų ,na ten n princesė. Tai niekam netrukdo, o gal net ir padeda. Sėkmės 4u.gif
2. O čia sudėtingiau. Čia tikras karas. Čia viskas kitaip. Čia tikrai žūsta žmonės, gyvūnai ----

Klysti, nesu. Nei pas mano šunes daugiausia bantų ar rūbų, ar žaislų ar dar ko. Net vaikų turinčios daugiau durniuoja. Aš labai praktiškas žmogus. Kartą užpirkau bantų Amerikoj, kai pas mus dar nelabai buvo ar klišai dar darė, nebuvo rankų atmušę ir po tiek metų dar yra beveik visi. Persiūnu gumytes, jei nuplyšta. Rūbai visi reikalingi, tokius šunis būtina rengti. Plaukus puoselėti pagal standartą reikia. Didesnis durniavimas prisipirkti ilgaplaukių ir juos kamuoti kirpyklose pastoviai. Ypač, kai po to būna visokių siaubo istorijų kaip primigdo, sukandžioja kirpėją, nuo stalo nušoksta, susilaužo ar pan. Bendravimas, pasaulio rodymas - būtinas. Negi laikysi uždarytą, durniuką, visko bijantį, ant vėjo lojantį?
Atsakyti

Monteverte, tau skauda del to?
Kodel sia tema tau taip "dega"?
Papildyta:

Sakai?
O man tavo vyras vienodai, jokiu emociju. Vsiai nesvarbu ka tu, ka jis su tavimi daro. NEIDOMU.

Na gal ši kart ne pilnai išsireiskia, nors apie tavo vyrą is vis ne šnekėjau, beja. Bet toks vyras, kuris tenkintusi tik save ir man aiškintu, kad mano pareiga duoti ir nejausti malonumo, man būtų slykstus

Atsakyti

Montevertei dėl ukrainiečių skauda seniai - jau nuo "kremukų"? Kodėl? Mįslė biggrin.gif
Papildyta:
Monteverte, o kas tau yra fanatiškas, kai kalbi apie tuos savo šuniukus, pavyzdžiui, jų ilgus plaukus; kai kalbi apie savo dievą...

Labiau fanatiškų nei tavęs su Lutuke aš čia nematau... Būtent - fanatiškų.

Įdomus fanatizmo supratimas, nemačiau labiau fanatikų už jus teletabės, jus gi net mirt už idėjas pasiruošusios. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 10:58)
bet tuo paciu raso, kad nuolat sudrekusios vaiksto, kokia ten tecka nuolatine sunku suvokti, matyt teletabijos planetoje taip buna ir nenori, ir sudrekus nuolat lotuliukas.gif
Papildyta:

O gal kokia lėtinė infekcija? Na jeigu nuolat sudreukusios
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 26, 15:46)
O gal kokia lėtinė infekcija? Na jeigu nuolat sudreukusios

Ale kokia pacios patirtis, pasirodo...
Mmmmmm hmm.gif
Ziurek kokia pazengusi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 26, 15:48)
Ale kokia pacios patirtis, pasirodo...
Mmmmmm  hmm.gif
Ziurek kokia pazengusi.

Oi biggrin.gif
Tai ką rasot čia, viskas iš jūsų patirties? Ohoooooo
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 15:45)
Įdomus fanatizmo supratimas, nemačiau labiau fanatikų už jus teletabės, jus gi net mirt už idėjas pasiruošusios. </p>

Dažniausiai gi kalbame apie religini ar politini fanatizma.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 26, 12:57)
nea, lietuviškas skaičiau tik mokykloje smile.gif

Aš irgi
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 16:45)
Įdomus fanatizmo supratimas, nemačiau labiau fanatikų už jus teletabės, jus gi net mirt už idėjas pasiruošusios. </p>

Kremliaus nuopisa - ir vėl Skabajavą cituoji. Kaip apgailėtina.
Atsakyti