Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

cia gal dar ne tiek baime, del vyru, kiek nepasitikejimas savim, tipo kas cia mane ims, kaip mano viena pazystama yra sakiusi, tipo turi belekokius ir isikibe ir dekingos , kad jas vargisukes priglaude....

Pasakė alkoholiko žmona, bėgusi nuo jo į kitą šalį :) Ot pavarai :D 

Atsakyti

lygiuokis į Uardą, lerva. Netiko vienas-pakeitė kitu, ieškodama laimės. Antras netiko-su trečiu laimę rado. O tu laikai prisirišus tą savo diedą nelaimėlį ir drebi. Nors tau jis nereikalingas (nu tik jo alga). Gal rastum tokį, kuris ne tik pinigus neštų, bet ir laimę?

Atsakyti
John Friedman pasirodo gali buti teisus, Jau panasu nato atsizegnoja nuo Pabaltijo. Johnsonas siulo ala savo karine sajunga jiem su Ukraina biggrin.gif bus ir vilkas sotus(Rusija) ir avis(senosios vakaru salys) sveika.

reikia kazka aukoti, kad baigti kara ir kad nekiltu atominis, o nejau Jav Uk aukos save. biggrin.gif

Friedmanas gerai paaiskina Pabaltyjis(net ne atskras salis mini, nes ir taip pe rmenkos visos 3 kartu sudejus) tera nuostoliai Jav , ne nauda, nauda tik tiek, kad laikyti karines bazes arti S. Peterburgo.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 31, 13:13)
Pasakė alkoholiko žmona, bėgusi nuo jo į kitą šalį smile.gif Ot pavarai biggrin.gif </p>

tu suvoki dabar, kad tik patvirtini mano zodzius, kad as teisi, kad niekad nebijojau prarasti savo vyro ir niekad nebuvau i ji isikibusi? ir pati ji palikau, nes elgesi netinkamai, o ne pasiklojau kaip jus paklodele sulankstyta. Pats pradejo kitaip elgtis, pats pas mane atvaziavo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 gegužės 2022 - 12:18
QUOTE(uarda @ 2022 05 31, 13:06)
Tą baimė prarasti vyra ir išplaukia iš nepasitikėjimo savimi. Ką žmonės pasakys, ką aš viena veiksiu, iš kur gausiu pinigų ir t.t.. Nepažįstu nei vienos moters su +-sveika saviverte, kuri bijotų kad kas jų vyrus nuvilios...

jei vyrą rinkosi labai jaunos būdamos, pirma meilė, tai daug ko nepastebėjo, o ir vyras dar ne toks patyręs ir naglas galėjo būti. Su ta pirma moterim įgavo patirties, gimė vaikas tarkim, moteris vaiku užsiėmė, o vyras ir nuėjo šonais, nes pasirodo, kad jam ne žmona, ne vaikas svarbiausia, o tas jo galiukas, kuris jį valdo. Tai tokių vyrų moterys, jei labai nenori skirtis, būna meta ir vaikus ir perima vyro reikalus. Irgi visur pimpį temato, kad tik nepabėgtų šonan ir visada jis būtų aptarnautas. Vargšės iš tikro, kad niekas iš giminės joms nepatarė, nepamatė, nepratestavo to vyruko, kad jis toks bus.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 31, 13:15)
<p>lygiuokis į Uardą

cia tik jum teletabem reikia i kazka lygiuotis, nes savasties savo neturit, androidiniai programuojami klonai, as turiu savo gyvenima ir i NIEKA nesilygiuoju. Ir mano poziuriu kiekvienas laisva skurtis savo gyvenima, koks jam atrodo geriausias.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 31, 13:17)
tu suvoki dabar, kad tik patvirtini mano zodzius, kad as teisi, kad niekad nebijojau prarasti savo vyro ir niekad nebuvau i ji isikibusi? ir pati ji palikau, nes elgesi netinkamai, o ne pasiklojau kaip jus paklodele sulankstyta. Pats pradejo kitaip elgtis, pats pas mane atvaziavo. mirksiukas.gif

Montekrista pasąmoningai žino, kad diedas paskui ją nebėgtų, todėl taip akcentuoja būtent šį tavo atvejį, kai tu palikai ir taviškis atbėgo, susitvarkė. Tai didelė vertybė iš tiesų, kai žmogus pasikeičia, susitvarko dėl kito, kad būtų anas laimingas. Jai belieka pavydėti ir pastoviai su pagieža tą rašinėti smile.gif
Atsakyti

