Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 05 31, 15:07)
Ne tapati. As issikyriau, o nebegau. As vissikai gerai jausciausi, Montekrista galvoja, kaip as. Ji sako tiesa, kam neigti tiesa. Mano vyras yra alkoholikas, tik jau trecia desimtmeti negeriantis. Tokia jau ta musu tiesa, kuri visiskai nezeidzia, na o jei ka tokia tiesa zeidzia, cia jau klausimas kodel?

nu tu buvai turtinga nuo gimimo as ne, tai tuo ir skirtumas biggrin.gif as nebegau, tik isejau is namu, nes skyriausi, nes vyras neisejo is namu, o ir issilaikyti save reikejo, tai liko tik kita salis . Kaip manai kur man reikejo eiti, gal i tas tavo aibes organizaciu, kriziu centre gyventi? aciu ne, nereikia man padackiu.

Apie koki gerai jautimasis sneki, gerai jauteisi, kad vyras prasigere? blink.gif 0 emociju?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 31, 15:03)
Tokie tupi klausimai, kur tu iseitum ir t.t.
Del vaiko geroves motina padarys viska. Juo lab, siais lakais yra aibes organizaciju kur prigaludzia motinas su vaikais.

Kitas aspektas, kvaila uzdavineti klausima savarankiskai moteriai, kuri gali viena pasirupinti savmi ir savo vaikais.

Todel, as ilgus metus SM rasau ir rasysiu, moteris, nepriklausomai, kaip puikiai begyventu, koki puiku vyra beturetu, reikalui esant turi moketi pasirupinti savimi ir savo vaikais. Nebutinai tai turi buti susieta su smurtu, alkoholizmu, tiesiog zmones kartais netiketai mirsta.

Nu blecha... kokius jus vyrus turit... .mano vyras pasirupino, kad jei jis mirs, as gauaiu draudimą, morgičius automatiškai bus ismoketas ir I saskaita bus pervesta 50 000.
Kokie jusu vyrai jei jie jumis nepasirupina? Siaubas...siaubas....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 31, 14:12)
As jos klausiau ir man konkretumo noretusi, tas pasakymas aibes organizaciju lygus 0. Konkreciai kur ji eitu, i kokia organizacija kreiptusi, ka darytu, kriziu centre gyventu? Visi mandrus kol realiai nesusidure. biggrin.gif

O tai ko man tuos pinigus ji nuolat prikisa? nekvaila jau tada?

Manau, visos moterys ir sugeba, bent nesutikau tokiu, kurios nesugebetu, cia jus vis baksnojat kitom, kad del pinigu su vyrais gyvena, mol vienos neisgyventu biggrin.gif

Tu iki siol nesuprtai kad ji finansiskai nerpirklauso nuo vyro? O kai nepriklausai finansiskai, turi aibes galimybiu.

Ji tuos pinigus, neva prikisa, ir raso apie tavo pijokeli, kad tu tai neigi. Kad tu, moterims irodineji, kad jos neva nevykeles, kad gyvena ne toki gyvenima kaip tu, ar tu noretum. Visi tavo su zmonemis konfliktai prasideda, kai tu, pradedi menkinti ju pasirinkima.

Va ir siandiena tu su uarda, aptarei, kad moterys neva isikibusios i savo vyrus, kai is esmes isikibusi i savo vyra yra tos, kurios finansiskai priklausomos, is serijos "pasirinko gera vyra".
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 31, 15:07)
Ne tapati. As issikyriau, o nebegau. As vissikai gerai jausciausi, Montekrista galvoja, kaip as. Ji sako tiesa, kam neigti tiesa. Mano vyras yra alkoholikas, tik jau trecia desimtmeti negeriantis. Tokia jau ta musu tiesa, kuri visiskai nezeidzia, na o jei ka tokia tiesa zeidzia, cia jau klausimas kodel?

koks skirtumas, jei po to vėl susiėjot kaip ir Lutukė?
tik dar daugiau traumos vaikui pridarei rolleyes.gif nepamąstei kodėl 16 pabėgo nuo jūsų?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 31, 15:22)

Va ir siandiena tu su uarda, aptarei, kad moterys neva isikibusios i savo vyrus, kai is esmes isikibusi i savo vyra yra tos, kurios finansiskai priklausomos, is serijos "pasirinko gera vyra".

