Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Tiek žmonių susirinko spontaniškai.

Lanzbergis kalbėjo - visi klausė tyloje ir plojo!

Niekas nenušvilpė. Tai kur ta neapykanta jam dingo ką?

Atsakyti

Rusijoje

https://www.lrt.lt/n...obox=1645722225

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 24, 20:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72935582" data-time="1645724259"><div><p>Amadeja, Moonte, tai kaip ir norit nusimuilinti, kaip matom, nyo atsakymo del jusu senuju postu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš. Atsakiau. Jau. </p>

Nemaciau, kad butum parasius 'as esu melagė'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 vasario 2022 - 19:50
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 24, 19:46)
<p>Tiek žmonių susirinko spontaniškai.</p><p>Lanzbergis kalbėjo - visi klausė tyloje ir plojo!</p><p>Niekas nenušvilpė. Tai kur ta neapykanta jam dingo ką?</p>

nepyk, nu bet tai kai jau parasai kartais doh.gif

karas vyksta, kokios dabar antipatijos ar simpatijos? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 24, 19:49)
Nemaciau, kad butum parasius  'as esu melagė'

geriau ji parasytu as nenusimanau politikoje, bet klausau tapino ir jis man sako, ka manyti... unsure.gif
Atsakyti

Nemaciau, kad butum parasius 'as esu melagė'
Man sausio gale neatrodė, kad bus karas, 02-19, deja, jau atrodė. Rašiau gi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 24 vasario 2022 - 19:58
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 24, 19:41)
Aš. Atsakiau. Jau. 

QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 24, 19:43)
Jei juoda yra balta, o balta yra juoda, tai tik grabo lenta ištiesins...

Amadeja, na man atrodo tu jau supratai kas yra kas, nekreipk i kremliaus kales demesio. Nes joms to reikia kaip oro, todel ir povokuoja. Is esmes koks skirtumas ka jos ten galvoja, kaip vertina...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 24, 19:25)
man taip absurdiska tokei pasiulymai, mitingai, sankcijos, karas jau vyksta, ir grasinimas, jei nato isikis gali vykti ir pasaulinis, apie kokius mitingus galima sneketi? doh.gif sankicjas kam bankam keliem, zmonem, Putinui ar sako sakcijas uzdes doh.gif ir dar man patinka kai sireiskia iddeli dideli susirupinima ir nepritarima doh.gif blyn karas, zmones zuva, o jie isreiskia nepritarima ir viskas doh.gif

Labai pavojinga yra nuo meskos begti pas vilka. USA pasitiket negalima, apie Europa tai jau patylesiu...
Ukrainos atstovai sako, kad zmoniu jiems pakanka, nera pakankamai ginklu.
O kas ginklu nedave?
Vokietija visai nieko. Kitos salys nesuprasi ar del vaizdo ar kas ten? Kaip susitarusios su Putinu.
Tai dar neaisku kas cia ka zaidzia. Eina kalba ne apie NATO karius o apie paprasta ginklu pardavima.

Ar Putinas labiau blogas kuris pradejo kara ar salys, kurios netiekia ginklu aukai?
As matau vieninteli varianta, kad viskas sutarta, ir visi vaidina kad issaugot politinius veidus. Tai rezultatas bus visai neaiskus, gali zlugti vakarai pirmiau galutinai nei Putino rezimas. Putinas tiesiog paskelbs,, kad buvo susitarimas. Net jei tokio nebuvo. Nes visi elgiasi, kaip jis butu
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 24, 19:46)
<p>Tiek žmonių susirinko spontaniškai.</p><p>Lanzbergis kalbėjo - visi klausė tyloje ir plojo!</p><p>Niekas nenušvilpė. Tai kur ta neapykanta jam dingo ką?</p>

Va cia ir yra tikroji Lietuva.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 24, 19:59)
Labai pavojinga yra nuo meskos begti pas vilka. USA pasitiket negalima, apie Europa tai jau patylesiu...
O kas ginklu nedave?
Vokietija visai nieko. Kitos salys nesuprasi ar del vaizdo ar kas ten? Kaip susitarusios su Putinu.
Tai dar neaisku kas cia ka zaidzia. Eina kalba ne apie NATO karius o apie paprasta ginklu pardavima.

Ar Putinas labiau blogas kuris pradejo kara ar salys, kurios netiekia ginklu aukai?
As matau vieninteli varianta, kad viskas sutarta, ir visi vaidina kad issaugot politinius veidus. Tai rezultatas bus visai neaiskus, gali zlugti vakarai pirmiau galutinai nei Putino rezimas. Putinas tiesiog paskelbs,, kad buvo susitarimas. Net jei tokio nebuvo. Nes visi elgiasi, kaip jis butu

krištolinis irgi rodo, kad mažokai padės Ukrainai
Atsakyti

Siūlau tau paskaityti "Hirosima", amerikiečių autoriaus
žmonių prisiminimai. Ne tik japonų, bet ir vokiečiu... Vnz. zvėrys be smegenų...

Japonai, beje, toje knygoje yra skyrius jiems skirtas, pasižymėjo oi kaip, su tom "paguodos moterimis". 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 24, 20:39)
Oooo Bitė Maja parode tikra savo veideli besikeikdama

Dar nematei manęs besikeikiančios. Visi mes žmonės. Putino troliai elgiasi lyg besišlapinantys ant agresoriaus nužudytųjų palaikų. Juos iškeikti maža, prakeikti reikia.
Koncertas superinis, jis skirtas surinkti lėšas nukentėjusiems nuo agresoriaus. Va šudaverte tau ir lietuvių solidarumas. "Beproty, namo. Slava Ukraine".
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 24, 19:59)
O kas ginklu nedave?

O man patiko Paulausko analize, kad prie bet kokio scenarijaus dabar, susilpnes ES ir sustipres Jav.
Atsakyti