Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Nežinau... iš žvengimo nuo žodžio "seksas" amžiaus jau lyg senokai išaugt turėjot... 🤔

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 01 birželio 2022 - 12:37

:D Bandau įsivaizduot :D
Kaip langus nutaškyt? 

Aš tai net nebandau žinok.

Man priminė lytinio švietimo pamokas mokykloje pistsovietiniu laikotarpiu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 01 birželio 2022 - 12:39
Biblijoje parašyta: „Tebūna visų gerbiama santuoka ir nesuteptas santuokos patalas. O ištvirkėlius ir svetimautojus teis Dievas“ (Hebrajams 13:4).
Atsakyti

Biblijoje parašyta: „Tebūna visų gerbiama santuoka ir nesuteptas santuokos patalas. O ištvirkėlius ir svetimautojus teis Dievas“ (Hebrajams 13:4).

Nu tai reikėjo gi valdyti mases. Tokia gi moralės/tikėjimo normų reali paskirtis yra.

Atsakyti

Burbanti, tu orgazmą kada nors esi pasiekus? Nuo vyro, ne nuo pinigų....

Taigi ji sake ,kad yra neiskrypus,ne kreiva.Bet ja judina tulikai ,tik nuina ir susijaudina .Kai vandeni kas nuleidzia -jai is kart orgazmas😂 

Dar viena gyresi,kad jaunystej mego ,,analini,,   ir jei jos vyras suzinotu ,ka ir kiek ji turejusi -jis pabegtu i negyvenama sala pas bezdziones 😂

Atsakyti

Ten a viena ar 100   vistiek i roju nepapulsi 😂

Ta santuokoje svetimoteriavimas ,kaip cia pasakius.Jei vienas eina i desine,apgaudineja -tai jo . Bet kai abu sutuoktiniai -tvirkina trecia ,kartu -cia nesiskaito  svetimoteriavimas . 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 01 birželio 2022 - 12:56
QUOTE(Amd* @ 2022 06 01, 13:21)
<p>Nu ir pasakykit, kad čia aš pošla 🤭🤭🤭🤭🤭</p>

a jau nepatinka kai kt parašo? patinka tik tau pačiai apie tai rašinėti?
Atsakyti

O tu nebijai jos, virpuliukai neima?  pvz nueini pas drauge ,o ji su vyru ,,setono vaikai,, uzsidaro tave nakciai ,o ryte jau ir tu tokia   ,,setono vaikas,, 😁 pamirstum tuos suniukus kuriam laikui 😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 01 birželio 2022 - 13:09
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 01, 14:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72967158" data-time="1654081408"><div><p>a jau nepatinka kai kt parašo? patinka tik tau pačiai apie tai rašinėti?</p></div></blockquote><p>O tu nebijai jos, virpuliukai neima?  pvz nueini pas drauge ,o ji su vyru ,,setono vaikai,, uzsidaro tave nakciai ,o ryte jau ir tu tokia   ,,setono vaikas,, 😁</p>

? po kiek alaus ar ko stipresnio rašai? biggrin.gif
Atsakyti

? po kiek alaus ar ko stipresnio rašai? biggrin.gif

Senai geriau alaus ,net skonio neprisimenu 😁   o jei isgeriu ,su klaidom pradedu rasyt 😂  

Atsakyti

Nu rašyk, jei tokios fantazijos...tavo

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 01, 08:31)
Man ant taves net nestovetu,tai kam ta galva vargint del nieko . Tu labai save aukstai laikai ,bet esi niekas gyvenime -uztai ir sedi cia 

vajetau, koks didelis nuostolis, kaip as nuliudau, eisiu paverkti i kamputi lotuliukas.gif
Tavo nuomone apie mane, man labai labai svarb, tikrai iznok, dekui , kad daliniesi, kaip iki siol ir gyvenau nezinojusi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 01, 10:34)
Nes gyveni tarp vargo bituciu ir darbiniu kumeliu.

Juokinga, kai moterys didzhiuojasi, kad dirba... Olandijoje nelabai noredavo moteru i darba priimti... Sakydavo, vyro nesugebejai gero susirasti tai ir dirbti matyt nesugebesi.

Viskas yra sudetingiau su darbais. Moterys turi rupintis savo sugebejimais, gal kazkiek dirbti, kad islaikyti sugebejimus...

Dabar aishku lygybe, moteris gali nuspresti, kad ji ne sheimos zhmogus ir dirbti kaip vyras. Viskas OK.
Bet jus cia giriates savo sugebejimu save ishlaikyti nesveikai... Lyg butumet tureje problemu su tuo... Kai kurios turejo, reikejo net i uzsieni vykti...

Burbanti cia gyresi, kad turi gera vyra, bet paskui tarp eiluciu sako, kad "jo pinigai"... na tai viskas aishku.

Panashu, kad mylimos moterys SM nebuna, jos turi kitu uzsiemimu

tu rimtai gal jau maziau gerk? unsure.gif
as gyvenime matau daug ivairiu zmoniu ir gyvenu tarp ivairiu , yra ir statistikos kam idomu, dauguma moteru dirba, labai isimtiniai atvejai, kad moteris nedirbtu visa gyvenima ir tai, buna tada gal kokia meninke ar is namu ka darbuojasi ir t.t.

didziuojasi? kur cia didziavimasi matai? man tai elementarus gyvenimo dalykas, kazka visi dirba, kas ne degradai, uz pinigus ar savanoriauja, ar kuria koki mena ar gal vaikus augina, darzus turi ar ukinikauja, na gyvenimas labai margas. Nelabai suprantu kuom cia didziuotis, kad pinigus uzsidirbi? cia vaikai tik pradeja dirbtis didziuojasi va sugebejau, uzsidirbau, o paskui tai elementari buitis. Aisku, smagu butu , jei galetum nedribt del pinigu, o daryti, ka tik nori. Bet ir darbas del atlyginimo gali ir buna naudingas ir idomus.

Jei vaikai mazi man naturalu, kad moteris pasirenka nedirbti, o augintis vaikus. Bet jei vaiku nera, arba kai jie uzauga? Gi norisi kazkokios veiklos, tobulejimo, vien tik valgyti gaminti ir namus tvarkyti vien del 2 zmoniu, na tikrai nuobodu gi butu, kaip koks gyvuniuku lygis. Jei vyras pakankamai uzdirba, gali moteris tada daugiau laiko skirti gal maziau pelninkgai, bet idomiai veiklai, labdarai , savonoriavimui ir t.t.

Bet kiek zinau cia seimu, visu verslininku zmonos irgi dirba kazka, nesu draugais su jais, na bet zinai matai sutinki, bendrauji, Pvz vyro bosas tikrai pasituritnis zmogus, o zmona medicinoje dirba, jai matomai patinka ir dukros dirba paaugles, galetu nedirbti. Kita seima vyras IT kopnajija ikures jau antra uzdirbo jau kelis milijonus per paskutinius 10 m, zmona irgi dirba rase blogo postus kompanijoje, ten reprezentacija uzsiiminejo, parase knyga, turi 4 vaikus ir is ju 2 su autizmu.

Normalus darbas, ne koks sekinantis parom ar ten prie konvejerio po 12 val, yra gi gerai zmogui, jautiesi, kad kazka gero duodi visuomenei pats tobuleji, sutinki kitu zmoniu, bendrauji, socializuojiesi, ne visiem patinka vienisiu, atsiskyreliu gyvenimas.
Atsakyti