Oi ne, ne...tegul aria ir buna nepriklausomod tos, kuriu vyrai nieko verti. As esu uz tai, kad vyras yra seimos gqlva
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 05 31, 14:17)
nu tu buvai turtinga nuo gimimo as ne, tai tuo ir skirtumas  biggrin.gif as nebegau, tik isejau is namu, nes skyriausi, nes vyras neisejo is namu, o ir issilaikyti save reikejo, tai liko tik kita salis .  Kaip manai kur man reikejo eiti, gal i tas tavo aibes organizaciu, kriziu centre gyventi? aciu ne, nereikia man padackiu.

Apie koki gerai jautimasis sneki, gerai jauteisi, kad vyras prasigere? blink.gif 0 emociju?

Anuomet as dar pinigu neturejau. Kai issiskyriau pas tevus negizau. Priesingai, pradejau savo versla, dirbau kaip juodas jautis. Cia tokioms kaip tu, atrodo, kad pinigai arba paveldimi arba islosiami loterijoje. Mano tevai nors ir buvo nomenklatura, bet ne vagys-spekulianai, kaip cia viena aiskino, buvo totalus tinginiai, varkiu nevirdavo, savo sazine neprekiavo. Mano tevo palikimas - didele biblioteka. Mamos palikimas, nuejo i jos parinkta organizacija.
TAvo vietoje as buciau dirbus. Ne esme kad tu kazkur vaziavai dirbai ir t.t. ESme, kad tu menkini kitu moteru pasirinkimus. O tada gauni atgalios. Pradedi vograuti visas alkoholikem vadinti kad isgeria viena taure per menesi, tau atgalios primena... Pradedi vograuti kaip reikia gerus vurus pasirinkti, kas yra moteriskumas ir t.t. ir vel tau atgalios parskrenda... Nesupranti priezastingumo, vadinasi taip bus visada.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 05 31, 15:29)
Oi ne, ne...tegul aria ir buna nepriklausomod tos, kuriu vyrai nieko verti. As esu uz tai, kad vyras yra seimos gqlva

tikrai taip
neduokdie tokio, kuris tik ir žvalgosi ar žmona lygiai pusė indėlio į šeimą įnešė unsure.gif duokdie tokius tik priešėms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 31, 14:22)
koks skirtumas, jei po to vėl susiėjot kaip ir Lutukė?
tik dar daugiau traumos vaikui pridarei rolleyes.gif nepamąstei kodėl 16 pabėgo nuo jūsų?

Didelis. Mano vyras VISAI NEVARTOJA. Jei tik pradetu, jis zino, kas bus mirksiukas.gif
TAvo ziniai, mano vaikas, tik visai nesenai susivoke, kad mes su vyru issiskyre...
Jis nepabego, jis gyveno savo namuose. Jei sekanti karta noresi, man ikasti, rasyk, kad cia as pabegau, palikau ir t.t. savo vaika mirksiukas.gif

Siuo metu mano vaikas, vedes, turi nuostabia zmona, vaikuti, sukure kartu su zmona savo versla. Yra laimingas, nes mylimas, neturi jokiu problemu su svaigalais ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 05 31, 14:31)
tikrai taip
neduokdie tokio, kuris tik ir žvalgosi ar žmona lygiai pusė indėlio į šeimą įnešė unsure.gif duokdie tokius tik priešėms biggrin.gif

Mano atzvilgiu as kale, man patinka buti nepriklausomai. Man patinka zinoti, kad jei kas atsitiktu su mano vyru as galesiu buti ramsciu visiem kitiem, kam buvo jis ramsciu, nors dabar greiciausiai tai perims mano sunus.
Atsakyti

