Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(uarda @ 2022 05 26, 18:31)
Aha. Labai.  wub.gif

Tuomet megaukites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 26, 18:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amd*" data-cid="72964922" data-time="1653577208"><div><p>Tai jojo. Mb yra sakęs"tai tu miegok", aš sakau: "kaip? 🤣". Šiaip kai vyras to vertas, nes fainas, nes gera, nes moka, tai aš ir būt pažadinta taip nesu prieš 😊</p></div></blockquote><p>Tiesiog mylimas vyras nėra atgrasus smile.gif </p>

Na ir siaip dauguma vyru nera atgrasus, tik net mylimas taptu atgrasus, jei savo bb kistu pirma visu buciniu , pasikabinimu, glamoniu. del to paskui sako dingo aistra, meile , skyrybos, nes va taip daro, kaip daug umai moteru nepatinka is tikro, na tau gal taip atinka, tu isimtis, daugumai tikrai reikia glamoniu.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 05 26, 18:30)

Ir dar populiariosios medicinos pamirsot 😁

Butent.
Atsakyti

Man jis labaipatinka, bet as nenoreciau kad jis kandidatuotu, tokio kaip jis musu visuomenei truksta. Zmogus kuris sako nemalonia tiesa, nepriklausomai nuo uzimamu pareigu, buvusiu nuopelnu ir t.t. Savo pozicija, jis aktyvuoja visuomeniskuma.

Taip. Jo vaidmuo yra tobulas toks koks yra. Jis telkia, vienija žmones ir geba tą daryti tikrai gerai.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 26, 19:34)
na matai, diduma musu atsimenam tos nesantaikos pradzia, kuria pardejai tu su svao pamokymais  mirksiukas.gif

Cia tavo bendravimo ypatumu pasekme.

man netrukdo, cia tau turkdo, as tik sakau, kas lenda i triusikus, taigi apsizvalgyk. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ok. Prisizvengiau 😆
arridaverci, varau į pasimatymą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 26, 18:40)
man netrukdo, cia tau turkdo, as tik sakau, kas lenda i triusikus, taigi apsizvalgyk. mirksiukas.gif

Atsimink, ir daugiau neverkslenk, tau netrukdo. O kai netrukdo, salyginai normalus zmones, neatrasineja atgal, su poreikiu atkersyti, nes juk netrukdo. Todel, gal eilini karta nemeluok. O jei netrukdo, nereaguok.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 05 26, 18:40)
Ok. Prisizvengiau 😆
arridaverci, varau į pasimatymą  wub.gif

Kam reikia teisintis, pranesineti, atsiskaitineti... nail.gif
Atsakyti

baik tu as gi taip nerasiau, kaip ji isvarte, sakiau gausios menesines rodo, kad moters nelabai sveikas gyvenimo budas. Nes pvz zinnau kad zaliavalgem sveikuolem, beveik jos is vis sumazeje iki tik, kad nei paketubeveik nereikia. Ziurek kiek gyvunai kraujuoja tik, nevaiksto gi su paketais, kaip mes, cia tik nesveikos civilizacijos padarinys, toks nuolaitnis gausus kruajavimas. nes gi sakoma, kad taip valosi moters kunas per menesines.

Nu nu 

Atsakyti

[URL=https://www.part.lt/perziura/4b288be5c856c13e35d6bcb8e1663864367.jpg]4b288be5c856c13e35d6bcb8e1663864367.jpg[/URL]

Prašom

Atsakyti

nuolat? bigsmile.gif

Tau nuostaba , kad moteriai jos vyras neatgrasus? 🙄 taip, man patibka jo noras, man jo geismas gražus. Ir man nereikia šokių su kardais, kad pagaliau sudrėkčiau.

Atsakyti

https://www.supermam...a-jei/page-2452

Prašom, medicininių įžvalgų iš lervos šalies :)

Atsakyti

baik tu as gi taip nerasiau, kaip ji isvarte, sakiau gausios menesines rodo, kad moters nelabai sveikas gyvenimo budas. Nes pvz zinnau kad zaliavalgem sveikuolem, beveik jos is vis sumazeje iki tik, kad nei paketubeveik nereikia. Ziurek kiek gyvunai kraujuoja tik, nevaiksto gi su paketais, kaip mes, cia tik nesveikos civilizacijos padarinys, toks nuolaitnis gausus kruajavimas. nes gi sakoma, kad taip valosi moters kunas per menesines.

Proto bokštas :)

Atsakyti