John Friedman pasirodo gali buti teisus, Jau panasu nato atsizegnoja nuo Pabaltijo. Johnsonas siulo ala savo karine sajunga jiem su Ukraina biggrin.gifbus ir vilkas sotus(Rusija) ir avis(senosios vakaru salys) sveika.

reikia kazka aukoti, kad baigti kara ir kad nekiltu atominis, o nejau Jav Uk aukos save. biggrin.gif

Friedmanas gerai paaiskina Pabaltyjis(net ne atskras salis mini, nes ir taip pe rmenkos visos 3 kartu sudejus) tera nuostoliai Jav , ne nauda, nauda tik tiek, kad laikyti karines bazes arti S. Peterburgo.
Papildyta:

tai ir airėj lakė, buvo grubus ir tt. Ir nieko, gyvenai, vaikus auginai viena faktiškai. Iš baimės likti viena ar iš meilės....?

Atsakyti

Montekrista pasąmoningai žino, kad diedas paskui ją nebėgtų, todėl taip akcentuoja būtent šį tavo atvejį, kai tu palikai ir taviškis atbėgo, susitvarkė. Tai didelė vertybė iš tiesų, kai žmogus pasikeičia, susitvarko dėl kito, kad būtų anas laimingas. Jai belieka pavydėti ir pastoviai su pagieža tą rašinėti smile.gif

Jam nėra ko tvarkytis, o man nėra ko lėkti. Tikrai negyvenčiau su alkoholiku. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 31, 13:17)
jei vyrą rinkosi labai jaunos būdamos, pirma meilė, tai daug ko nepastebėjo, o ir vyras dar ne toks patyręs ir naglas galėjo būti. Su ta pirma moterim įgavo patirties, gimė vaikas tarkim, moteris vaiku užsiėmė, o vyras ir nuėjo šonais, nes pasirodo, kad jam ne žmona, ne vaikas svarbiausia, o tas jo galiukas, kuris jį valdo. Tai tokių vyrų moterys, jei labai nenori skirtis, būna meta ir vaikus ir perima vyro reikalus. Irgi visur pimpį temato, kad tik nepabėgtų šonan ir visada jis būtų aptarnautas. Vargšės iš tikro, kad niekas iš giminės joms nepatarė, nepamatė, nepratestavo to vyruko, kad jis toks bus.

o gal tokia ju paciu savastis, kaip sakant atitinka kirvis kota...nes jei pati moteris save gerbs issiskirs ir tiek.

o tie gimines, na zinai, ka paaiskinsi suaugusiam zmogui, reikia, kad butu artimi, geri santykiai su tevais ar seneliais ir t.t., o jei tokie santykiai automatiskai ir zmogus bus kitoks ir kitokius partnerius rinksis.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 31, 13:22)

tai matyt, joms abydna, kad as netapau bestubure amebda valdoa diedu kaip jos.
Atsakyti

John Friedman pasirodo gali buti teisus, Jau panasu nato atsizegnoja nuo Pabaltijo. Johnsonas siulo ala savo karine sajunga jiem su Ukraina biggrin.gifbus ir vilkas sotus(Rusija) ir avis(senosios vakaru salys) sveika.

Papildyta:

Tai tu it reaguoji adekvačiai

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 31, 13:23)
Jam nėra ko tvarkytis, o man nėra ko lėkti. Tikrai negyvenčiau su alkoholiku. </p>

iš kur tu žinai koks jis gali patapti?
pasenės, atleis iš darbo, negaus kito padoraus pvz. ir nežinai kaip sureaguos, kokiu taps. Taviškis gi ne koks apsukrus verslininkas, kuris savęs negailėdamas pluša paromis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 05 31, 13:23)
>tai ir airėj lakė, buvo grubus ir tt. Ir nieko, gyvenai, vaikus auginai viena faktiškai. Iš baimės likti viena ar iš meilės....?</p>

ne, atvyko i Airija jau metes gerti, visi baisumai buvo LT , nekurk nuo pat ryto, aiski tema tebera eik skaityk ir kuriais metais baigesi. mirksiukas.gif tai nereiskia, ka dggyvenam tobulai, aisku buna ir pasipykstam ir vel susitaikom, bet nera jokiu gerimu ar kitokiu baisumu.
niekad nebijojau ir nebijau likti viena, aisku butu liudna, bet niekad nebuvau isikibusi i vyra.
Atsakyti