Lerva nesuvokia, kad alkoholikas tai nebūtinai tas, kuris dabar nebegeria. O tu supranti, kad alkoholikas yra tas, kuris turi tam priklausomybę ir net negerdamas n metų jis vis tiek yra potencialus alkoholikas.Ne veltui jie lanko AA susirinkimus net metę gerti.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 31, 15:41)
Didelis. Mano vyras VISAI NEVARTOJA. Jei tik pradetu, jis zino, kas bus  mirksiukas.gif
TAvo ziniai, mano vaikas, tik visai nesenai susivoke, kad mes su vyru issiskyre...
Jis nepabego, jis gyveno savo namuose. Jei sekanti karta noresi, man ikasti, rasyk, kad cia as pabegau, palikau ir t.t. savo vaika  mirksiukas.gif

Mano atzvilgiu as kale, man patinka buti nepriklausomai. Man patinka zinoti, kad jei kas atsitiktu su mano vyru as galesiu buti ramsciu visiem kitiem, kam buvo jis ramsciu, nors dabar greiciausiai tai perims mano sunus.

kad jos irgi man regis biggrin.gif

nes tu turėjai neigiamos patirties, pati gi rašei kaip arei kaip jautis
nu tai natūralu
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 31, 15:30)
Mamos palikimas, nuejo i jos parinkta organizacija.

Amzina atilsi jai aisku, bet ar ji tikrai buvo viso proto tuo metu?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 05 31, 15:22)
Tu iki siol nesuprtai kad ji finansiskai nerpirklauso nuo vyro? O kai nepriklausai finansiskai, turi aibes galimybiu.

Ji tuos pinigus, neva prikisa, ir raso apie tavo pijokeli, kad tu tai neigi. Kad tu, moterims irodineji, kad jos neva nevykeles, kad gyvena ne toki gyvenima kaip tu, ar tu noretum. Visi tavo su zmonemis konfliktai prasideda, kai tu, pradedi menkinti ju pasirinkima.

na ir vaikai jau jos nemaziukai ar ne? deja, ji neuzdirba tiek, kad islaikytu esama gyvenio buda viena, tai pirma, antra jei vyras neissikeltu is buto, ka tada darytu? skyrybos, teismas, jei be abieju sutikimo, turto dalybos siek tiek uztruktu. ka daryti iki to?

as kazkam sakiau, kad kazkas nevykele del savo gyvenimo kakzokiu pasirinkimu, rimtai? moonte, ka tu rukai, kada ka panasaus rasiau? na kam nusisneketi pastoviai na niekaip nesuprantu. As rasau VISADA, kaip MAN atrodo teisingiausia gyventi, o visi laisvi ir daro taip kaip nori , kaip JIEM atrodo geriau. cia gal jum vaidenasi kazkokie menkinimai. Kaip tu turi savo pasauleziura, tai ir as turiu zinok ir jos mums paciom, manau atrodo geriausios ar tau neatoro taviske teisingiausia? Tu dabar sazinigai atsakyk, tu manes nesistengi menkinti, ne tik mane , bet net mano mirusi teva, vyra dabar, cia kas?

Ir man nera jokiu konfliktu su nieko, as neivienai is jusu, nejauciu jokiu neigiamu jausmu, an tai daznai tik zaismas zodziu cia ir tiek. O su kuo jus ten pykstates, konfliktuojat tik jusu reiklas, pacios kazka prisisvagstat pacios pykstat. biggrin.gif

ka as neigiu? tai tavo vyras irgi pijokelis? aisku, zinosim biggrin.gif

NE, finansai visai neitakoja isikibmo i vyra, zinau kaip tik ne viena gana padoriai uzdirbancia moteri, kurisos buna islaiko dar tuos savo brangenybes. isikibimas i vyra tera psichologinis. Kiekviena moteris noredama uzsidirbtu, kad save ir vaikus issilaikyti, jei ne Lietuvoje - tai uzsienyje tikrai. LIetuvoje aplamai dauguma moteru dirba ir uzdirba daznai ne maziau nei vyrai, labai reti atvejai, kad vyras pilnai viska islaikytu.

labai keista, jei tau atrodo, kad uzsidirbi ir jau esi neisikibusi i vyra, deja, deja.
Atsakyti