Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(uarda @ 2022 05 26, 18:25)
Koks tavo reikalas? 😆

Uarda, fantastika, kokie tikslūs ir jautrūs klausimai wub.gif O kodėl neuždavinėjot tokių pat, kai netaktiškai klausė Burbanti, Lutukė - Monterkistos, Amadėjos? Aš jau neklausiu, kur psiaudopsichologe buvai, kai tokių klausimų šioje temoje Burbanti klausė manęs ir auksiniu lietučiu pilstėsi? A?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 26 gegužės 2022 - 18:02
QUOTE(uarda @ 2022 05 26, 17:57)
Aš ir rašiau kad reikėtų apsilankyti. O ne "sexy aš sexy"
Jo, Vėliau pretenzijas kels...

O koks tamstos reikalas?
Nepamenu ar kuri cia esanciu prase patarimo?

Ispenda kaip pylipas is kanapiu, nusivemia eilini karta ir staipstosi cia.
Atsakyti

Bet tai netrukdo per rusu TV kalbeti, kad jie siuo metu kovoja su NATO.
Kita vertus, buvo uzsiminta, kad Ukraina remia i NATO sudeti ieinancios salys, bet tai daro ne kaip aljanso nariai.

Zodziu zaismas, kuris parodo tikraja esme. Rusija kariauja ne su NATO, o su Ukraina, kuriai siuo metu padeda net 47 salys.

Taip. Būtent

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 26, 17:54)

UA ne verkia, o kraujuoja, kovodama su orku orda.

Ginklai "eina" ne taip sparciai kaip nortusi, bet ateis... Duos Dievas ir Anglijos laivynas su "draugais" ateis.

Tai kodėl ne taip sparčiai? Kame reikalas? Dabar jau įdomu..
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 05 26, 17:57)
Uarda, fantastika, kokie tikslūs ir jautrūs klausimai wub.gif O kodėl neuždavinėjot tokių pat, kai netaktiškai klausė Burbanti, Lutukė - Monterkistos, Amadėjos? Aš jau neklausiu, kur psiaudopsichologe buvai, kai tokių klausimų šioje temoje Burbanti klausė manęs ir ausiniu lietučiu pilstėtėsi? A?

Nenoriu ir neuzdavineju. Privaloma?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 26, 17:59)

Paklauskite remeju, isaiskinkite visas logistines spragas ir t.t. ir t.t. Bus uzsiemimo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 26, 17:59)
O koks tamstos reikalas?
Nepamenu ar kuri cia esanciu prase patarimo?

Ispenda kaip pylipas is kanapiu, nusivemia eilini karta ir staipstosi cia.

Ne. Bet gal nežinojo. Aš tik informuoju jus
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 26, 18:01)

Jokiu budu neprivaloma. Bet, esmes, kad esate sutre, tai nekeicia, tai desnigumas kuri tik parodo kas yra kas. RAsymo intencijos akivaizdzios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 gegužės 2022 - 18:03

O gal kokia lėtinė infekcija? Na jeigu nuolat sudreukusios

Na man ir tokia mintis kilusi buvo, nes nu nemanau, kad natūralu 24/365 būti lytinio susijaudinimo būsenoje. Net vyrai tiek nebūna. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 26, 18:01)
Paklauskite remeju, isaiskinkite visas logistines spragas ir t.t. ir t.t. Bus uzsiemimo.

Ai ne. Jūs čia asas, tai galvoju, trumpai, drutai atsakysit
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 26, 19:01)
Papildyta:

Neprivaloma. Bet ir į tave, kaip į garbingą žmogų, jau nekalbu apie profesiją, žiūrėt, klausyt neprivaloma. Nekompetentinga esi ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 26, 18:02)
Jokiu budu neprivaloma. Bet, esmes, kad esate sutre, tai nekeicia, tai desnigumas kuri tik parodo kas yra kas. RAsymo intencijos akivaizdzios.

Ok. Sutre tai sutre 😝
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 26, 18:02)
Ne. Bet gal nežinojo. Aš tik  informuoju jus

Na susiskiske ta savo informacija ten, kur nesueina. Cia rasau, kad jei sekanti karta uzeis upas, zinotumet, kur busit eilini karta nukreipta, su savo "gerais" norais.

Ale kokia jus neva drauge, savo draugem, tokiu geriu neskubat pasidalinti, ale kur tas tamstos rupestingumas. Fiiii... Ups, prisiminiau, anom neprivalu savo tokiom ismintimi zarsyti.

QUOTE(uarda @ 2022 05 26, 18:05)
Ok. Sutre tai sutre 😝

Nera uz ka, tik nepasprink issivepus.

Uarda vel uzsikabliavo, jai neidomu, neturi laiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 gegužės 2022 - 18:08