Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 24, 21:53)
Tai jei ant nosies karas tai reikia baigti su eurovizijom. Nedalyvauti.
Jei ka cia MB paziurejo kokios salys priestarauja didesnem sankcijo Rusijai:
Vokietija, Italija...

aš irgi esu jau senokai girdėjus, kad italams Putinas patinka
kaip dabar, nežinau, bet patiko

tos šalys labai atsipalaidavę, gerbūvyje paskendę ir užmigę buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 24 vasario 2022 - 21:54
QUOTE(uarda @ 2022 02 24, 21:50)
Sterva, kur aš pateisinau, kad žūsta kare jaunimas Ukrainos ir Rusijos sunai?  Mars į psichiatrinę. O jūs, priešingai, nei aš pateisinot USA veiksmus Hirosimoje. Ir tik vieną jūs čia, SM forume" ardetes, nes kiti kažkiek dar masto. O jūs net sumastet savo lgita galva iki tokio lygio, kad ale USA norėjo pasirodyti prieš Rusiją kokie jie galingi, todėl ir numetė bomba. TAigi, ruoškitės, sterva, kodel žuvo tik japonai, jų vaikai ir kiti nekalti žmonės?  Na aišku, aš nebūsiu tokia durna, kvaila, marazmatike ir t.t. ir nelinkesiu jūsų vaikams, anūkams  išgyventi tą, ką išgyveno japonai. Nes jūs už savo pasisakymus  ir turit atsakyti, o ne jūsų vaikai, anukai. Pagalvokit pries miega,  "nuostabus", savo tulzyje mirkstantis
zmogus.... Ir prie mano vaikų savo purvinu nagų nekiskite.

Putino paklode, tu augini sunus, galvok kas ju laukia? Ar tu stierva rami, JAV ir kiti NATO nariai kovos, vietoj ju... Padla sedi cia ir bezda, mauk i savo Rusyna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 24 vasario 2022 - 21:56
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 24, 21:53)
Tai jei ant nosies karas tai reikia baigti su eurovizijom. Nedalyvauti.
Jei ka cia MB paziurejo kokios salys priestarauja didesnem sankcijo Rusijai:
Vokietija, Italija...

Reikia ne apie sankcijas galvoti, o kaip kara greiciau pabaigti, sankcijos Rusijos tikria neisgasdins, kaip 8 m negasdina...
O Vokietija ir Italija supranta, kad sakncijos pries Rusija pirmiausia atsigres pries juos pacius, manau ir Prancuzija neturetu labai dziugauti del sankciju, pas mus siandiena jau pabrango per viena diena mazutas 10 centu uz litra , per viena diena, dar niekas duju kraniuku neuzsuko...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 24, 21:55)
Putino paklode, tu augini sunus, galvok kas ju laukia? Ar tu stierva rami, JAV ir kiti NATO nariai kovos, vietoj ju... Padla sedi cia ir bezda, mauk i savo Rusyna.

Sena marazmatike, subinlaize. Sedekit savo vienkiemyje ir bezdekt. Gal sutaupysit ant dujų 😁
Padla, savo purvinu nagų nekiskite prie mano vaikų!!!
Atsakyti
bet tai kaip Moonte nesivaldo, šakės. Nebeišsikrauna per ilgiausias paklodes, tai trumpai dabar varo visa jėga. Vietoje to eitų su savo sūnumis ir kovotų, ar jai kas jai draudžia? Labai norint sienas galima praeiti. Kam čia forume taškytis?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 24, 22:08)
bet tai kaip Moonte nesivaldo, šakės. Nebeišsikrauna per ilgiausias paklodes, tai trumpai dabar varo visa jėga. Vietoje to eitų su savo sūnumis ir kovotų, ar jai kas jai draudžia? Labai norint sienas galima praeiti. Kam čia forume taškytis?

Ji tik čia "kovoja". Eitų ji, aha. 😆
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 24, 22:00)
Sena marazmatike, subinlaize. Sedekit savo vienkiemyje ir bezdekt. Gal sutaupysit ant dujų 😁
Padla, savo purvinu nagų nekiskite prie mano vaikų!!!

Ach tavo vaikai, Putino sliure, o kaip kitu vaikai, kur tavo putleris zudo, o tu ji teisini, sunadvokate prakeikta?
Sliudndra padugnine., cia tu blusiniejiesi centuose, ir kazkodel visi putlerio troliai kalba apie subines laizyma, cia matyt seksualiai susijaudinat, svolociai, analini prisimine.

Bjaurastis, kai kitu vaikus podruske kurvina, cia jau kitas reikalas. O dabar padla marskinius pleso, motina didvyre vaidina. Padugne.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 24, 22:11)
Ach tavo vaikai, Putino sliure, o kaip kitu vaikai, kur tavo putleris zudo, o tu ji teisini, sunadvokate prakeikta?
Sliudndra padugnine., cia tu blusiniejiesi centuose, ir kazkodel visi putlerio troliai kalba apie subines laizyma, cia matyt seksualiai susijaudinat, svolociai, analini prisimine.

Bjaurastis, kai kitu vaikus podruske kurvina, cia jau kitas reikalas. O dabar padla marskinius pleso, motina didvyre vaidina. Padugne.

Eik nx, "sofkutes ekspertė"
Net neskaitau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 24 vasario 2022 - 22:12
QUOTE(uarda @ 2022 02 24, 22:09)
Ji tik čia "kovoja". Eitų ji, aha. 😆

Bet kaip veiksmingai, tavo kauke,. padla, nukrito.
Ir dar. Vel akcentuoja senatve, turi sabaka, jai fobija.

QUOTE(uarda @ 2022 02 24, 22:12)
Eik nx, "sofkutes ekspertė"
Net neskaitau.

Liux, respektabilumas akviazdus. Bravo, triju sunu motka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 24 vasario 2022 - 22:16
QUOTE(Moonte @ 2022 02 24, 22:12)
Bet kaip veiksmingai, tavo kauke,. padla, nukrito.

Taip. Kas liečia mano vaikus, tai marazmatike, sena padla, negaliu susilaikyti
Atsakyti
Siaubas blink.gif kas darosi su Moonte blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 24, 22:14)
Siaubas  blink.gif kas darosi su Moonte  blink.gif  blink.gif

Nervai nelaiko. Apako biggrin.gif
Atsakyti